O solutie simpla pentru a scapa de celulita!

Secretul se gaseste in frigiderul tau! Picioarele tale pot arata mai bine decat ti-ai inchipuit vreodata cu o reteta simpla si usor de preparat in propria ta bucatarie

Si da rezultate! O afirma cu mana pe inima specialistul salonului de slabire intensiva, Helena Ross, Luciana Ruginescu. "O crema excelenta pentru piele si cu efecte anticelulitice de zile mari iese din combinatia uleiului de masline cu zat caldut de cafea. Amesteci constant pana cand obtii o compozitie cremoasa, pe care o vei aplica ulterior pe partile cu probleme. Timpul de actiune? 15-30 de minute. Apoi indepartezi usor cu apa! Cofeina este unul dintre dusmanii de moarte ai celulitei, asa ca nu ezitati!", sustine specialista.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 10 Feb 2008, 14:11
    Celulita

    De cate ori se poate folosi si in ce cantitati eu nu sunt consumatoare de cafea si m-ar interesa daca se poate pastra zatul de cafea pentru mai multe dati. Persoanele care l-au folosit spun ca curge e din cauza ca nu a fost preparat bine sau e ceva normal? Si vreau sa stiu cat de buna e folia daca te invelesti in ea? Astept un raspuns www.raluka_symona@.yahoo.ro

    0
    0

  • nelly_nelly887 pe 10 Apr 2007, 16:31
    celulita

    as dori sa stiu in ce cantitate cafea si in ce cantitate ulei.si se poate pastra in frigider? de cite ori ne dam zilnic??

    0
    0

  • Petronela pe 10 Apr 2007, 14:47
    reteta e foarte buna!

    Eu aplic regulat masca din ulei de masline si cu cafea ,nu zat ;mi se pare mult mai placut deoarece pielea se bucura de toate calitatile cafelei ;ar avea zatul de cafea un efect mai spectaculos ?dupa masca care e si un gomaj foarte placut pt cop pielea mea e mult mai elastica si hidtratata,fara a aplica o crema .te simti intr-adevar minunat !mie imi vine sa ma pup toata !(era o gluma bineinteles !)incercati-o daca nu ati facut-o pana acum !

    0
    0

  • Ozana pe 7 Apr 2007, 20:02

    Wow...o sa incerc, sa stiti! Va spun dupa 1 saptamana rezultatele.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod