Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Facebook Twitter Comenteaza
Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Linia telefonica gratuita lansata de Ministerul Sanatatii ieri, 26 ianuarie, menita sa faciliteze sesizarea deficientelor din sistemul de sanatate, a fost supraaglomerata si s-a blocat, la numai cateva ore dupa ce a fost facuta publica. Pentru a rezolva aceasta problema, Ministerul Sanatatii pune la dispozitiei, incepand de astazi, adresa de e-mail cetedoare@ms.ro. Adresa e-mail are rolul de a decongestiona linia telefonica, fiind o alternativa pentru cei care au acces la internet.

Atat prin linia telefonica gratuita 0800800885, cat si prin adresa de mail cetedoare@ms.ro, Ministerul Sanatatii isi propune sa faciliteze sesizarea problemelor din sistemul de sanatate publica.
Acestea sunt destinate pacientilor si medicilor. O echipa din cadrul Ministerului Sanatatii va raspunde apelurilor si e-mailurilor, urmand apoi sa selecteze problemele in functie de specific si sa le trimita directiilor specializate din cadrul Ministerului.

Nu se accepta reclamatiile anonime, dar Ministerul asigura indentitatea reclamantului in cazul unei posibile investigatii. De asemenea, pacientii sunt informati ca prin aceste doua mijloace de comunicare nu se acorda consultatii medicale. Linia telefonica functioneaza de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 18.00.

"Am infiintat aceasta linie telefonica pentru a da glas durerilor mute din sistemul de sanatate.
Astfel, vocea pacientilor si a medicilor deopotriva se va auzi la Ministerul Sanatatii", a declarat Dr. Ion Bazac, Ministrul Sanatatii.
 
"Tin sa subliniez insa ca nu voi lansa o vanatoare de vrajitoare. De asemenea, nu voi accepta ca acest instrument de comunicare sa fie transformat intr-o ureche pentru delatiuni si acuze. Linia telefonica exista pentru a semnala cazuri reale si consistente, care sa contribuie la rezolvarea problemelor din sistemul de sanatate", a adaugat Ion Bazac.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 51-100 din 253

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mircea pe 28 Iul 2013, 12:42
    Eliberarea retetelor compensate.

    Am fost internat la SUUB sectia cardiologie.Sunt din provincie.La externare am mers acasa(normal).Cand am vrut sa-mi iau medicamentele de pe reteta compensata eliberata de spital,farmaciile locale m-au refuzat motivand ca trebuia sa ridic reteta de la o farmacie din Bucuresti sau jud.Ilfov.Cu alte cuvinte trebuia sa fac o noua deplasare la Bucuresti in conditii de canicula si stres pentru a obtine medicamentele recomandate.Moarte curata.Asta-i respectul aratat de functionarii sistemului medical romanesc unui om care a cotizat 48 ani .Nu pot fi spitale specializate in toate judetele,dar bun simt poate fi.In sistemul electronic,de ce nu poate fi acceptata reteta?Sunt sigur ca cei din Bucuresti nu-mi spun ca nu pot elibera reteta pentru-ca sunt "din Romania"?Nebunie curata!

    0
    0

  • dddd pe 20 Iul 2013, 00:39
    ...

    donmule ministru.,cum este posibil sa platesc cas si cand ma duc la spitalul din calafat la o consultative oftalmologica nu se poate ca medicii sunt in concediu.2medici are spitalul si amandoi in concediu.este posibil asa ceva?

    0
    0

  • mamima pe 15 Iul 2013, 19:14
    salariul la infirmier de 620 ron vesnic

    Domnule ministru! Nu mai stim cui sa ne adresam pentru drepturile noastre salariale. De mai bine de 10 ani la iomc infirmierii au salariul de incadrare de 620 ron si ingrijitorii de 600 ron. Maririle de la guvern sau alte mariri nu ne-au fost acordate. De la runos ni-i se spune ca atat este maximum de grila?? Anul acesta salariul minim este de 800 ron iar noi tot 620 avem. Mai nou pe fluturas apar 3 salarii> unul de incadrare de 620 ron, unul de baza cu sporul de vechime inclus si unul brut in care e inclus alt spor.Este legal ce ne face???

    2
    0

  • liliana pe 16 Iun 2013, 23:24
    caz nerezolvat

    de 6 ani umblu cu fiica mea prin spitale si clinici particulare pt a afla cauza deteriorarii sanatatii sale fara un diagnostic clar este pensionara pe tulburari de comportament pshihiatrie dar cauza fiind de natura neurologica este afectata locomotor nu se poate ingriji singura dar nu asta este problema cea mai grava ci faptul ca este ceva degenerativ din punct de vedere neurologic si tratamentul pe care il are acum o face mai leguma decat afectiunea ii afecteaza mersul ff mult nu sant multumita de cum a fost investigata si nu mi se pare uman sa fie lasata balta cu doua pastile si o pensie de 234 lei la 24 de ani mentionez ca umblu cu ea de la varsta de 18 ani cand boala nu era atat de avansata acum mi se spune ca este acuta dar din vina cui? as dori daca se poate sa primesc un raspuns nu mai este nimic de facut? mi se spune ca in urma unei infectii s-a produs dar nu toti vad acelasi lucru de fapt 5 medici 5 pareri nu mi se pare uman vreau sa cunosc cauza si ma resemnez

    0
    0

  • ALINA MOISE pe 20 Mai 2013, 20:17
    transmiterea functiilor in activitatea transfuziilor SP JUD URG BRAILA

    SE CAUTA NOI RESPONSABILITATI IN FISA POSTULUI ASISTENTEI MEDICALE. MAI NOU TREBUIE SA SUPLINIM ASA SCRIE PE HARTIE SI TREBUIE SA SEMNAM ALTFEL............AVEM DE SUFERIT...........RESPONSABILITATILE ASISTENTEI DE TRANSFUZII. ASISTENTA DE PE ORICE SECTIE POATE DOAR SUPRAVEGHEA PERFUZIA. VA RUGAM A VERIFICA INFORMATIILE LA SP JUD DE URGENTA BRAILA. UNDE USL TAIE SI SPANZURA. MULTUMESC!

    0
    0

  • ALINA pe 20 Mai 2013, 20:15
    si daca

    AM TRIMIS 2 COMENTARII CARE NU S-AU REGASIT. PT CE MAI TRIMITEM? SI CE RASPUNSURI SA AVEM? TOT PRESA? SUNT ATATEA NEAJUNSURI DE CAND AU FOST LASATE SPITALELE IN OGRADA CONSILIILOR JUDETENE.........NIMENI NU VEDE? CITITI, LUATI MASURI, FACETI CEVA!

    0
    0

  • MOISE ALINA pe 20 Mai 2013, 20:09
    in general

    VA ARUNCATI UN OCHI SI CATRE BRAILA? ORASUL NESTIUT DE NIMENI? IN CARE MEDICI, ASISTENTI, INFIRMIERI STAU CU SABIA DEASUPRA CAPULUI? NU CONTRACT COLECTIV DE MUNCA, MAI NOU ATRIBUTII SEMNATE CA...........PRIMARUL CARE NU SE REGASESC I FISA POSTULUI? IN CE TARA TRAIM?

    1
    0

  • ALINA MOISE pe 20 Mai 2013, 20:03
    transmiterea functiilor in activitatea transfuziilor SP JUD URG BRAILA

    SE CAUTA NOI RESPONSABILITATI IN FISA POSTULUI ASISTENTEI MEDICALE. MAI NOU TREBUIE SA SUPLINIM ASA SCRIE PE HARTIE SI TREBUIE SA SEMNAM ALTFEL............AVEM DE SUFERIT...........RESPONSABILITATILE ASISTENTEI DE TRANSFUZII. ASISTENTA DE PE ORICE SECTIE POATE DOAR SUPRAVEGHEA PERFUZIA. VA RUGAM A VERIFICA INFORMATIILE LA SP JUD DE URGENTA BRAILA. UNDE USL TAIE SI SPANZURA. MULTUMESC!

    0
    0

  • Dr Costeant Tiberiu pe 15 Mai 2013, 15:57
    Reducere de norma

    D-le ministru,ma numesc Tiberiu Costeant,sunt medic specialist Igiena,angajat la Spitalul Municipal Orastie de 4 ani in cadrul Compartimentului de prevenire si control al Infectiilor Nozocomiale.Vreau sa va aduc in atentie daptul ca in data de 14 mai 2013 in consiliul de administratie al Spitalului s-a luat decizia de a reduce postul la jumatate de norma,pentru a reduce cheltuielile cu personalul.Pe langa faptul ca am un salariu foarte mic,sunt si navetist de la o distanta de 90 km(Margina-Orastie).In conditiile in care dvs personal ati afirmat in repetete randuri ca sprijiniti si vreti sa puneti accent pe preventie,va solicit respectuos ajutorul in aceasta chestiune.Va multumesc.

    3
    0

  • vasile ion pe 9 Apr 2013, 16:05
    sesizare

    am fost internat la spit. sf. ioan din bucuresti ptr. o operatie de apendicita , a trebuit sa fiu pregatit ptr. operatie de FRIZERITA spitalului ELENA TILIE , aceasta cerandumi 10 lei pentru acest lucru. din cate am aflat aceasta este angajata spitalului si este salarita primind un salariu. nu am inteles ptr. ce cere bani ?

    0
    0

  • Cosmin pe 11 Mar 2013, 16:11
    Sanatate

    Domnule Ministru, Subsemnatul Popescu Cosmin domiciliat în Giurgiu, doresc să fac o reclamație, privind Casa de Asigurari de Sanatate Giurgiu. După terminarea liceului în anul 2009, am intrat în somaj timp de 9 luni de zile, mai exact din data de 30.08.2009 - 30.05.2010. După expirarea perioadei de somaj, nu m-am putut angaja până în luna martie 2011. Din luna Martie 2011 pâna în luna Martie 2012 când a încetat contractul de muncă. Din luna Martie 2012, respectiv 3 luni până în luna iunie 2012, nu am beneficiat de loc de muncă. În luna August a anului 2012, am fost la medicul de familie cu adeverință de salariat pentru a mă reînscrie. Medicul de familie a refuzat să mă reînscrie în evidențele lui, deoarece apar cu datorie către Casa de Asigurari de Sanatate Giurgiu pe perioada in care nu am beneficiat de loc de munca, respectiv o perioada 12 luni. Am decis sa merg la Casa de Asigurari de Sanatate Giurgiu, pentru a-mi calcula suma datorata pe aceasta perioada de timp in care nu am beneficiat de loc de munca. In momentul in care am ajuns la Casa de Asigurari de Sanatate Giurgiu, mi sa spus ca nu imi pot calcula dumnealor suma datorata casei de asigurari, deoarece aceasta atributie de a calcula suma datorata, intra in atributiile ANAF GIURGIU. Am mers la ANAF GIURGIU, si le am comunicat ceea ce mi sa transmis de la Casa de Asigurari de Sanatate. Doamnele de la ANAF au spus ca nu intra in atributia lor ca sa imi calculeze plata contributiei catre sanatate, si m-au trimis inapoi la Sanatate cerandu-le celor de acolo DECIZIE DE SANATATE, prin care sa rezulte perioadele de mai sus in care nu am lucrat. Le am cerut aceasta decizie celor de la Sanatate si mi-au spus ca toate actele lor privind asiguratii casei de sanatate giurgiu, se vor trimite catre ANAF si ca sa ma duc acolo dupa data de 20 Martie 2013 ca sa imi calculeze dumnealor de la ANAF cat am de plata! M-am intors la ANAF si le am comunicat ce mi sa spun de la Sanatate, iar dumnealor ( cei de la ANAF) au spus ca doamnele care se afla acolo la Sanatate mint foarte mult. Eu ce trebuie sa fac in acest caz in care numai pot beneficia de medic de familie? Cum ma pot reinscrie la medicul de familie daca nu mi se permite ca sa platesc acea contributie restanta? Va rog ajutati-ma!! VA MULTUMESC Popescu Cosmin

    0
    0

  • ivanovici rodica pe 28 Ian 2013, 12:26
    ref tel gratuit

    tel gratuit de 4ore spune ; NE PARE RAU NR.APELAT NU ESTE DISPONIBIL !!

    0
    0

  • ivanovici rodica pe 28 Ian 2013, 11:07
    restituire cv medicamente cf.legii 157/2008

    nu am scris complet doleanta mea.Sotul meu,cel pentru care am cumparat medicamentele a decedat la 6 luni dupa operatie,iar eu am ramas si fara sotul meu si sa platesc si imprumutul pe care l-am luat pentru a putea cumpara medicamentele si aparatul cu care i-a suturat stomacul nou.Nici nu cred ca mai scriam daca traia sotul meu,dar asa,am platit atatia bani chiar daca am cotizat atatia ani la sanatate. Va multumesc .

    0
    0

  • ivanovici rodica pe 28 Ian 2013, 09:47
    restituire cv medicamente cf.legii 157/2008

    cred ca ar fi bine sa fie scurt.Ce trebuie sa fac ptr.a mi se restitui cv medicamentelor cumparate pe perioada spitalizarii in spitalul cfr cluj.Am trimis dosarul complet in oct.2010 si de atunci tot sun si-mi spun ca nu au bani! Oare noi am cotizat degeaba la sanatate peste 35 de ani ?

    0
    0

  • niculina zamfirescu pe 23 Ian 2013, 12:01
    sesizare

    Si eu personal, dar mai ales fiica mea diagnosticata cu glaucom (este in tratament) si matusa mea de 84 de ani dignosticata cu glaucom(in tratament) sunt sau mai bine zis am fost ani de-arandul pacientii dnei dr. Balan oftalmolog la policlinica de adulti Pajura sector 1 Bucuresti. Fata de ce aratate mai sus, doresc sa va aduc la cunostinta ca aceasta dr.a plecat definitiv din policlinica dupa 20-30 de ani de cabinet. Cealalta dr. din cealalta tura pe nume Soare nu ne doreste ca pacienti. Va intreb ce este de facut. Cum se duce metusa mea de 84 de ani care nu mai vede la alt medic care este mai departe de casa? Aceasta policlinica ne-a fost de mare ajutor pana acum deoarece cartierul este mare si suntem multi varstnici. Noi dorim ca in locul dr.Balan sa vina un altul ca sa ne rezolve cu consultatiile si tratamentul. Daca un medic pleca la un cabinet privat altul care sa-l inlocuiasca nu mai exista? Atunci desfiintati si aceasta policlinica cum sau desfiintat spitale, fabrici etc!!!! Nu mai aveti nevoie de acesti batrani, au fost buni doar ca v-au adus pe lume, v-au educat, etc. Va rugam din suflet sa ne ajutati cu un oftalmolog la policlinica de adulti Pajura sector 1 VBucuresti. Multumesc anticipat.

    0
    1

  • DANA pe 16 Ian 2013, 08:25
    medicii de familie

    La SLATINA medici de familie elibereaza retete doar la cunostinte la restul conditionand eliberarea de spaga . ce se intampla cu retetele eliberate pe 3 luni pacientul decedand in prima luna a prescriptiei.? DORIM SA FIM INTREBATI DE CAS DACA AM BENEFICIAT DE SERVICIILE CARE LE DECONTEAZA IN NUMELE NOSTRU?

    0
    0

  • angelica pe 5 Nov 2012, 15:26
    sclavi in tara noastra...

    Buna ziua,am si eu o curiozitate:e bine sa bem apa atunci cind ne e sete,s-au nu? e bine sa folosim wc-ul atunci cind avem nevoie sau nu?cine pe cine se contrazice?e bine sa fi sanatos si tinar ca sa te poata distruge repede sistemul?sau...e bine sa fim o tra bolnava?As dori sa citeaasca cine trebuie,ca oricum eu voi scrie mai departe unde trebuie.nemultumirea mea e mare si nu-mi vine sa cred ca sistemul pune tinerii la o asemenea tortura.Asa este se gaseste greu de munca si tineri sunt dezamagiti ca dupa ce ies de pe bancile scoli trebuie sa stea tot pe capul parintilor care si ei sunt dati la oparte se sistem.Obiectivul meu este CORA Pantelimon.Se poate ca un muncitor la Cora fie el si paznic tot om e,sa aibe un asemenea program mai rau ca-n puscarie cred.e normal sa lucrezi o zi si-o zi,insa in 12-13 ore sa semnezi o lista lunga cu tot ce nu ai voie si:nu ai voie sa pui mina-n buzunar ca vei fi penalizat cu 10 la suta,n-ai voie tel ca 10 la suta,n-ai voie sa te rezimi de perete o secunda ca 10 la suta,n-ai voie sa mergi la veceu decit la orele fixate si de 2 oriin 12 ore,n-ai voie sa bei apa decit de 2 ori in orele fixate,si o pauza de 30 min.pt apa si wc mai ai 2 pauze de 10 min..Daca ai o necesitate ...si sa nu faci in pantaloni mergi la wc ai 10 la suta,.Ministerul sanatati ce face?stiti citi sau imbolnavit? ti se usuca buzele de sete,nu-ti permiti nici cind bei sa bei mai multa sa nu ai nevoie dupa sa mergi la wc.bataie de joc CORA.pt un salar de 700lei si 20 bonuri trebuie sa imbolnavim tineri.Eu nu locuiesc insa am fost socata sa aud ca nu ai voie sa bei apa si sa mergi la wc.Incerc sa scriu si unde trebuie ca doar acum suntem in uniune,si ar trebuii sa-i intereseze de noi .Cu speranta ca se va introduce 10 min la ora de pauza ca la moll si restul magazinelor mari .azi miine ne pun taxa pe aerul care-l respiram...offffffffffff

    0
    0

  • tony pe 29 Oct 2012, 12:52
    spaga cersita de la morti

    la morga spitalului constanta asistentii Silvian, Daniel si Carlo pretind pentru fiecare imbalsamare a mortilor cate 200 lei desi aceasta e gratis.S-au imbogatit. Au luat chiar si cate 400-600 lei de fiecare in zilele bune. De ce nu-i vede nimeni domnule ministru? nu le vede nimeni situatia lor materiala cum se afiseaza cu aurul pe ei, cu masini ,etc?

    0
    0

  • DANA pe 2 Iul 2012, 20:14
    despre medicamente

    continuare.....reglementari unei alimentatii sanatoase care face parte tot din bugetul pe care nul avem iar daca bn ati observat ca in ultimul timp treisfert din oameni au tensiune si infarturi oare de ce??? asa ca ati putea sa dati o lege sa putem si noi sa traim mai mult avind dreptul la medicamentele necesare nu la scumpiri neterminate

    0
    0

  • dana pe 2 Iul 2012, 20:08
    despre medicamente

    dl ministru as avea si eu o intrebare dupa legile care le dati noi care nu avem nici un venit fiind bolnava de inima de la 37 de ani am avut un infart miocardic cu medicamente la ordinea de zi de ce nu se poate da o lege si pentru noi care nu avem servici si nici nu prea ne angajeaza nimeni de ce dati lege ca daca nu avem grija de noi si ne imbolnavim ca nu respectam unele reglementari platim faafac parte tot din buget

    0
    0

  • veronica sinichie pe 1 Iun 2012, 21:34
    Aroganta asistentei de la IOB

    Dupa ce ca sistemul sanitar este compromis, nu exista tratamente corespunzatoare pt bolnavii de cancer, mai dai si peste o imperinenta de asistenta pe nume COCONAS VENERA RODICA care iti blocheaza accesul in cabinet ca apartinator al pacientului si implicit contactul cu chirurgul, adica dupa ce stai ore in sir pe la usile cabinetului pt a fi consultat, aceasta aroganta isi bate joc de nefericitii pacienti si ii introduce pe unii inaintea celor care stau cu orele la rand si daca ii atragi atentia isi bate joc abuzand de postul pe care il ocupa. Daca aveti nevoie de consultatii la cabinetul 10 de la IOB sa stiti ca acolo o sa dati peste aroganta care incaseaza salariul pe nedrept de la IOB si le tranteste usa in nas celor care stau cu orele pt a fi consultati. Aceasta impostoare manjeste cu noroi sistemul sanitar, deja compromis. RUSINE. Conducerea IOB luati masuri de indepartare a acestor buruieni.

    0
    0

  • carolina pe 31 Mai 2012, 15:36
    DR NICULESCU -MATERNITATEA MANGALIA

    Dr . ginecolog NICULESCU ION de la maternitatea din MANGALIA este cel mai mare spagar ever. In afara de faptul ca nu aduce copii pe lume decat prin cezariana si contra cost(350 euro minim), are o atitudine de patron in incinta spiatlului, personalul din sectia materniate fiind la dispozitia lui non stop. Pe langa faptul ca face in fiecare zi sume fabuloase prin spagile pe care le cere mai are si un comportament neadecvat vis-a-vis de paciente pe care le trateaza f urat adresandu-le cuvinte triviale indiferent de statulul social. Va rog sa va sesizati si sa faceti un reportaj la ac spiatl mai ales ca ac individ isi pregateste candidatura pentru orasul Mangalia. Haideti sa nu-l lasam sa castige si sa-si umfle si mai tare punga! Intrebati-l de unde are toate acele bunuri(case, masini) pentru ca nici la cabinete nu-mi amintesc sa-mi fi dat vreun bon. Va multumesc

    0
    1

  • geta pe 27 Apr 2012, 22:53
    reclamatie

    numele meu este ciobanu georgeta din ploiesti sint revoltata de conditiile de internare din spitalul jud ploiesti sectia cardiologie salonul 11 la dr predescu o cocina la propriu cu toalete nefunctionale trebuiau bolnavele care deabia se tineau pe picioare sa puna apa cu galeata in salon chiuveteta nu avea robinet la apa calda cu mobilier distrus cu miros puternic de urina cu gindaci care circulau peste tot oare numai trebuie in spitale cuvintul de ordine sa fie curatenia si dezinfectia oare nimanui nui mai pasa ?de oamenii bolnavi am crezut ca visez ca nu este adevarat parca nimerisem intr-un salon de oameni nenormali am fost si la voila un spital unde gasesti astfel de oameni si tot era cu mult mai bine va rog sa analizati cele spuse de mine si sa luati masurile necesare deoarece consider ca sint multi oameni din acel spital care nu-si fac datoria de la femeia de serviciu pina la director si toti asteapta spaga astept raspuns si daca este nevoie de alte demersuri va rog sa ma informati va multumesc

    1
    1

  • ERBASU ION GHEORGHE pe 25 Apr 2012, 16:31
    astept un raspuns satisfacator

    SUNTETI UNDE SUNTETI PT A VA FACE TOTI DATORIILE CUVENITE

    1
    0

  • erbasu ion gheorghe pe 25 Apr 2012, 16:19
    de ce persoanele care au nevoe urgenta de un tratament corect sunt dor plimbate pe drumuri?

    tatal meu a avut de curind un intervent la inima ,dupa putin timp,a fost la spitalul din blaj pt vizita simtinduse rau,acestia iau gresit tratamentul din cauza careea acum se afla intr o situatie si mai dramatica unde trebuie sa ajungem pt ai salva viata,si cine sunt aceste persoane ,acesti doctori ,la care noi ne punem viata in miinile lor si in loc sa ne facem bine ne omoara cu zile?UNDE TREBUIE SA AJUNGEM DOMNULE MINISTRU?

    1
    0

  • apopei lacramioara pe 19 Apr 2012, 11:42
    neglijenta in spitalu din suceava

    oameni tratati mai rau decit animalelenepasare din partea cadrelor medicale

    2
    0

  • alexandru pe 9 Dec 2011, 12:22
    neprespectarea programului de lucru medic familie

    in satul dirvari din comuna valea calugareasca judetul prahova nu se respecta programul de lucru de catre domnul doctor Dusescu Serban acesta avand program doar o zi din saptamana si anume ziua de marti care de altfel nu este afisat ! Doresc sa stiu daca programul acestiua la cabinetul din darvari este obligatoriu si unde sa ma adresez cu privire la nerespectarea programului de lucru a acestuia !

    0
    0

  • muresan ligia mirela pe 3 Nov 2011, 19:00
    intrebare

    asi vrea sa intreb ministrul sanatatii cum se pot rezolva medicamente pentru o boala foarte rara waldmann pe baza de proteine si trigliceride cu lant mediu???sau compensari de la cnas??? e vorba de un copil de 14 ani! poate sa imi raspunda cineva????

    0
    0

  • muresan ligia mirela pe 3 Nov 2011, 18:55
    multumiri

    multumesc dr prof conferentiar Farcau Dorin de la clinica pediatriei cluj napoca

    2
    0

  • adrian pe 15 Iul 2011, 11:34
    hotie pe fata

    am internat copilul in spitalul de la curtea de arges.are 4 ani.dupa ce ca am cumparat inclusiv banala perfuzie ,nu mai spun de tratament am aflat ca trebuie sa platim o taxa de 100[una suta ron]pentru mamica pe zi de spitalizare.stimati domni care conduceti acest minister nu este spital privat.pt ce mai platim asigurari medicale?

    0
    0

  • patrascu otilia mariana pe 4 Iul 2011, 18:57
    medicul de familie mai dat fisa pentru ca nu am fost atenta cu ea

    este corect ca medicul de familie sa respinga fisa un copil de 3 luni pe motiv ca nu mam prezentat la control mam dus cu fetita la o luna jumate la cuntrol si mia spus ca are bronsita si fetita mea nici febra nu avea ma mitit si mia spus ca nu ai face vaccin la doua luni ca nu are greutatea necesara ai face la 3 luni iar cand am sunat sa merg la vaccin mia spus ca calculator ma scos din baza de date ma chemat sa merg sa iau fisa fetei sami caut alt medic de familie este curect ce au facut ami poate rapunde cineva

    0
    0

  • dumitrescu pe 1 Iul 2011, 17:57
    programul boli rare

    am sotia bolnava de 15 ani bolnava de sclerodermie sistemica,polineuropatie senzitiva,fibroza pulmonara,nu gasesc medicamente compesate,exemplu,milgama, piascledin,plus alte medicamanta care ar ajutao,nepermitindune sa le procuram medicamentele,intrucit suntem amundoi pensionari de boala,eu de 21 ani iar sotia de 15 ani,daca aceasta boala ar fii introdusa in programulnational al MINISTERULUI programul

    0
    0

  • dumitrescu pe 1 Iul 2011, 17:57
    programul boli rare

    am sotia bolnava de 15 ani bolnava de sclerodermie sistemica,polineuropatie senzitiva,fibroza pulmonara,nu gasesc medicamente compesate,exemplu,milgama, piascledin,plus alte medicamanta care ar ajutao,nepermitindune sa le procuram medicamentele,intrucit suntem amundoi pensionari de boala,eu de 21 ani iar sotia de 15 ani,daca aceasta boala ar fii introdusa in programulnational al MINISTERULUI programul

    1
    0

  • sirbu alexandra pe 20 Oct 2010, 11:34
    tratamente pe site-uri

    ar trebui ca ministerul sanatatii sa aibe in vedere si site-urile de relationare,pe care se foloseste tratarea dupa 'ureche',mai ales a bebelusilor.mamici copile si ele ,cu copii destul de mici ,isi dau sfaturi unele ,altora in legatura cu bolile copiilor lor,ne avand cunostinte de specialitate.in loc sa mearga la medic,se folosesc tratamente pt copii lor, cauzele nefiind aceaaaceleasiaceleassi poate nici efectele.

    0
    0

  • ion din sighet pe 12 Aug 2010, 17:49
    internarea de o zi

    D-le ministru,as vrea sa stiu cui si la ce serveste internarea de o zi practicata la spitalul jud.MM la sectia diabet.Am avut aceasta exp cind am fost internat pe data de 28.07.2010 si fara sa ma vada nici un doctor am fost externat in acesi zi.Sunt bolnav de,diabet cu inca 9 diagnostice asociate.Pentru orc-ce detalii va stau la disp. la tel.0745970859

    0
    0

  • petru pe 10 Aug 2010, 13:17
    lipsuri

    Trebuie sa ma operez pe cord deschis pentru a-mi schimba 2 valve ,dar din pensie nu am suficenti bani.Platesc asigurari de sanatate si impozit, dar spitalul nu are nici solutii perfuzabile.Am mai amanat operatiia o data in speranta caci situatia se va imbunatatii.Acum nu mai pot,am fibrilatie atriala si din cand in cand sincope.Lista de la spital este de aproximativ 6.000 lei. Nu am acesti bani!Sunt disperat!

    0
    0

  • locuitor com. snagov pe 5 Aug 2010, 11:08
    ridicarea resturilor menajere

    in com.snagov se ridica gunoiul O DATA pe saptamana cand afara sunt peste 37 gr,resturile menajere care stau pe langa containere SUNT UN PERICOL PT.SANATATEA IN PRIMUL RAND AL COPIILOR CARE SE JOACA PE STRADA cei implicati raman insensibili la sesizarile noastre

    0
    0

  • andy pe 25 Iul 2010, 18:28
    sanatate

    dle ministru la Arad nu mai este vaccin antirabic!!! nu v-au informat subordonatii? sau este asa ceva normal! am fost planificat sa fac vaccinul si asa cum m-am dus asa am venit!eu ce fac acum? daca il cumpar mi se deconteaza?

    0
    0

  • brebenel elena pe 17 Iul 2010, 19:57
    suparare

    dl ministru am fost internata la spitalul Rovinari Gorj find insarcinata in 2 luni a trebuit sa cumpar toata medicatia pe durata spitalizarii si la externare a trebuit sa platesc 350 lei intrerupere pe cartea de munca in 2008 5 luni. Daca atunci cand nu suntem bonlavi platim asigurare medicala si nu beneficiem de ea si neavand un loc de munca ,cand ne imbonlavim spitalul nu ne ofera decat un pat ca restul ne cumparam cum putem ,pentru ce va mai platim in fiecare luna asigurare medicala daca nici medicatie nu ne oferiti?Cum putem sa crestem natalitatea cand mie mi se da concediu de odihna 14 zile "arest la domiciliu" pe timp de canicula cu 2 ore pauza, stiti cate ore se sta la un amarat de ecograf , cel putin 3-4 ,stiti ca doctorii primesc 100-200 lei sa te lase acasa sa te speli spitalul nu are apa calda ,pastile,seringi,nici macar fecxura nimic.La spital trebuie sa ai bani si iar bani si nervi de otel .VA MULTUMESC PENTRU NIMIC CA ATAT OFERA SPTALELE PE CARE LE AVETI IN SUBORDINE.

    0
    0

  • adrian pe 7 Iun 2010, 19:19
    st turnu magurele

    dl ministru amfost internat in urma cu 7 zile la sectia medicala din cadrul sp turnu magurele am focut o ecografie cardiaca la dr dumitru si am ramas surprins cand mi sa spus ca trebue saplatesc 50 ron pentru ca ecograful este al domniei sale repet eram internat in spital de stat eu ffind salariat platind asigurare ,in aceiasi situatie sunt toti asigurati din turnu magulele care au probleme de sanatate si merg la dl dr dumitru samuel intrbarea mea este cum este posibil cum un ecograf particular este in incinta sp de stat va multumesc si astept sa anchetati cazul

    0
    0

  • adrian pe 7 Iun 2010, 19:19
    st turnu magurele

    dl ministru amfost internat in urma cu 7 zile la sectia medicala din cadrul sp turnu magurele am focut o ecografie cardiaca la dr dumitru si am ramas surprins cand mi sa spus ca trebue saplatesc 50 ron pentru ca ecograful este al domniei sale repet eram internat in spital de stat eu ffind salariat platind asigurare ,in aceiasi situatie sunt toti asigurati din turnu magulele care au probleme de sanatate si merg la dl dr dumitru samuel intrbarea mea este cum este posibil cum un ecograf particular este in incinta sp de stat va multumesc si astept sa anchetati cazul

    0
    0

  • nelu pe 22 Mai 2010, 16:32
    mai are rost????

    LOC DE DAT CU CAPU"

    1
    0

  • Marza Mircea pe 18 Apr 2010, 20:47
    cerere

    Buna ziua, fiind pensionar dar avind si statutul conferit de legea 189/02.11.2000,. Cerind o consultatie pt. o viroza cu urme respiratorii,am fost programat peste o saptamina-dupa ce fiind la sat am tratat viroza in prima saptamina cu leacuri de casa fiind isarbatori de pasti.Aflindu-ma intr-un puseu dureros acut ca urmarea unei poliartroze evolutive am primit bilet de trimitere pt.fizioterapie cu mentiunea de beneficiar al L189. Si aici la fizioterapie am fost programat peste 20 zile. In ambele situatii va intreb : --la ce se mai face mentiunea pe biletul de trimitere de beneficiar a L189 daca nici la nivelul medicului de familie,dar nici la cel al medicului de specialitate,mentiunea respectiva nu produce efecte concrete in spiritul art.5 al. a-persoanele prevazute la art.1 si 3 au dreptul la asistenta asistenta medicala si medicamente,gratuit si prioritar atit ambulatoriu cit si spitalicesc.Poate reusiti sa-mi explicati de ce drepturi beneficiez in spiritul L 189/2000. Cu stima Prof. Mircea M

    1
    0

  • mihai 23 pe 15 Apr 2010, 14:19
    Tratarea pacientilor de catre sistemul actual medical romanesc

    Domnule,Ministru, daca intradevar doriti binele pacientului,scoateti restrictiile cu referire la pacienti.Si anume:prezentarea cel putin de doua ori pe luna la cabinetul medical-o data pentru planificare si o data pentru reteta si consultatie.Pe langa aceasta inca doua prezentari la medicul specialist: tot la fel o data pentru planificare si inca o data pentru consultatie. Deci in concluzie de patru ori la medic. Apoi retetele daca le luam lunar trbuie sa platim 10 roni de reteta in afara de medicamente, deci ne obliga sa luam retete pe 3 luni. Dar eu Domnule Ministru cu 3 A.V.C. si un infarct miocardic si o pensie de 800 roni pot sa-mi ormit asa ceva? In ajutorul cui a-ti venit Dumneavoastra? Va rog sa revizuiti aceste aspecte si sa le retrageti pentru ca si asa ne este foarte greu. Va multumesc.

    1
    1

  • bouros florentina pe 12 Apr 2010, 17:27
    medicul de familie

    cum este posibil sa mergi la medicul de familie si sa ti ia banii pt consultatie, 5 lei pt o trimitere,35 lei consultatia,15 lei vaccinul.dar fara chitanta asta este o hotie pe fata,atunci pt ce mai platesc sanatatea?si asta se intampla doar in satul trotusanu,comuna movilita,jud vn.(doctorul tudorache si doctorita turda) si nimeni nu ia masuri.

    1
    0

  • yo pe 9 Apr 2010, 20:36
    Mangalia

    Ma Ileana tu vorbesti de corectitudine ,saraca sefa face sacrificii sa-ti puna ore duble,si tu vii cu laptopul la servici si in loc sa-ti faci treaba (sectia Pute)tu te joci la calculator???????vezi filme toata noaptea si bolnavii urla dupa tine ca vor un urinar?????????E posibil asa ceva Florance??????????Gardan stie cate ore duble are aceasta infirmiera ale carei servicii lasa de dorit???????Stie ca doar el semneaza graficele...............Ce ar fi daca si asistentele si-ar lua laptopul in timpul programului si in loc de tratamente sa joace solitare?////////////Doamna Tene ce face a adormit????????????nu verifica graficele?????bafta si spor la vizionare!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • eniko pe 7 Apr 2010, 17:23
    costurile operatiilor

    salut m-ar interesa daca operatia pe cord la sp. din clui are tarif stabilit . sotul meu are de facut o op.la valva si am fost informati de pacienti care au fost acolo ca sunt niste taxe destul de mari .va rog frumos sa-mi confirmati acest lucru va multumesc

    0
    0

  • nina pe 6 Apr 2010, 20:15
    toma

    (voi) a-ti vedea, nici-un = toma la ce scoala ai invatat ? se vede ca la scoala generala nr.1 mangalia. se scrie legat ati vedea si dupa noile reguli niciun

    0
    0

  • ce sistem? pe 22 Mar 2010, 20:11
    dl ministru

    ce se intampla dl ministru ? in ploiesti spitalul de pediatrie este depasit ,mamicile dorm pe scaun copii cate 2 in pat ,asistentele iti vrb de parca ele ar fi d-zeu .ce facetzi in tara asta de kkt nimic nu mai functioneaza ce se intampla >sa ne dati banii pe care ii dam la sanatate luna de luna ca ne tratam acasa .suntem cea mai bolnava tara din ue ,rusine ptr tot si ptr ce se intampla in tara asta .daca un copil face febra a doua zii toti copii au febra .durerea de mama de tata de parintzi si bunici pe care o induram de fiecare data cand ajungem la spital .pe banii nostri voi va bateti joc de noi ,rusine ,rusine .poate vom avea curajul de a iesii din noou in strada si de a face dretate .rusine

    0
    0

  • i pe 18 Mar 2010, 20:56
    sema

    sema tu esti semaca ingineru MARINICA super punct pe i HOTILOR

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod