Metoda de slabit Gerlin

Metoda de slabit Gerlin
Principiile metodei se bazeaza pe efectul proteinelor asupra pierderii si mentinerii greutatii, pe continutul echilibrat in nutrienti ale produselor si pe formula unica Glucid Control.

Efectul proteinelor asupra pierderii rapide a greutatii a fost demonstrat in Statele Unite de Dr. Evans inca din 1929.  Pe langa senzatia de satietate pe care o confera (combat foamea), proteinele ajuta la pastrarea masei musculare si a tonusului pe toata perioada dietei.

Astfel, aceste produse sunt special create de nutritionistii francezi pentru a pierde in mod eficient kilogramele in exces.
Avand un continut echilibrat, in conformitate cu Directiva Europeana 96/8, Gerlinéa furnizeaza organismului toate elementele (vitamine, minerale) necesare pentru pastrarea echilibrului organismului in cura de slabire.

Glucid control este angajamentul Gerlinéa privind controlul cantitatii si calitatii zaharurilor utilizate in produsele sale de noua generatie, cu index glicemic redus, pentru ca nu toate glucidele au acelasi efect asupra metabolismului si a modului in care sunt stocate. De aceea, nutritionistii au selectionat glucide simple cu index glicemic redus sau glucide complexe care sunt transformate progresiv in energie pentru a asigura necesarul corespunzator organismului, pastrand in acelasi timp un continut caloric redus.



Produsele care alcatuiesc gama de lansare in Romania sunt structurate in 2 categorii:

1. Substitute de masa: gama dedicata consumatorilor care au o viata activa, moderna si nu au timp sa respecte un orar regulat al meselor. Slabirea se obtine prin reducerea aportului caloric, inlocuind zilnic una sau doua mese printr-un substitut Gerlinéa (numai cca. 200 kcal/masa)in completarea unei alimentatii lejere si echilibrate la celelalte mese. Poti sa alegi intre batoane de ciocolata (1 masa = 2 batoane), caramel (1 masa = 2 batoane) sau milk shake de ciocolata (1 masa = 1 plic) care au preturi orientative intre 29,9 RON la 39,9 RON/cutia.

2.
Gustari proteice: sunt recomandate pentru micul dejun si gustarile din timpul zilei. Astfel, ca rezultat al experientei si numeroaselor cercetari in domeniul dieteticii, nutritionistii Gerlinéa au creat primii biscuiti de slabit: lamaie si vanilie (9,9 RON/cutia); caise si piersici (15,9 RON/cutia); cereale si ciocolata (15,9 RON/cutia); musli si fructe (17,9 RON/cutia).

Marca a fost lansata in 1994 in Franta, transferand cu succes aceasta categorie din farmacii pe rafturile supermarketurilor din Europa. Astfel, mai multi consumatori au avut acces la noile metode de control a greutatii.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marin roxana pe 24 Sep 2007, 16:44
    mai multe informati

    super buna,nu am incercat produseledar o sa le incerc cu siguranta

    0
    0

  • Zlabutza pe 23 Aug 2007, 11:18
    Unde se gasesc produsele Gerlinea?

    Am cautat mai multe info despre aceste produse atat pe site-ul lor gerlinea.ro cat si pe niste site-uri frantuzesti. Iata ce am gasit pe net: "Cum functioneaza dieta Gerlinea? Dieta Gerlinea functioneaza pe baza de substitute de masa si snack-uri proteice. Nevoile energetice medii ale unei femei active sunt intre 1 800 si 2 000 kcal pe zi. Dieta Gerlinea presupune reducerea aportului zilnic la 1 200, 1 400 sau 1 600 calorii, in functie de numarul de kilograme de pierdut. Pentru a functiona, organismul este deci obligat sa consume din rezerve, ceea ce duce, in timp, la eliminarea masei grase. Dieta Gerlinea consta in inlocuirea a doua dintre cele trei mese principale prin substitute de masa hipocalorice. Gama include milk shake (1 plic = 1 masa cu numai 204 kcal) si batoane de slabit (2 batoane = 1 masa cu numai 237kcal). Produsele sunt naturale, echilibrate din punct de vedere nutritional (11 vitamine si 12 minerale) si sunt in concordanta cu legislatia europeana in vigoare (directiva 96/8 CEE) Cea de-a treia masa trebuie sa fie usoara, limitand numarul de grasimi si zaharuri (gen carne + legume). Se recomanda 2 gustari intre mese : una de fruct/lactat slab si alta din biscuitii proteici Lamaie-Vanilie (22,7g proteine/100g !!!!). Gerlinea isi propune sa va ajute in lupta contra kilogramelor in exces, dar reteta nu este magica ! Este necesar sa integrati substitutele de masa in cadrul unei alimentatii sanatoase, variata si echilibrata, care va ramane baza pastrarii unei siluete armonioase atunci cand veti renunta la substitutele de masa. Acestea nu sunt decat o solutie temporara care va va ajuta sa va moderati apetitul si de a evita rontaitul intre mese. Dieta Gerlinea consta in 2 etape. In prima faza, se recomanda utilizarea a doua substitute de masa pe zi. Acestea se vor insoti de un aport de lichide neindulcite (apa, ceai, limonada) de minim 2,5kg. O data pierdute kilogramele in exces, a doua etapa este cea a stabilizarii. Veti utiliza un substitut de masa la o singura masa a zilei, fie la pranz, fie la cina, respectand o alimentatie usoara la celelalte mese ale zilei. Aportul caloric zilnic urca la 1600kcal. O data dieta incheiata, veti putea consuma ocazional un substitut de masa pentru a remedia un exces punctual. Nu uitati ca dieta Gerlinea functioneaza in cadrul unei lupte pe toate fronturile cu kilogramele, inclusiv practicarea unei activitati fizice sau utilizarea unei creme anticelulitice."

    0
    0

  • magda pe 22 Aug 2007, 12:41
    mi se pare o miune

    asa cum sint dscrise in articol e ca o poveste.oare cit e de costisitor? eu am 33 ani,1,60 inaltime si 80kg....rusinica! dar oare se poate slabi cu aceste produse si mai ales f important este sa te menti dupa ce slabesti .cum pot primi mai multe informatii?

    0
    0

  • magda pe 21 Aug 2007, 18:22
    a

    Vreau sa stiu de unde se pot procura produsele Gerlinea. Cum arata meniul unei zile? A

    0
    0

  • Zlabutza pe 21 Aug 2007, 11:06
    Super

    Buna! Aceste produse au si o brosura informativa completa, ma tenteaza sa incerc! Mersi de info!

    0
    0

  • Nicoara Dorina Forica pe 21 Aug 2007, 09:11
    Gerlinea

    Puteti sa-mi dati mai multe amanunte despre aceasta metoda?De exemplu, cum ar trebui sa arate meniul zilnic combinat cu aceste produse? Va multumesc, Dorina Florica

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod