Hrana pentru creier

Problemele cu memoria si tiuitul din urechi pot fi rezolvate cu extractul Ginko Biloba. Administrarea cu regularitate a produsului ajuta la combaterea tulburarilor de memorie, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul mainilor si picioarelor, creste performantele intelectuale. GinkoPrim contine intr-o singura tableta combinatia optima de substante active necesare pentru a asigura o buna circulatie in intreg organismul uman. Compozitia produsului este caracterizata de asocierea extractului standardizat de Gingko Biloba cu magneziu, mineral esential functionarii celulei nervoase.
Substantele active oferite de extractul Ginko Biloba imbunatatesc substantial fluxul sanguin si astfel ajuta la o mai buna hranire a organelor interne.
Cel mai puternic efect se manifesta in regiunea creierului, urechilor si extremitatilor. Cresterea afluxului de sange spre creier imbunatateste substantial functiile cerebrale, puterea de concentrare si memoria.
Suplimentar, GinkoPrim contine si magneziu, mineral esential organismului, adesea absorbit in cantitate insuficienta din alimentatie. Magneziul ajuta la prevenirea aparitiei multor boli cronice, influenteaza in mod pozitiv sistemul nervos, sustine activitatea inimii si sporeste rezistenta organismului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod