Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Facebook Twitter Comenteaza
Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Linia telefonica gratuita lansata de Ministerul Sanatatii ieri, 26 ianuarie, menita sa faciliteze sesizarea deficientelor din sistemul de sanatate, a fost supraaglomerata si s-a blocat, la numai cateva ore dupa ce a fost facuta publica. Pentru a rezolva aceasta problema, Ministerul Sanatatii pune la dispozitiei, incepand de astazi, adresa de e-mail cetedoare@ms.ro. Adresa e-mail are rolul de a decongestiona linia telefonica, fiind o alternativa pentru cei care au acces la internet.

Atat prin linia telefonica gratuita 0800800885, cat si prin adresa de mail cetedoare@ms.ro, Ministerul Sanatatii isi propune sa faciliteze sesizarea problemelor din sistemul de sanatate publica.
Acestea sunt destinate pacientilor si medicilor. O echipa din cadrul Ministerului Sanatatii va raspunde apelurilor si e-mailurilor, urmand apoi sa selecteze problemele in functie de specific si sa le trimita directiilor specializate din cadrul Ministerului.

Nu se accepta reclamatiile anonime, dar Ministerul asigura indentitatea reclamantului in cazul unei posibile investigatii. De asemenea, pacientii sunt informati ca prin aceste doua mijloace de comunicare nu se acorda consultatii medicale. Linia telefonica functioneaza de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 18.00.

"Am infiintat aceasta linie telefonica pentru a da glas durerilor mute din sistemul de sanatate.
Astfel, vocea pacientilor si a medicilor deopotriva se va auzi la Ministerul Sanatatii", a declarat Dr. Ion Bazac, Ministrul Sanatatii.
 
"Tin sa subliniez insa ca nu voi lansa o vanatoare de vrajitoare. De asemenea, nu voi accepta ca acest instrument de comunicare sa fie transformat intr-o ureche pentru delatiuni si acuze. Linia telefonica exista pentru a semnala cazuri reale si consistente, care sa contribuie la rezolvarea problemelor din sistemul de sanatate", a adaugat Ion Bazac.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 201-250 din 253

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amarat din centru de transfuzi pe 3 Iun 2009, 15:58
    domnule ministru ?? cu ce se mai mananca donarea de sange

    FRATI UNITI PRIN SUFERINTA DIN CENTRELE DE TRANSFUZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAIDETI SA NE UNIM LA INHT ,APOI LA ACEST DOMN CARE SE ZICE CA MAI E SI MINISTRU, CARE NE REPREZINTA SI CARE HABAR NU ARE CAT SANGE SE DONEAZA O DATA,CA NU MAI PUTEM TRAI CU UN SALAR DE 1000RON!! SUNTEM SINGURII DIN ACEST SISTEM UNDE NU SE POATE SPUNE CA SE IA SPAGA SI CEI MAI SACRIFICATI. MAI D-N MINISTRU CAND SE APLICA ACEA LEGE PRIN CARE VOM FI SI NOI SALARIZATI LA ANEXA I ,CA DEGEABA ZICI MATALE CA SUNTEM INCADRATI IN ACEASTA ANEXA DACA NU SUNTEM SI REMUNERATI!! MAI D-N MINISTRU NOI NU AVEM TICHETE DE MASA,TICHETE DE VACANTA DAR PRIN ACTIVITATEA NOASTRA VREI SA SALVAM VIETI .DACA TU AI FI PE PAT DE SPITAL SI NU AI AVEA SANGE SA TI SE SALVEZE VIATA NE-AI DA SI NOUA SALARIZAREA CONFORM LEGII????????PACAT CA NE REPREZINTA UN ASA ZIS DOCTOR CARE MAI DEGRABA ERA MECANIC AUTO!! RUSINE ACESTUI MINISTRU CA NU-L INTERESEAZA DE SALARIATI.

    0
    0

  • lucian averescu pe 5 Apr 2009, 18:49
    salve dle dr Z Cordea

    M-a bucurat crearea acestui site,am inca speranta ca macar unii dintre noi vor spune 'CE NE DOARE'! dar realmente ! Sunt un fost pacient al dvs.,domnule Dr Zenoviu Cordea din Cavnic.Stiu ca aveti un numar Frumos de ani de munca in Psihiatrie.Nu va voi face aici portretul profesional,dar TOTUSI este admirabil daca la acesta varsta nu vi se aduc (acuze ?) reprosuri ale modului in care practicati Medicina:ci doar niste "oracaieli",cu siguranta izvorate dintr-un gat(lej) strangulat de invidie si nimicnicie !!! D-le Dr., MULTI oameni va poarta recunostinta pt. tratamentul care i-a reintors la propria-le viata si la bucuria ei !!! Desigur ca din caruselul existentei cotidiene ei nu prea pot sari pe acest site ca sa spuna asta in gura mare a Internetului !Ei,chiar asa d-le DR. Z Cordea,vedeti si dvs.,Internetul asta are o "gura"mai mare decat toate femeile la un loc !Cat despre Don Juan-ul din dvs., nu stiu daca nu sunteti COMBINAT cu Don Quijote! Oricum,am zambit sa citesc asa ceva, o-ho-ho si n-am indraznit sa vin sa va cer sa-mi dezvaluiti tainicul Antidot contra ramolirii:inteleg ca sunteti DECI mai mult decat Bine!!! Eu si MULTI altii ca mine NU V_AM UITAT si as dori ca nici dvs.sa nu uitati ca noi nu v-am uitat:iar atunci cand DIVERSI vor sari sa va incolteasca,sa va SPRIJINITI sufletul pe aceasta IMAGINE ,a noastra, a lungului sir de bolnavi psihic care au iesit pana la urma de pe poteca Psihiatriei, insanatositi,inspre existenta lor...OARE v-ati mai aminti cine sunt ,d-le Dr.Z Cordea ?! Sunt cel caruia i-ati daruit la incheierea sedintelor de Psihoterapie trei carti : Umberto Eco, Dante si Pastorel Teodoreanu ...SANATATE SI NUMAI BINE,d-le Dr.Z Cordea !"La paix du coeur est le Paradis des hommes " Platon

    0
    0

  • CATANA CONSTANTIN pe 3 Apr 2009, 14:24
    COMPORTAMENT GROSOLAN

    MA NUMESC CATANA CONSTANTIN SUNT DIN IASI SI PE 03 04 09 AM MERS LA DOCTORITA DE FAMILIE COLTA ADRIANA PENTRU A-MI ELIBERA O ADEVERINTA PRIN CARE SA CONFIRME CA NU AM SUFERIT DE BOLI CRONICE,ADEVERINTA FIINDU-MI DE FOLOS PENTRU SPITALUL C.F.R.LA ELIBERAREA VIZEI MEDICALE ANUALA PENTRU SIGURANTA CIRCULATIEI.CAND AM AJUNS LA CABINETUL MEDICAL CARE ESTE IN CARTIERUL DACIA ,ACEASTA, D-NA DOCTOR COLTA ADRIANA NU MI-A DAT ADEVERINTA PENTRU CA ,ZICE EA, NU STIE DESPRE CE ESTE VORBA SI NU STIE CE VREAU [DIN 2004 DE CAND SUNT PACIENTUL EI IN FIECARE AN MI-A TREBUIT ACEASTA ADEVERINTA SI IN FIECARE AN MI-A ELIBERAT-O FARA PROBLEME].INTR-UN FINAL MI-A ELIBERAT O ADEVERINTA DAR CARE NU ARE NICI O NOIMA SI IN LOC SA SCRIE CA NU AM AVUT BOLI CRONICE [LUCRU CARE ESTE SI ADEVARAT] SI CA-MI ESTE SOLICITATA ACEASTA ADEVERINTA LA SPITALUL CFR ,EA A SCRIS CA SUNT CLINIC APARENT SANATOS FARA A MENTIONA PENTRU CE SI UNDE IMI TREBUIE EI NU-I CULMEA?M-AM SIMTIT JIGNIT SI OFENSAT CA SA NU MAI SPUN CA A RIDICAT SI TONUL LA MINE SI AM LUAT HOTARAREA DE A-MI CAUTA UN ALT DOCTOR DE FAMILIE DAR CARE SA NU FIE ISTERIC SI NEPRICEPUT ASA CA D-NA DOCTOR COLTA ADRIANA [SI-A ARATAT COLTII LA MINE].VA ROG DIN SUFLET SA LUATI MASURI IN CEEA CE O PRIVESTE PENTRU CA ABIA M-AM ABTINUT SA N-O POCNESC SI CREDETI-MA PE CUVANT CA SUNT UN OM NU CALM, FOARTE CALM IN SPERANTA CA VE-TI LUA MASURI, VA MULTUMESC .VA ROG SA MA CONTACTATI SI SA-MI SPUNETI CA A-TI LUAT ACT DE RECLAMATIA MEA.

    0
    0

  • RODI pe 26 Mar 2009, 20:03
    FARA REZOLVARE

    Sistemul sanitar este grav bolnav si nu se mai poate vindeca atit de repede cum va asteptati,nu mai exista nici un control,nici o speranta de indreptare si este fff dureros pentru ca ne-am pus sperante in a produce schimbare dupa '89.In primul rind aceste comentarii nu ajung la Minister,le citim noi care nu avem altceva de facut iar in al doilea rind nu ne baga nimeni in seama-stati linistiti!

    0
    0

  • alex pe 26 Mar 2009, 08:35
    salarii la buzau

    as vrea sa va aduc la cunostinta ca la sp buzau o parte din asist au salariul de baza de 13 mil iar altele de 11mil .de ce?nu e lege pt toti?.si pt ca guvernul se vaita ca sunt prea multi pensionari aflati ca vor fi si mai multi pt ca aici se afla cea mai mare fabrica de pensionite (pe caz de boala!!!!!!!!!)

    0
    0

  • elena popescu pe 24 Mar 2009, 11:59
    adeverintele de asigurat

    Rusine sa va fie!Sa umble omul bolnav de colo pana colo dupa cacaturile voastre birocratice!Tembelul care a propus asta pentru TOTI!!! asiguratii sa fie dat afara!faceti pe eroii pe la tv-uri ca reduceti birocratia si pana acum nu s-au luat masuri decat numai si numai birocratice!HUUUUUUUIIIIIIDDDDOOO!Jos ministrul Bazac Ion cel cu capul gol(pe dinauntru!)

    0
    0

  • PT INGERUL MEU PAZITOR pe 20 Mar 2009, 22:25
    dr.BLAJ un om cu suflet mare

    Acum doi ani am fost internata de urgenta in Baia Mare . Am fost supusa la 2 interventi chirurgicale pe baza dg de peritonita generalizata facuta in urma perforarii apendicelui . La aceste interventi am avut un alt chirurg care daca mai faceam si a treia interventie acum eram pe lumea cealalta . In ziua celei de a treia operatie pe care am refuzat-o si am schimbat si chirurgul Dumnezeu mi l-a trimis pe acest inger pazitor dr Blaj . El mi-a salvat viata , datorita acestui doctor am reusit sa mai revad soarele . Spun acest lucru deoarece viata mea atarna de un fir de ata . Acest doctor merita tot respectul si tot ce-i mai bun in viata pe buna dreptate nu ca ceilalti colegi ai sai. Este un om care a dat dovada ca-si iubeste meseria . Va doresc multa sanatate dumneavoastra si intregii familii , si mult succes in continuare . Dumnezeu sa va binecuvanteze . Sunteti un Doctor adevarat si de aceea va multumesc din tot sufletul meu si din toata inima mea . MII DE MULTUMIRI . TINETI-O TOT ASA .

    0
    0

  • ANAMARIA pe 20 Mar 2009, 21:58
    pensionari de boala si handicapati

    D-l ministru ar trebui sa puna capat pensionarilor de boala si a certificatelor de handicap.Existe asa zise spitale care doar cu asa se ocupa, si asta pe banii asiguratilor de exemplu IN JUD SALAJ SIMLEU SILVANIEI CENTRUL DE ASISTENTA MEDICALA.Se poate urmari traseul celor disponibilizati care in 90 de zile devin pensionari.Pacat ca banii pt asigurari sunt consumati cu internari fictive iar adevaratii bolnavi nu pot fi tratati corespunzator

    0
    0

  • jadmila pe 17 Mar 2009, 21:33
    spitalui de psihiatrie cavnic

    personalul spitalului cavnic este foarte simpatic si eu am fost internata pe sectia interne si am fost foarte multumita de servicile oferite mancarea este foarte buna asistentele medicale sunt foarte dragute cu pacientii deci in final spitalul de psihiatrie cavnic este un spital deosebit de frumos

    0
    0

  • POP ADRIAN pe 11 Mar 2009, 16:51
    MERCI DR CORDEA Z.

    LOCUIESC INTR/ UN JUDET LIMITROF,TREC RAR PRIN BAIA MARE CA V /AS FI SALUTAT PERSONAL,DOMNULE DR CORDEA ZENOVIU=DE 13 ANI NU MAI BEAU DECAT LA OCAZII. FIINDCA M/ATI AJUTAT SA-MI RECLADESC VIATA PE O TEMELIE ADEVARATA, AM SCHIMBAT PAAHARUL PE O VIATA DEMNA, LUCREZ ,AM O FAMILIE SI MA BUCUR DE TOATE ZILELE CU SANATATE ^N-AM MAI INTALNIT PE NIMENI CA DVS. SANATATE SI O VIATA LUNGA SI FERICITA A POP

    0
    0

  • DRAGOS pe 11 Mar 2009, 00:14
    spitalul de urgente pentru copii Sf.Ioan Galati

    In data de 08.03.2009 am solicitat o ambulanta la domiciuliu pentru copilul nostru care avea febra cu temperatura f mare 40 de grade.Odata ajunsi cu ambulanta,cadrele medicale sau uitat la copil si au spus ca nu are ce sa-i faca...Nu am inteles...practic ei au venit degeaba,de fapt au venit sa ne asigure transportul pana la spital,daca stiam mergeam cu masina mea.Odata ajunsi la spital medicii de la internari i-au spus sotiei "Ca de ce a trebuit sa chemam ambulanta.Deci,i-am deranjat? Copilul in loc sa se faca mai bine merge din ce in ce mai rau,in loc sa se fac bine. copilul isi revenise dupa 3 zile dar apoi l-au pus la perfuzii.Va rog din suflet sa faceti ceva,macar cu acesti medici care nu fac altceva decat stau cu cafelele,tigari si TV

    0
    0

  • stefan pe 3 Mar 2009, 13:17
    cacialma

    Deblocarea celor 3000 de posturi mi se pare o cacealma politica,un prilej numai bun pentru rezolvarea posturilor in orase mari pentru pilosii unor politicieni actuali la putere. Cum se face ,de exemplu,ca in domeniul Neuro,posturile la spitale mari,judetene sunt numai pentru medici rezidenti,iar cele la spitale mici pentru medici specialisti? Pai ,dupa ce au terminat rezidentiatul,nu au ramas pe post fara probleme? Sau ,dau concurs unul pe post ,cum se procedeaza curent( daca vrea altul sa se inscrie i se sugereza sa nu o faca pentru ca pierde timpul si ia examenul tot cine trebuie). Apropo, ce examen e acela cu un singur candidat? Intreb,pe gandirea actuala un medic bun ,pasionat de meserie care a ajuns sa profeseze intrun spital mic pentru ca nu a avut banii necesari pentru spaga,mai poate ajunge vreodata,sau macar sa spere,intrun spital mare cu dotare medicala unde sasi exercite meseria asa cum ar dori?

    0
    0

  • ramona pe 2 Mar 2009, 18:26
    SPAGA LA MEDICI

    Buna ma numesc ramona si va scriu din Spania,aici unde sistemul sanitar e cu totul altfel decat in tara.ma deranjeaza faptul ca dupa atatia ani inca mai asteapta mita medicii din sistemul sanitar avand in vedere salariile si bonusurile pe care le primesc.In Baia Mare de exemplu exista enorm de multi medici, care daca nu le dai bani nici nu de uita la tine.Cazul ginecologilor, dar si a internistilor .Daca se poate de

    0
    0

  • maryus pe 27 Feb 2009, 22:36
    vreau sami ras un medic specialist

    buna am fost operat la cluj la sectia neurochirurgie de HEMORAGIE SUBARAHNOIDIANA NETRAUMATICA HUNT&SI HESS 2 ANEVRISM DE BIFURCATIE ARTERA CAROTIDA INTERNA DREAPTA.si as vrea sa-mi raspunda cineva; cat timp trebe sa nu depun efort fizic si psihic.ca de la cj mia spus ca intre 6 si 12 lunide la data operari,dar de aici de la sighet a zis ca pot sa muncesc.eu de care sa ascult ca ii mare harababura cu spitalu sighet.va rog sami raspundeti

    0
    0

  • albu iulia pe 26 Feb 2009, 16:40
    verificati mai mult doctori

    Ar trebui sa mai mearga cineva si pe la policlinica cu plata din pantelimon (bucuresti) sunt doctori lipsiti total fara nici o experienta in afara de bani nu vad altceva,am fost acum 3 luni la o dr ginecolog ca nu-mi ma-i venise ciclu si mi-a spus ca am o simpla raceala fara sa-mi faca vreun control iar la 2 zile ma-m internat de urgenta cu diagnostic de sarcina extrauterina,cu hemoragie interna .Nu se poate asa ceva daca imi facea un control asa cum trebuia evitam alte complicati.Dar ei nici nu-si ridica fundul dupa scaun

    0
    0

  • coca pe 25 Feb 2009, 18:10
    LOC DE DAT CU CAPUL

    Si ce cistigi daca scrii aici?? Absolut nimic!!! Mai bine ar scrie" LOC DE DAT CU CAPUL"

    0
    0

  • salariatii din CTS-uri pe 23 Feb 2009, 12:12
    salarizarea bugetarilor din reteaua transfuzionala

    De ce nu se aplica legea 304/2008 care contine OG 17/2008 modificata si in centrele de transfuzie? Conducerea Institutului National de Trasfuzie sanguina Bucuresti spune ca se va aplica din sept. 2009. Cum va fi posibul daca OUG 1/2009 din 29 ian. 2009 limiteaza aplicarea OG 17 modificata la data de 31 martie m2009? Chiar nu ne aude nimeni pe noi salariatii din reteaua transfuzionala ? Daca conducerile centrale si locale ale retelei sant salarizate altfel decit subalternii nu mai intereseaza pe nimeni soarta noastra?

    0
    0

  • anonim pe 17 Feb 2009, 22:45
    centrele de sange......incotro?

    Stie oare Domnul Ministru de existenta lor?Stie cum sunt platiti acesti salariati?Se lucreaza cu personal insuficiet , se face fata cu greu numarului mare de donatori, se lucreaza ore suplimentare si nu se platesc .ACORDATI MAI MULTA ATENTIE ACESTUI SEGMENT IMPORTANT DIN SANATATE!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • VLAD NELU pe 15 Feb 2009, 22:25
    hepatita c

    AM SCRIS UN MASAJ PE DATA 06 02 2009 SI AM TOT SPERAT SA PRIMESC UN RASPUNS DE LA CEI AN DREPT NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS VA ROG FRUMOS SA NU OCOLITI MESAJUL UNUI OM BOLNAV CARE A AJUNS LA CPATUL PUTERILOR ANTREBARE DACA TRATAMENTUL PENTRU HEPATITA C ESTE GRATUIT SI UNDE MA POT ADRESA PENTRU A FACE INVESTIGATI PS DOCTORUL DE FAMILIE MIA DAT TRIMITERE LA UNSPITAL AN BUCURESTI DAR NU STIU CE SA FAC FARA BANI SI FARA SA MAI FIU ANGAJAT VA MULTUMESC

    0
    0

  • ma doare in cot pe 13 Feb 2009, 18:16
    Tot asa

    Cind vor fi publicate spre dezbatere variantele de program si de garzi?????Pe ce site????Asa ar fi corect!!!!

    0
    0

  • nico pe 11 Feb 2009, 14:33
    strigat de ajutor

    sunt fiul unui bolnav care a fost internat la urologie iar doctora de acolo nici nu a binevoit sa l asculte cind ia spus tatal meu ca are dureri de burta ia zis fugi draga de aici ca nu ai nimic si la dat afara din cabinet iar seara ia fost foarte rau si a ajuns pe terapie cu diag. ca sa varsat urina in singe mentionez ca in acea seara a ajuns in cardiologie unde medicul de garda, doctorul Andritoiu, nu s-a deranjat sa-l vada. I-a spus asistentei sa scrie in foaia de observatie ca pacientul nu are nimic. Doctorul Andritoiu a fost acuzat in direct la Realitatea TV ca merge prin salon in pijama cand e de garda, ca ameninta personalul medical din subordine cu pistolul din dotare si ca doarme in garda. El a fost cercetat de Colegiul Medicilor Olt care nu a gasit nimic in acest caz.

    0
    0

  • cornelia pe 11 Feb 2009, 00:24
    sanatate

    domnule ministru pina kind va merge haosul?va skriu din kraiova.toata lumea loveste in kadre.in multe kazuri pe buna dreptate .dar de ce nu aduk si laude atunci kind trebuie si sunt multumiti.multi pacienti zic...ce draguta sunteti ...ce sufletista...ce mina usoara aveti...etc. dar kind vine vb. de reclamatii gratuite repede se umple urna.dar ku laude ...o skrisoare din joi in pasti .konducerea tine din kind in jind o sedinta ku sefii de sektii akolo fiekare pe interes spun vrute si nevrute kare mai dekare sa iese in evidenta ku prostia si grandomania dar cei ce trag sunt cei mici SKLAVELE DE ASISTENTE SI INFIRMIERE.dar vine cineva sa ne intrebe si pe noi ce neajunsuri si ce nemultumiri avem? nu.stiti domnule ministru k noi suntem o asistenta la 20 de pacienti si toti trag de noi? intr-o klinik de interne .tura 1 suntem 8 sau 9 fete k asistenta sefa are alte treburi administrative...o fata are 2 medici fiekare ku pacientii lor unulpoate are 8 internati celalat poate are 13 .fiekare iti ordona in fata pacientilor normal iei isi iau banii de la pacienti..noi ne pierdem si respectul de la bolnavi..k doar suntem sklave ku skoala. pt. fiekare bolnav duci grija...programarilor la investigatii....analizele de rigoare ...bagi kondika ku medikamente pe kalkulator ...skazi materialele pe kalkulator ....dai nr.in kalkulator pe analizele de a doua zi la pacientul nou internat....dici kondik in farmacie ..dute apoi sa o iei ..incepi si tu sati pui perfiziile ..etc.STIE CINEVA K NOI PIERDEM MAI BINE DE 0 ORA LA KALKULATOR? STIE CINEVA K NOI SUNTEM 8 FETE FIEKARE POATE KU KITE 18 FOI APROXIMATIV SI NOI NU AVEM DEKIT 2 KALKULATOARE?SI ACELEA KU UN PROGRAM IDIOT KARE NU MAREGE? NU ..TOATA LUMEA URLA..K I SE FACE INJECTIA TIRZIU...K NU SA DUS SA FAK NU STIU CE KONTROL DAR BV. NU STIE K DE EXEMPLU LA OFTALMOLOGIE NU VAD DEKIT 2 BV. DIN FIEKARE SEKTIE...NU STIE NIMENI K POATE PLECI AKASA SI NU APUCI SATI MANINCI UN SENDVICI LINISTITA..INFIRMIERELE SUNT 3 PE TURA DE DIMINEATA...SAU SKOS OSPATARELE..DE LA SKIMBATUL LENJ SE DUKLA MASA .APOI LA INVESTIGATII KU BV.SI TOT ASA KU DIVERSE PE SEKTIE ...IAR DAK APARE UN KONTROL...SI INTIMPLATOR A PRINS SI EA 2 MIN.LIBERE SA STEA JOS SI E GASITA .O KEAMA SA DEA NOTA EXPLICATIVA TARE MULT AS VREA SA VINA SI KONDUCEREA SA MUNCEASK INTRO TURA DE DIM PE O SEKTIE.SUNT SI SEKTIII KU PERSONAL HAPSIN KU RAUTATE IN SUFLET FATA DE PACIENTI.DAR DE CE NU SE FACE O DEPARTAJARE?de ce dak tot e liber la reklamatii sa se inkurajeze pacientii si la urne ku laude? ALTA PROBLEMA KRE MIAS DORII SA CITITI DOMNULE MINISTRU AR FI..SE FACE DIFERENTIERE LA SALARIU KU CEI KU FACULTATEA DE AISTENTI..INKOREKT DE CE CEI KU FAKULT LI SA MARIT KU 3 MIL SE AUDE KASE VA FACE KU 5 MIL BUN. DAR DE CE NU SE PUNE SI LA CEI KU POST LICEALA FATA DE CEI KU LICEUL SANITAR...LOGIK NU E KOREKT NIMIK DEOARECE KIND ERA LICEUL SANITAR NU EXISTAU POST LICEAALE ....KIND SAU INFIINTAT POST LICEALE NU ERAU FAKULTATI DE ASISTENTE....SI ALTA PROBLEMA AR FI DE CE NU SE IA IN KONSIDERARE CEL PUTIN DOI ANI DIN PSTLICEALA KIND TE INSKRII LA FAKULTATE SA TE IA DIRECT IN ANUL 3 SA ZICEM...LA SIBIU SE POATE DAR LA KRAIOVA NU...DE CE NU SUNTEM IN ACEEASI TARA?SAU LA CRAIOVA SUNT MAI LAKOMI DUPA BANI? SINCER AS IMPUSK TOT SISTEMUL PT. K MIE RUSINE K MIAM DORIT DE MIK KOPIL ACEST DOMENIU SI KU SPAGA PROFESORILOR DIN FAKULTATE KIND SE TERMINA...K DOMN PROFESOR DE FIZIK RISKU.KARE TRECE KOPII LA EXAMEN NUMAI PE 200EURO E POSIBIL DEASTA AVEM MEDICI DESTEPTI.KOPII DIN FAMILII SARACE KOPII DE PENSIONARI KARE KIAR SIAU DORIT SA INVETE MESERIE NU POT TRECE DIN KAUZA BANILOR SI LE SKADE MEDIA PT. A NU BENEFICIA SI DE AMARITA DE BURSA.DIN KAUZA UNOR BOSOROGI IN PRAG DE PENSIE KARE II TIN IN FUNKTII CIK LIPSA DE PERSONAL...AIUREA SAI SKOATA DRAKU LA PENSIE SA LASE TINERETUL DORNIK SA INVETE NU IEI KARE UITA SI KOMPRESE IN OPERATII..NENOROCITII NESATULI. SPER SA REZOLVATI CEVA KUM ATI INCEPUT DAR PE DREPTATE NU POLITIK SI DE FATADA

    0
    0

  • Mihaela pe 10 Feb 2009, 19:11
    Sa fie vorba numai de experienta?

    Si la spital Marasesti este angajata o pensionara la sala de operatii,dar in ultimul an nu s-au efectuat trei operatii mari Iar la maternitate vine dr. pensionara de doua ori pe saptamana.Cum sa mai aiba gravidele sa nasca la noi?

    0
    0

  • NICO pe 10 Feb 2009, 14:27
    NEREGULI IN SISTEM

    DOMNULE MINISTRU CUM ESTE POSIBIL CA O ASISTENTA SEFA CARE A FACUT 60 DE ANI SA MAI PROFESEZE SE MAI POATE PRELUNGI MENTIONEZ CA ASTA SE INTIMPLA INTR UN SPITAL DE URG DIN OLT SI DACA SE POATE FACETI O ANCHETA MAI AMPLA ASUPRA VENITURILOR MEDICILOR CACI IAU BANI PE GARZI SI PUN DIAGNOSTICUL LA BOLNAV DIN SPATELE USI NICI CEL PUTIN NU IES AFARA SA L VADA DORM LINISTITI IAR ASISTENTA SI INFIRMIERA ALEARGA DE LA UN BOLNAV LA ALTUL SI CIND SE INTIMPLA CEVA ASISTENTA RASPUNDEVA MULTUMESC

    0
    0

  • Ela pe 10 Feb 2009, 13:08
    sesizare

    Ma numesc Afloarei Pompiliu din Ia si rog sa-mi raspundeti de ce se poata medii ca si cum am fi extraterestri. Pe 9.02.2009 am mers la Policlinica mare cu bilet trimitere de la medicul de familie, la triaj mi s-a spus ca nu mai au numere, apoi am intrebat pe cea de la triaj si de la lift la ce etaj este cabinetul ORL insa amandoua mi-au spus ca nu au voie sa spuna ???!!! De ce ???!! Am mers totusi am cautat, am gasit cabinetul insa surpriza ???! doctorita citea o revista, am salutat politicos i-am spus tot iar bla,bla, bla si surpriza ? Aveti nu de ordine ? Nu, dar nu mai e nimeni si..... Dna doctor a spus ca nu poate sa-l consulte daca nu are nr. de la triaj. Oare chiar nu au voie sa spuna unde e cabinetul, sa consulte un pacient fara numar , etc,etc.... Cu stima !

    0
    0

  • Corina pe 9 Feb 2009, 17:00
    SPAGA

    Domnule Ministru, Spaga pentru un post de asistenta este 3000 E iar pentru un post de medic in spital, fara concurs in baza unui hg nu stiu care este de 15-20000E!!!!! Cind veti suprima MAFIA din Spitale????? in asa fel incit fiecare sa lucreze pe postul pentru care a dat concurs, daca ..a dat???????Cum se poate intimpla asa ceva??????Managerii pusi de ministrul Nicolaesu nu mai au nevoie sa lucreze inca 2 generatii!!!!Posturile blocate sunt o cacialma!!!!!De fapt ele sunt ascunse pentru anumite persoane cu bani, iar ceilalti sunt lasati la bataia de joc a sefului de sectie!!!!!!si a managerilor!!!

    0
    0

  • cristina pe 8 Feb 2009, 10:57
    caz malpraxis spitalul de copii Galati

    DOMNULE DIRECTOR Ma numesc CHICOS CRISTINA, domiciliata in Galati str. Brailei nr.242, posesoare CI seria GL nr. 295872, eliberata de Pol. Mun, Galati, in calitate de mama a minorei CHICOS DAIANA MARIA in varsta de 2 ani , depun urmatorul M E M O R I U Impotriva D nei Dr. TIMOFTE TIRIAC EUGENIA medic primar pediatrie cod 268791, salariata a Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii SF. IOAN GALATI Sectia Pediatrie 1. IN FAPT: La data de 31.01.2009 in jurul orei 14, m am prezentat la Camera de Garda Compartiment Primire Urgente cu fetita mea care prezenta febra aprox 38 cu 6, de garda era in acea zi doamna Dr. Covaci si dna Timofte Tiriac Eugenia am fost repartizata la cea din urma, dupa o consultate a fetitei mi a fost prescrisa o reteta si am plecat acasa, in momentul in care I am administrat siropelul de antibiotic “angumentin” ce n ea fost prescris, fetita l a vomitat, febra continua si am decis sa ne intoarcem din nou la spital pentru a ni se prescrie un tratament injectabil,doamna Dr. Tiriac E. a considerat ca este mai bine sa ramanem sub supraveghere medicala peste noapte, ceea ce am si facut. Duminica dimineata (01.02.2009) am aflat ca am fost trecuti la un regim de enterita desi fetita nu prezenta scaune diareeice (a avut un scaun duminica in jurul orei 8,00 si unul in jurul orei 15,00 de consistenta mai moale) am comunicat cadrelor medicale insa raspunsul era asa a prescris medical.ok.fetita in cursul zilei de duminica a avut o stare buna insa refuza sa se alimenteze cu orez (asa cum ne a fost recomandat) pe tot parcursul zilei a mincat aprox. 1 lingura de orez si jumatate de felie de paine prajita, a avut o stare buna a mai facut un pulseu de febra doar atunci duminica dimineata insa in jurul orelor 18 a adormit (isi facuse somnul de pranz) un somn neportivit am incercat sa o trezesc in repetate randuri insa nu reuseam sa o tin treaza decat aprox. 10-15 min. apoi cadea iar in starea aceea de somnolenta, a continuat asa pana a doua zi adica (luni 02.02.2009), comunicand in permanenta cadrelor medicale de pe sectie insa mi se raspundea ca doarme ca este obosita sau ca doarme din cauza caldurii si s a o asteptam pe d-na Dr. Tiriac E. In jurul orelor 10.30 vine d na Dr. Tiriac o informez despre starea fetitei (ea dormea la acea ora) o consulta putin si pleaca, fara nici un fel de explicatie, plec dupa dumneaei si aflu ca de fapt a plecat in Poriclinica respectiv cam 28, nu gasesc acolo decat o d na asistenta, la care I comunic ca sunt mamica Chicos si ca o astept la salon sa mi spun si sa i prescrie ceva fetitei pentru a o scoate din starea in care era, apare cam in aprox. 1 ora o mai consulta o data evaziv, si mI spune aceeasi explicatie puerila si ne profesionista ca fetita mea doarme probabil din cauz oboselii si pleaca sa o caute pe d na Dr. Radoi sa vina sa o consulte pe fetita la ceafa?????…….se intoarce in jurul orelor 14,00 o consulta pe fetita imi spune d na Dr. Radoi ca nu este nici o problema cu ceafa si pleaca impreuna cu dna Dr. Tiriac……Am cautat o dupa aprox. o ora si please acasa………. Starea de somn a fetitei era din ce in ce mai profunda, eram disperata nu mancase si nu se hidratase cu nimic era ora 18, am mers la asistentel medicale le am spus sa facem cumva sa i punem o perfuzie fetitei, insa raspunsul a venit “daca dna doctor nu i a prescris noi nu i putem pune!” Mi am sunat medicul de familie l am informat despre starea fetitei si ma sfatuit sa caut medicul de garda pe spital si s a l rog sa vina sa mi vada fetita, a venit , a consultat o, era aprox. ora 20,30 am fost trmisa de urgenta la sectia Terapie Intensiva pentru a o pune pe perfuzii, I au fost recoltate analize, din care a reiesit ca fetita era intrata intr o coma hipoglicemica – glicemia ei fiind 56 mg/dl, a fost perfuzata toata noapte, starea ei schimbandu se in bine dupa aprox. 2 ore de la aplicarea perfuziei fetita solicitand ceai.La ora aprox. 8 (marti 03.02.2009) a inceput sa manance iar starea ei era vizibil mai buna. Dupa cum va puteti da seama doamna doctor Timofte Tiriac Eugenia a dat dovada de IGNORANTA,INDIFERENTA, LIPSA DE PROFESIONALISM , LIPSA DE RESPECT FATA DE PACIENT, LIPSA DE RESPECT FATA DE MESERIA DE MEDIC, persoana care nu face cinste Sistemului Sanitar Galatean si chiar romanesc, daca a si fi fost o persoana credula, probabil ca acum am fi vorbit la trecut de micuta Chicos Daiana Maria, tocmai de aceea nu vreau sa treaca neobservat si ne pedepsit acest caz, sa cautam vinovatii doar atunci cand moare cineva, sa i depistam si sa i pedepsim asa cum se cuvine si cum merita si pentru cei care reusesc sa scape din ghearele sistemului si indiferentei medicilor (daca i putem numi medici, imi este greu, ma refer strict la dna Tiriac). Intre timp a fost suspectata de diagnosticul de meningita insa s a dovedit a fi o alarma falsa (solicitandu mi se sa mi dau acordul pentru o punctie lombara) pe care am refuzat o categoric, starea fetitei era foarte vioare , colaboram, vorbeam , se alimenta normal, nu mai avea stare de somnolenta, faceam tot felul de jocuri cu capusorul ei……. Am refuzat colaborarea cu dna Dr. Timofte Tiriac Eugenia inca de cand eram in sectia Terapie Intensiva fiind repartizata domnului Dr. Ierima Alexandru. Ne am externat astazi 05.02.2009, zi in care micuta a implinit 2 anisori. IAR EXPERIENTA , TEROAREA SI DISPERAREA PRIN CARE AM TRECUT EU SI FAMILIA MEA IN ACESTE ZILE , NU MA POATE LASA INDIFERENTA, DECI O SIMPLA PERFUZIE I A SALVAT VIATA MICUTEI MELE IAR IGNORANTA, NEPASAREA, LIPSA DE RESPECT SI DE PROFESIONALISM A DOANNEI DR. TIMOFTE TIRIAC EUGENIA AR FI PUTUT O UCIDE DACA ASI FI STAT SA O ASTEPT PE DUMNEAEI PANA A DOUA ZI …………. CATI COPII AU CAZUT SAU VOR MAI CADEA VICTIME ACESTOR PERSONAJE? VA ROG SA NU MAI TOLERATI IN NUMELE MEU, IN NUMELE MICUTEI MELE CARE ARE O VIATA INAINTE, IN NUMELE MAMELOR CARE DINTR UN MOTIV SAU ALTUL NU POT FI IN SPITAL LANGA MICUTII LOR, SPERAND CA ATUNCI CAND AJUNGE SA FIE SUPRAVEGHIAT DE UN MEDIC SAU DE CADRE MEDICALE ESTE IN SIGURANTA (DAR OARE ESTE?)AVEM MEDICI BUNI CARE NE FAC CINSTE, HAIDETI SA I LASAM DOAR PE ACEEA CARE STIU SI DORESC SA SI FACA MESERIA CU DARUIRE SI CU SUFLET SI NU SUNT PUTINI, SI SA I SCOATEM PE CEI CARE AU DOAR UN SINGUR SCOP IN VIATA BANII……… VA MULTUMESC,

    1
    0

  • folclor pe 7 Feb 2009, 06:36
    Ionut fa-te ca muncesti

    Completare Balada pentru Ionut 941/27ian 2009 roman pe patul de spital iaca-ntreb si eu in van Ai si tu Ionut vreun plan? Spune-ne situo vorba Ai de gand sa faci reforma? Ai un scop ai vreun tel? Zi-ne despre el nitel Daca zici ca medic est i Fa-te-o tara ca muncesti Sau nu ai decat o ruga Arafat pun"te pe fuga De la Slatina la Satu Mare Da pedepse exemplare

    0
    0

  • leo pe 6 Feb 2009, 23:11
    debandada mare dar cine ne aude

    in urma cu trei luni mama mea a fost operata la intestine de tumoare cecala si a fost trimisa la oncologie pentru investigatii dupa operatie doctorita de acolo o femeie foarte d treaba ,dumnezeu sa-i dea sanatate a trimis-o la investigatii,singe ,urina etc. ecograf la urgenta dar urgenta sin policlinica singura care are contract cu casa a programat-o din 15 ianuarie abia pe 4 februarie.deci sa vedeti ce inseamna urgenta.am vorbit cu cea care facea programarile si i-am zis ca daca nu pot veni cu mama mea exact pe 4 re ceva ca e la o distanta de 40 km si trbuie sa o aduc cu masina ca mama mea se deplaseaza greu si a acceptat ca pot veni cu o zi doua mai tirziu .M-am prezentat azi vineri 6 februarie .pe la ora 9 30 si am fost refuzata pe motiv ca nu am venit la 7 dimineata ,nici nu mi s-a spus.m-a refuzat ca nu am bon si nu ma poate lua.am acceptat sa stau pina la urma sa ma ia dar am fost refuzata si apoi reprogramata peste alte 2 saptamani. i-am reprosat ca e a doua slatina sau a treiafiind urgenta de la oncologie ca altfel eram programata in mai prin asigurared.deci trebuiam sa mai fac alt drum sa fac aproape 200 km peste 2 saptamani. am renuntat si am vrut sa plec.m-am intors si i-am zis ca daca le platesc mi le face. ?DA si am platit si asa mi le-a facut si mi-a facut si reducere.asta se intimpla la noi in romania pentru ca nu sint acceptate contracte cu casa de asigurari mai multe cabinete de ecografie. da aici la suceava la policlinica .deci asta e foamea dupa bani. si eu am ramas cu trimitera in mana.

    0
    0

  • infirmiera pe 6 Feb 2009, 20:07
    Multe ne dor dar cine sa ne auda

    Din spitalul Marasesti a fugit azi o bolnaya cu problems psihice si cu o boala grava de piele. Cine este de vina ? Infirmiera de servici. Bar nu se spune ca spitalul nu are paza deoarece conducerea spune ca sant prea scumpi gardienii si nici nu se spune ca infirmiera trebuie sa ste la camera de garda pentru ca nici acolo spitalul nu poate angaja asistente. Si nici nu se spune ca la interne si chirurgie sunt cei mai multi bolnavi in timp ce la pediatrie se face planul cu copiii asistentelor de acolo care nici nu stau in spital iar la ginecologie sant luate femei de pe strada pentru a li se face foi. Iar mancarea bolnavilor care nu bant contabila sefa zice sa odam la caini

    0
    0

  • VLAD NELU pe 6 Feb 2009, 19:25
    hepatita c

    BUNA ZIUA TUTUROR NUMELE MEU ESTE VLAD NELU AN URMA UNEI DONATI DE SANGE AM FOST DIAGNOSTICAT CU AM REPETAT TESTUL LA SANGE SI MI SA CONFIRMAT ACELAS DIAGNOSTIC ANTREBAREA MEA ESTE :DACA TRATAMENTUL ACESTEI BOLI ESTE GRATUIT .DEOARECE FIRMA LA CARE AM LUCRAT MA TRIMIS ACASA AS DORI SA FIU ANDRUMAT CATRE UN SPITAL SAU CLINICA UNDE SA MA TRATEZ MENTIONEZ ANCA O DATA CA MOMENTAN NU MAI AM UN LOC DE MUNCA SI NECAZUL MARE ESTE CA AM 4 COPI MICI IAR PUTEREA DE MUNCA MIA SCAZUT DESTUL DE MULT VA ROG DISPERAT SA FIU AJUTAT VA MULTUMESC DIN INIMA

    0
    0

  • gazdag csaba pe 5 Feb 2009, 11:42
    probleme de sanatate

    BUNA ZIUA MA NUMESC GAZDAG CSABA SI SINT DIN ARAD ,am o problema acum 15 am fost internat in spital cu diagnosticu ulcer dodenal ca eram amenic ca am pierdut singe si am primit 2 litri de singe. dar nu aiea este problema ca in anul 2006 am fost internat in spital casami faca functie ca analizele medicale misa ara tat ca am hepatita c virus si afost trimis analizele la bucuresti sa le verifice si dupa o luna am primit scrisoare dela bucuresti ca diagnosticul este hepatita cronic c virus si ca trebuie sa tin regim alimentar ca ficatu este marit. ASAsi am facut si toul o fost bine cind mam facut analizel din nou dar acuma in 2009 in luna ianuarie dupa 2 ani de lucru ca am lucrat la o firma de curatotorie pe masina de spalat si am fost pusi pe liber si iar am observat ca numai am puter in mine sica nusint bun de nimic , varog frumos spunetimi cesa fac ca numai pot ca si am si banka si unde sama angajez sa cistig cev bani ca simnt ca numai am putere in mine. VAROG FRUMOS DATIMI UN SFAT CESA FAC SICUM SA FAC SAFIE BINE CA SIMNT CA NUSINT BUN DE NIMIC , VA MULTUMESC ANTICIPAT ASTEP SCRISOARE DELA DUMNIAVOASTRA VA MULTUMESC FRUMOS CA MATI ACORDAT SA VA SCRIU CU STIM GAZDAG CSABA DIN ARAD..

    0
    0

  • nedelciu ionut pe 4 Feb 2009, 22:38
    medicina scolara

    Cand se modernizeaza si cabinetele medicale scolare? Primaria nu a bagat un leu in aceste cabinete, la liceul BENJAMIN FRANKLIN fost I.O.R.mobilierul si instrumentarul sunt din 1960.

    0
    0

  • maria pe 3 Feb 2009, 13:14
    2%

    LUCREZ LA UN SPITAL MARE DE PSIHIATRIE, SI IN ACEST SPITAL NU S-AU MAI DAT CEI 2% DE 4 ANI POATE LA MINISTER S-AU RAPORTAT CA S-AU DAT DAR NU SE STIE IN CARE BUZUNAR AU INTRAT

    0
    0

  • nicoleta pe 3 Feb 2009, 09:31
    organizare

    am vazut propunerea de organigrama a directiilor de sanatate publica judetene si a mun.Bucuresti si in loc sa fie mai redusa e mult mai stufoasa.Ce aveti de gind d_le ministru sa faceti mai multe posturi de directori vad ca asta faceti.scandalos ,tara arde baba se inmulteste.

    0
    0

  • kiki pe 2 Feb 2009, 17:57
    cand se dezgheata posturile?

    Am scris de mai multe ori la aceasta adresa,as dori sa stiu daca o sa ne raspunda cineva. Suntem in luna februarie iar cei care am terminat acum specialitatea nu avem unde lucra,stam acasa si asteptam. Cat mai trebuie sa asteptam deblocarea posturilor?

    0
    0

  • ank pe 2 Feb 2009, 15:52
    adevinta

    sunt in italia am nevoie de o adeverinta precum ca diploma de asistent medical este valabila in italia pentru intrare in colegiu de asistente medicale,pentru obtinerea unui loc de munca

    0
    0

  • chitan maria pe 2 Feb 2009, 12:22
    o sesizare referitoare la serviciile medicale

    sotul meu, chitan nicolae, este diabetic, hipertensiv cu cardiomiopatie hipertrofica deoarece are un dezechilibru la mers,i s-a recomandat de catre medicul neurolog ALEXANDRU OANA sa faca un RMN la craniu + ANGIO pentru asta s-a prezentat la clinica HELIOS din Craiovaunde doctorul MIHAI POPESC pentru care a avut trimiterea i-a facut aceste investigatii la planificare i s-a spus sa aiba actele necesare + o diferenta de 900.000l l.eiLa final i s-a mai cerut inca 1 700.000 de lei pentru substanta de contrast dar el a spus ca nu i s-a facut nicio injectie . Informandu-se a aflat ca nu i s-a facut cu substanta de contrast, dar banii au fost incasati.Va rog sa luati masurile necesare ca sa se poata indrepta modul de lucru cu pacientii. deoarece nu e normal ca un pensionar care a muncit o viata intreaga si care este destul de bolnav sa fie tratat in felul acesta Ar fi f bine daca s-ar verifica si in Craiova felul de comportare si atitudinea medicilor fata de pacienti, care lasa de dorit este dezasrtu in spitalele si clinicile din craiova cu raspect astept raspuns

    0
    0

  • Victor pe 1 Feb 2009, 17:24
    salarii

    care este situatia celui de-al XIII-lea salar. Face parte din drepturile salariale. Ce credeti il putem primii, curand. Avem mare nevoie de el. Noi cadrele sanitare suntem de altfel foarte sarace, exceptand o anumita categorie de medici care traiesc bine din ciubuc. Daca nise vor mai lua si sporurile va fi vai de capul nostru. Cum sa te ocupi de altii la necaz cand tu esti *Vai de mama ta* si nu ai din ce sa traiesti si sa-ti cresti copii. De ce sa mai stea pensionarii caci ei au deja copii la casele lor, si nu mai au nevoie de atatia bani , dar cei tineri cu copii?

    0
    0

  • Blanche pe 1 Feb 2009, 17:17
    conducerea institutiei

    Cum este posibil ca la o institutie publica cum este Centrul de Sanatate Publica din Targu Mures, directorul sa fie de multi ani pensionar avand actualmente 72 ani, si totusi sa fie intr-o functie de conducere. A fost si este UDMR-ist, si a umplut institutia cu udmr-isti, romanii fiind nevoiti sa plece incetul cu incetul. Au mai ramas doar cativa care sunt la cheremulbataii de joc al aceste i conduceri. Va rog sa analizati si sa luati masurile necesare ca sa trecem in legalitate. Sunt actualmente dintr-un personal de 45 persoane, 7 pensionari care nu fac nimic, decat iau salarii bune plus pensiile aferenta. In cazul acesta care este viitorul tinerilor?

    0
    0

  • niko pe 1 Feb 2009, 16:32
    nu toata lumea este la fel

    oameni buni m-am ingrozit sa citesc cele de mai sus.sunt asistent medical, lucrez de 11 ani in acest sistem.Spitalul in care lucrez eu functioneaza din 1973 este un spital mic provincial. As dorii sa veniti sa vedeti ce pacienti avem noi.Sunt acei oameni ce traiesc din ajutorul social din alocatiile copiilor sau pensionari.nici nu se pun in discutie micile atentii pt ca acesti oameni nu au nici pentru ei.Dar va cred este adevarat ce spuneti.Am nascut 2copii la spitalele din Bucuresti.Nu a tinut nimeni cont de faptul ca sunt cadru medical.Pe unde m-am dus sa stiti ca si eu am dat pentru ca altfel nu se uita nimeni la tine.Pacat ca printre noi exista astfel de oameni .De multe ori imi este rusine ca am aceasta meserie.Dar va spun cu mana pe inima ca la noi in spital nu este asa,si pe linga spitalele din bucuresti avem salariile de nimic.

    0
    0

  • bran laurentiu pe 31 Ian 2009, 12:47
    lacomia

    este normal sa platesti 10 lei la medicul de familie pt o adeverinta medicala din care sa reiese ca copilul meu de de 9 ani este apt pt disciplina"ed. fizica" ? Eu si sotia fiind asigurati.Astept un raspuns de la dvs.MULTUMESC!

    0
    0

  • CRISTINA pe 30 Ian 2009, 20:42
    atata nedreptate

    in cavnic la spital in timpul garzilor doctoru psihiatru Cordea face sex . Pacienti aud gemetele facute de amanta lui .Managerul nu a luat nici o masura in privinta asta.Se fac internari fictive adica pacienti sunt acasa dar au foaie de observatie prezenta. Se mai fac si dosare pt pensionare la cei care nu au muncit niciodata in viata lor. Doctorul nu-ti administreaza tratament numai daca dai ceva spaga,si atunci te tine internat cat vrei tu,daca nu dai dupa 7 zile mergi acasa . La urgenta spitalului de psihiatrie Cavnic mor oameni din cauza lipsei de aparatura.Nu-i dotat ce mai , e vai de el spital. Ecograf daca trebuie sa faci ,se plateste chiar daca esti internat.Asistentele de la sectia interne consuma alcool chiar si alcoolul sanitar il beau ,si toate acestea in timpul serviciului.Conducerea spitalului stie dar nu se i-a masuri.Controalele care vin intra pe o usa si ies pe cealalta ca sunt mituiti. Tot aceeasi bolnavi vin la internare,si sunt care stau cate 4,5,6 luni in spital. Externarile se fac dar bolnavi raman in spital nu pleaca acasa. E mafie mare in acest spital si e implicata si casa de asigurari Maramures,toti sunt pe o mana. Pana cand lasati sa faca ce vor???? VA RUGAM SA LUATI DUMNEAVOASTRA DOMNULE MINISTRU MASURI IN PRIVINTA ACESTUI SPITAL DIN CAVNIC. Vrem dreptate !!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • ghita ion pe 30 Ian 2009, 19:28
    retributie

    ce se intimpla cu salariie pe decembrie si ce vafi i viitor vrem sa stim .

    0
    0

  • camelya pe 30 Ian 2009, 18:26
    igiena

    buna ziua vreau sa intreb un doctor despre o anumita senzatie pe care o am dati-mi va rog o adresa ceva sa pot comunica cu un doctor multumesc

    0
    0

  • Anca pe 30 Ian 2009, 16:57
    Cind?????

    Sunt medic rezident in anul V in specialitatea medicina interna, si de cind am intrat in rezidentiat urmaresc un post de medic la Spitalul de Urgenta Vaslui. Desi nu s-apublicat nicaeri, aud cu multa uimire ca a fost un post liber, pe care s-a si dat concurs cu o comisie locala(de-ai lor) si care bineinteles ca a fost ocupat ,de o colega care este nora sefului de sectie de la cardiologie, fost si domnia sa ff. multi ani director de spital Acest examen consider ca este nul,ca nu s-a dat in conditii corecte si daca a fost publicat "undeva" s-a publicat in asa fel incit sa fie pentru nora dlui exdirector!!!!!Ce ne facem ca domnul director are si baiatul care trebuie trbuie sa se "instaleze pe mosie"????????

    0
    0

  • gigi pe 30 Ian 2009, 16:37
    Pina cind??????/

    Pina cind se vor accepta sefi de sectie , mentinuti in functie de decenii, si care au si certificat de handicapat??????Cine si in ce fel a facut legile in Romania??????? Handicapatii nu ar trebui saaa-si ingrijeasca bolile, in liniste la pensie????????

    0
    0

  • Gabi pe 30 Ian 2009, 16:18
    Fumatul in spitale

    Sa se interzica fumatul in spitale, inclusiv doctorilor sa li-se interzica fumatul in spital. Mergeti in spitalul judetean Constanta pe scara principala pe care urca pacientii si vizitatorii sa vedeti pe fiecare palier intre 4 si 10 persoane sunt permanent cu tigarea aprinsa.

    0
    0

  • NR pe 29 Ian 2009, 22:26
    spagarii din Spitale

    Am fost internat de curnad la Spitalul Militar Focsani la sectia de bolii interne, la Capt. dr.RADU BOGDAN specialist in medicina interna. In 7 zile de internare am primit 2 medicamente , dupa ce am cotizat cu o suma cosistenta. Rezultatul a fost ca nu mi-a putut depista diacnosticul si a trebuit sa fiu externat tot cu durerea in partea din stanga abdominala. Este un dezastru cu se practica medicina in spitalul militar Focsani. Sa vezi cu primeste bani pe masa D-nul capt.dr. RADU BOGDAN FARA NICI O JENA ,STRES IN LASA LA VEDERE CA SA VADA SI URMATORUL PACIENT CARE INTRA CAT TREBUIE SA COTIZEZE PENTRU INTERNARE 200LEI.Deasemenea vinerea la ora 11.30 paraseste spitalul impreuna cu seful de Sectie Col(r) Dr.in stinte medicale MAINEA PAUL, PENTRU A MERGE LA BUCURESTI sa vada familiea si sa duca spaga si pachetele primite in cursul saptamani. Rusine sa le fie .sa fie dati afar din sistemul medical militar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    2

  • steaua 86 pe 29 Ian 2009, 20:23
    operatie apendicita

    Am avut marea neplacere de a avea nevoie de operatie de apendicita care teoretic nu trebuia sa coste nimic sa vedem la ce suma se ajunge :chirurg :200 ron ;anestezista 100 ron;fara 10 ron nut-i schimba nimeni lenjeria ;se faceau ca uita sa puna perfuzie .Lenjeria a fost schimbata de 4 ori iar asistenta venea de 4 ori in 24 de ore,toata chestia a durat 1 saptamana si s-a ajuns la 5-6 mil +perioada de dupa externare .consultatiile de dupa operatie care au costat in jur de 2 mil,iata cum s-a ajuns la suma de 8 mil pebtru operatia mea de apendicita .Suntem la pamant cu sistemul sanitar .Si ne mai intrebam de ce nu merg oamenii la medic .Mai rau este ca nu cred ca se va rezolva nimic in urmatorii 50 de ani

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod