Un nou tratament pentru simptomele menopauzei



Expertii sustin ca femeile aflate la menopauza vor avea un nou tratament, cu riscuri mai putine decat traditionala terapie hormonala de substitutie. "Am constatat o imbunatatire semnificativa in cazul acestui tratament, comparativ cu traditionala terapie de substitutie hormonala. Acesta va fi o cu totul noua generatie de tratamente entru simptomele cauzate de menopauza", subliniaza dr. James H. Pickar, coordonatorul studiului. Noul tratament consta in combinarea a doua tipuri de medicamente, cu efecte benefice asupra densitatii osoase si cu riscuri reduce de aparitie a cancerului mamar si endometrial.
"S-ar putea ca acesta sa fie tratamentul revolutionar pentru menopauza atat de indelung cautat de experti, insa femeile trebuie sa fie constiente de posibilele riscuri pe care le implica folosirea pe termen lung al tratamentului", sustin expertii. Daca tratamentul va primi aprobarea FDA se va lansa pe piata pana cel tarziu la jumatatea anului 2008.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • camelia pe 12 Iun 2007, 10:33

    este exasperanta reclama la upc care nu se inchide si nu te lasa sa citesti articolul.

    0
    0

  • gabitza pe 9 Iun 2007, 17:39
    privitor la tratamentul pt simptomele menopauzei

    cred ca toate femeile aflate la menopauza, asteapta acest tratament! eu nu mai am ciclu desi am numai 44 ani! si mama mea a decedat in urma unui cancer la san,depistat in ultima faza, acum 8 ani! va dati seama ca ,desi se spune ca nu este ereditar, cancerul mamar, mereu imi fuge gandul la mama mea si la cauza decesului ei ! abia astept sa se aprobe acest tratament, si sa vedem cat este de benefic pentru toate femeile aflate in nevoie!

    0
    0

  • ilona pe 9 Iun 2007, 13:40
    menopauza

    Articolele despre aceasta cumplita"boala"pot sa-i spun, menopauza, sunt f.multe dar simple si fara indicatii. De ex. eu, pe linga alte manifestari, bufeuri, tensiune oscilanta, am facut cardiopatie si anghina, mai am alta problema care de vreo 2 ani nimeni nu-mi da de capat. Transpir excesiv. Dar nu asa la palme, la git, sau noaptea. Sunt leoarca de apa din cap in picioare, tot corpul, zilnic, in orice moment. Nu pot iesi deloc din casa. Daca plec undeva un cit de mic curent imi provoaca o raceala zdravana. Am facut de un an pneumonie de care nu mai scap nici intr-un fel. Intrucit aceasta transpiratie excesiva imi intretine o raceala permanenta. Nu-si mai fac efectul nici antibioticele, nici tratament homeopatic, nimic. Am facut zeci de tratamente, de toate felurile, ceaiuri, menoporen, tot felul, ce am auzit si parca mai tare transpir/ Ce sa fac? Ce as mai putea lua sa scap de ac. nenorocita de transpiratie. pur si simplu imi iese apa prin piele. Am 61 de ani, am fost casatorita, am un copil. Dati-mi un sfat.

    0
    0

  • aurora_50 pe 8 Iun 2007, 18:38
    parere

    Articolul preluat de la Stiri24 este defapt o traducere de pe www.medicinenet.com Este tradus numai inceputul si sfarsitul articolului.De ce nu incercati traducerea in intregime, care ofera mai multe amanunte. Este o practica in Romania.Incepeti dar nu sfarsiti aricolele.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod