Linie telefonica gratuita pentru sfaturi despre contraceptie

Pentru prima oara in Romania, femeile pot apela o linie telefonica gratuita pentru informatii privind contraceptia si sanatatea vietii sexuale.
Poti obtine raspuns la orice legata de contraceptie si planificare familiala, apeland linia telefonica gratuita si confidentiala 0800 150 150, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 18:00. "Dragoste fara griji" dispune acum de un helpline gratuit, valabil in intreaga tara, la capatul caruia medici specialisti de planificare familiala iti dau solutii la problemele tale legate de contraceptie si viata sexuala. "Linii telefonice similare exista in alte tari europene si functioneaza de zeci de ani.


Pentru prima oara in Romania, poti suna la helpline-ul nostru, pentru a verifica daca ceea ce stii tu in materie de contraceptie si educatie sexuala sunt informatii corecte si complete", a declarat Borbala Koo, Director Executiv Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala. Linia telefonica 0 800 150 150 este o linie telefonica de informare, la nivel national. Serviciul este gratuit, in retelele de telefonie fixa si mobila si va fi disponibil de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00.


Linia telefonica "Dragoste fara griji" este confidentiala. Linia telefonica 0800 150 150 este lansata in cadrul campaniei "Dragoste fara griji", o campanie de educatie sexuala initiata de organizatia non-guvernamentala Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala (SECS) ca urmare a unor studii reprezentative care au demonstrat in randul femeilor din Romania, nevoia si lipsa de informatie legata de contraceptia moderna si sanatatea reproducerii, in general.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yoyo pe 15 Iun 2007, 00:33
    griji

    Buna seara !!! este a 3-a zi adica al 3-lea contraceptiv filmat din blisterul de luna aceasta si deja am intarziat sa-l iau de 4 ore .l-am luat imediat ce mi-am adus aminte dar sunt ingrijorata pt ca ieri ,adica a 2-a zi in care am luat al 2-lea contraceptiv am avut contact sexual neprotejat .am intarziat 4 ore cu contraceptivu , in a 3-a zi ...as vrea sa stiu daca sunt riscuri f mari ...eu iau Yasmin iar in prospect zice daca intarzii mai mult de 12 ore exista riscuri ... eu iau de 2 luni contraceptive ...va rog spuneti-mi daca am omis sa-l iau 4 ore ce urmari poate avea ...VA MULTUMESC !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod