Produse naturiste care ne feresc de reumatism

Acum, in sezonul rece, cand umezeala patrunde in oase, durerile de reumatism sunt atroce si apare senzatia de anchilozare. Ar fi bine sa incepeti un tratament pentru ameliorarea durerilor si oprirea evolutiei bolii cu ceaiuri, suplimente nutritive, cataplasme, bai, apiterapie, tratament balneoclimateric. Combateti sedentarismul, faceti plimbari si inot, un sport util in afectiuni reumatismale.
Iata cateva suplimente utile in reumatism:
Artro Vit - asigura buna functionare a articulatiior, impiedica degradarea cartilajului ca urmare a proceselor degenerative, datorita inaintarii in varsta sau in cazul inflamatiilor locale dureroase. Confera mobilitate, calmand durerile. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Pret: 30 lei.
Fengpongan Jiaonang - adjuvant antiinflamator in pusee acute, combate reumatismul articular acut si cronic articular.
Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 3 tablete, de 3 ori/zi. Pret: 20 lei.
Condroflex Vita C - ajuta sistemul osos si articulatiile, temporizeaza procesul de distrugere a cartilajelor, incetineste evolutia bolii, ajuta in suprasolicitarea articulara. Poate preveni si ameliora afectiunile reumatismale, articulare, inflamatorii si degenerative. Bun in osteoartrita, poliartrita. Prezentare: flacon cu 60 de tablete. Administrare: 3-4 comprimate/zi. Pret: 49 lei. Produsul nu e recomandat copiilor, femeilor insarcinate, diabeticilor si celor care folosesc medicatie anticoagulanta. Este necesar avizul medicului.
Macerat glicerinic Pinus Montana - poate fi folosit in artroze, la varste intre 40 si 60 de ani, in reumatism cronic degenerativ, artroze generalizate, spondiloze, artroze vertebrale, coxartroze, osteoporoza. Prezentare: flacon cu 50 ml.
Administrare: 70 picaturi, o data/zi. Pret: 9 lei.
Macerat glicerinic din Salix Alba - activ in artroze generalizate, reumatism articular, artroze ale micilor articulatii, nevralgii reumatice, hiperhidroza. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 50 picaturi de 2 ori/zi. Pret: 9 lei.
Macerat glicerinic din vita-de-vie - util in gonartroza, artroze generalizate, reumatism degenerativ cronic, coxartroza, artrite deformante. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 50 picaturi de 2 ori/zi. Pret: 9 lei.
Boswellia - amelioreaza durerile reumatice asociate artritelor reumatoide sau altor afectiuni musculo-scheletice. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 1-2 capsule de 2 ori/zi. Pret: 17 lei.
Ulei de brad Fares - inlatura durerile musculare, amelioreaza durerile generate de reumatism sau artrita. Prezentare: flacon cu 10 ml. Administrare: aplicatii externe.
Pret: 5 lei.
Ulei de ienupar Fares - bun in tratarea reumatismului si artritei, mai ales in formele agravate de vremea rece. Administrare: bai de picioare in care se pun 5 picaturi de ulei, fie comprese calde sau masaj. Prezentare: flacon cu 10 ml. Pret: 4 lei.
Ulei de pin Fares - ajuta in tratarea reumatismului, artritelor. Se foloseste sub forma de comprese, bai, masaj. Ajuta in caz de slabiciune, oboseala, debilitate generala. Are efect tonic si revigorant. prezentare: flacon cu 10 ml. Pret: 3 lei.
Ulei de rozmarin Fares - util in reumatism, artrita, dureri musculare cauzate de entorse, luxatii. Administrare: comprese, bai, masaje. Prezentare: flacon cu 10 ml. Pret: 9 lei.
Tinctura de Untul Pamantului - are actiune antiinflamatorie, antireumatica, antalgica. Recomandat in dureri articulare, reumatism, artrite. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: se aplica direct pe locul dureros, cu masaj usor.
Pret: 5 lei.
Produsele se gasesc in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, str. de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu si din str. Traian nr. 118. in noiembrie, cititorii ziarului Libertatea, care vin la magazinul din str. Traian nr. 118 cu un exemplar la zi al ziarului, primesc consultanta gratuita. Pentru programari, tel: 327.23.74.

Leacuri la indemana oricui


* bai cu feriga, flori de fan, radacina de tataneasa, coaja de castan, trifoi rosu, paie de ovaz, frunze de frasin, bai de sare.
* cataplasme cu: flori de fan, argila, frunze de varza, namol, bitter suedez.

Pentru uz intern:


* cura cu suc de orz verde
* cura cu boabe de ienupar
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod