Locuitorii Capitalei sunt incurajati sa adopte un stil de viata mai activ

La sfarsitul saptamanii trecute, 450 de castigatori ai competitiei „Bicicleta Rosie" au participat la cel mai mare tur ciclist pentru amatori impreuna cu multi alti posesori de biciclete care sustin un stil de viata activ si un mediu inconjurator mai curat.
"Activitatea fizica si sportul ne ajuta la mult mai multe decat la arderea caloriilor. Ne ajuta sa fim in forma, sa ne mentinem sanatatea, starea de bine si ne stimuleaza metabolismul, astfel incat este mai usor sa ne mentinem greutatea potrivita", spune nutritionistul Lygia Alexandrescu, Lector Universitar la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Proiectul face parte din programul "Capitala creste verde", organizat de catre Asociatia Green Report sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti si sustinut de Sistemul Coca-Cola Romania, in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism si Politia Romana.


Obiectivul principal al acestui program este sa incurajeze locuitorii Capitalei sa adopte un stil de viata mai activ, mai verde, mai echilibrat. Pentru a promova turul ciclist si a incuraja participarea, sistemul Coca-Cola a oferit 450 de biciclete, casti de protectie, cotiere si genunchiere, printr-o promotie organizata in perioada 30 Martie – 11 Aprilie 2009.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod