Gala Medica 2009 - premii in sistemul sanitar

In fiecare an, Colegiul Medicilor din Romania va premia o serie de actori valorosi ai sistemului de sanatate sau din zonele conexe medicinii.
Prima editie a evenimentului Gala Medica 2009 va avea loc pe 16 martie, ora 18:30 la Teatrul Odeon din Bucuresti. La acest eveniment vor participa aproximativ 300 de persoane: reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, medici, politicieni, diplomati, reprezentanti ai Colegiilor Judetene ale Medicilor, reprezentanti ai societatilor medicale, ai industriilor de profil si jurnalisti.

Vor fi acordate noua premii pentru: Jurnalism de sanatate (presa scrisa si audio-video), Cel mai bun comunicator medic, Cea mai activa asociatie de pacienti, Cea mai activa asociatie studenteasca din universitatile de medicina, Cel mai bun produs de finantare pentru medici, Cea mai buna initiativa in domeniul bancar pentru medici, Rezidentul anului, Premiul pentru inovatie medicala, Premiul special pentru sustinerea corpului medical.

    
In afara acestor noua categorii, juriul va acorda un Premiu special al publicului. Nominalizarile propuse pot fi votate pe oricare dintre site-urile: www.gala.medicalnet.ro,  www.cmr.ro si www.medicalnet.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod