Forumul Diabeticilor din Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Forumul Diabeticilor din Romania

Forumul urmareste informarea membrilor Fundatiei din doua perspective: medicala (diagnostic, metode de tratament, etc) si administrativa (criterii de acceptare dosare, asociatii de pacienti). De asemenea, in cadrul Forumului se vor prezenta realizarile Fundatiei pe anul 2009 si strategia pe 2010, parteneriatele realizate, dar se va aborda si relatia medic-pacient-farmacist in managementul diabetului.

Fundatia Speranta Diabeticilor Turda organizeaza "Forumul Diabeticilor din Romania" intre 18-20 martie 2010, la Turda (Hotel Sun Garden).



Dezbaterile din cadrul Forumului vor avea ca scop conturarea unei strategii multidisciplinare astfel incat bolnavul de diabet sa poata duce o viata normala, ramanand activ si folositor comunitatii din care face parte.  
Forumul va reuni atat voluntari din cadrul Fundatiei, persoane diagnosticate cu diabet si apartinatori, cadre medicale si universitare, farmacisti, nutritionisti si psihologi, precum si reprezentanti ai companiilor farmaceutice si ai centrelor speciale de tratament al diabeticului.


Se vor aduce in discutie teme precum: rolul OTC-urilor si suplimentelor alimentare in tratamentul diabetului, managementul diabetului si modalitati de automonitorizare, dieta si alimentatia, psihologia diabeticului si rolul familiei, diagnosticul precoce, diabetul in sarcina, situatia diabeticilor din Romania si accesul la tratament, beneficiile si serviciile oferite in cadrul Fundatiei "Speranta Diabeticilor" Turda, precum si demersurile pentru imbunatatirea Programului National de Diabet.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 51-100 din 105

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 30 Nov 2013, 16:45
    siofor

    Buna ! As vrea sa va intreb daca cumva stiti ceva despre Siofor , cunosc pe cinve care il ia si nu mai are pofta de mancare, motivul ingrijorator este daca cumva e posibil sa ajungi o leguma in cazul in care daca nu ai pofta de mancare si nu mananci ? Multumesc frumos !

    8
    0

  • Szende pe 7 Nov 2013, 11:18
    Intrebari

    Buna ziua! Am 21 ani si de cateva saptamani, poate luni am cateva simptome ciudate. De exemplu, imi amortesc picioarele chiar daca stau pe scaun, de asemenea imi amorteste si fata, am probleme cu vederea, parca imi fuge imaginea. Ma simt epuizata aproape tot timpul, ametesc des, urinez des, insa nu imi este sete. Beau foarte putine lichide, dar aceste simptome ma cam sperie. Exista posibilitatea sa am diabet? Bunicul meu avea diabet, nu stiu daca asta imi influenteaza situatia cu ceva.. Va rog sa ma ajutati putin. Sunt derutata. Va multumesc!

    5
    1

  • Marcu pe 27 Oct 2013, 21:16
    raspuns pentru Adelina

    Din pacate nu exista muraturi sanatoase pentru bolnavi (inclusiv diabetici). Legumele proaspete sunt alcaline, iar daca sunt murate devin acide. Organismul uman este in mod normal putin alcalin. Daca mancam si bem multe produse acide, corpul devine tot mai slabit, pentru ca foloseste multe vitamine pentru a transforma aceste mancaruri si bauturi in substante alcaline. I-as recomanda sorei tale sa manance foarte multe fructe si legume proaspete (bio daca se poate) si sa ia cateva luni suplimentul alimentar Gluconature pentru a se insanatosi . Pentru mai multe detalii ma puteti gasi si la tel: 0742 787 571

    6
    4

  • Marcu pe 27 Oct 2013, 21:00
    raspuns pentru NONA CRISTEA

    E foarte greu din descrierea ta sa primesti un ajutor specializat. Diabetul este o boala simpla care se poate trata printr-o dieta adecvata si un tratament naturist. Iti recomand sa citesti pe website-ul urmator totul despre diabet (cauze, alimentatie si cum se poate trata) cumsevindecadiabetul.ro . Pentru rezolvrea problemelor respiratorii este necesara identificarea cauzelor. Sunt sigur ca mai exista si alte simptome si multe alte detalii care m-ar ajuta sa identific cauzele si sa iti recomand un remediu naturist eficient. Daca vrei ma poti contact la nr de tel 0742 787 571

    2
    0

  • NONA CRISTEA pe 17 Oct 2013, 13:40
    Ajutor specializat!

    Buna ziua! Va rog, ajutati-ma cu cel mai bun sfat! Tatal meu are diabet zaharat de tip II (de multi ani); de cateva luni simte caile respiratorii la nivelul nasului blocate avand disconfort in respiratie, care se acutizeaza de la zi la zi si mai ales noaptea (va imaginati si panica prin care trece...). Medicul i-a spus ca ar avea o deviatie de sept si nu poate fi operata la varsta lui si fiind diabetic. Va rog din suflet sa-mi comunicati o solutie reala la problema aceasta care ne macina pe toti si care ii spulbera linistea tatalui meu! Multumesc tare mult, Nona Cristea

    2
    0

  • Adelina pe 8 Oct 2013, 22:48
    reteta

    Buna ziua, de curand am aflat ca sora mea de 19 ani are diabet, face insulina de 3 ori pe zi, si as vrea sa imi spuneti o reteta de muraturi...nu as vrea sa fac vreo greseala in alimentatia ei....Va multumesc

    1
    3

  • Silviu pe 5 Oct 2013, 15:52
    raspuns pentru aydin

    Problema cea mai mare a insulinei este ca iti distruge incet ficatul si rinichii. Iti recomand sa mananci doar legume, fructe seminte, cereale integrale bio crude. Motivul este ca prin fierbere, coacere si alte procedee se pierd toti nutrientii si vitaminele necesare corpului. Este foarte important sa bei apa cu putina lamaie de cat mai multe ori pe zi. Sunt pe internet tot felul de retete vegetarine care ajuta la scaderea glicemiei. Un produs naturist foarte bun pentru diabet este gluconature. . Insulina nu e o solutie definitiva la problema ta.

    3
    1

  • aydin pe 1 Oct 2013, 13:39
    supradoza

    hello all, ma numesc Aydin si as ave o intrebare la voi care stiti poate va rog ce se intimpla daca injectezi 4 fiole de actrapid odata si doua de lantus? multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre

    0
    0

  • Ovidiu2 pe 23 Sep 2013, 23:44
    tratament naturist pentru diabet

    Unchiul meu are diabet de vreo 6 ani. A urmat riguros tratamentul medicamentos dar nu si regimul asa ca de vreo 2 ani i s-a prescris si o injectie cu insulina pe zi. Vazand ca se simte tot mai rau m-a rugat sa-i caut pe internet un tratament naturist pentru diabet. Am cautat si am gasit mai multe iar el a luat diavit si gluconature. Dupa ce a lua diavit nu s-a simtit diferit, dar dupa ce a luat o luna gluconature i-a scazut destul de mult glicemia si tensiunea si avea mult mai multa energie. A spus ca nu mai transpira noaptea si ca nu ii mai e tot timpul sete. Dupa vreo 2 luni de gluconature a fost la medicul lui iar spre stupoarea mea acesta i-a spus ca nu mai trebuie sa-si injecteze insulina pentru ca glicemia e aproape normala.

    4
    0

  • andrei robert pe 7 Aug 2013, 12:05
    diabet

    am diabet tip1 de 6 luni si ma simt bine dar am si eu o problema la ce pot sa ma astept in timp din cauza acestei boli? daca este cineva in situatia asta si vrea sa vorbeasca cu mine il astept pe adresa mea de mail andrey_roby79@yahoo.com.

    1
    2

  • Mihaela pe 25 Iul 2013, 17:08
    DONEZ 25 de teste GLUCOLAB - sigilate care expira in luna martie 2015

    DONEZ 25 de teste GLUCOLAB - sigilate care expira in luna martie 2015 Pentru ca am schimbat aparatul, nu mai pot folosi testele pentru noul aparat si imi doresc ca aceste teste sa ajunga la o persoana care are intr-adevar nevoie de ele. Livrarea personala o fac la metrou Iancului. Daca nu sunteti din Bucuresti cu regret, insa va trebui sa platiti taxa pentru transport de 8 ron. Ma puteti contacta la nr. de tel 0726 1234 22 Multa sanatate si glicemii cat mai bune!

    0
    0

  • valentinseceleanu pe 7 Iul 2013, 19:30
    Glicemie mare

    De doua luni am aflat ca am diabet zaharat de tip 1 .... fac insulina de 3 ori pe zi 13-9-10 iar la ce-a de noapte 32...de cateva zile valorile dimineata 150 iar dupa 2 ore 160, la pranz pe nemancate 107 iar dupa 2 ore 116 , seara pe nemancate 131 iar dupa 2 ore 118, poate imi spune cineva unde gresesc? Mentionez ca sufar si de pancreatita:)..Vreau o parere a unui specialist , de ce am valori atat de mari , eu respenctand programul meselor si cantitatile recomandate de medic..

    4
    0

  • angela pe 2 Iul 2013, 10:30
    diabet

    Buna ziua tuturor! Mai intai de toate va doresc glicemii cat mai normale. De 13 ani am diabet. Am avut glicemia pe nemancate dim 144, iar medicul diabetolog a spus ca nu e diabet, ca e doar din cauza stresului. Am plecat de la cabinet f fericita, dar era diabet. Mi-am cumparat un glucometru si ceai DIABET L, iar cand glicemia imi crestea cam 200 luam o cana de ceai si imi scadea f mult. Pe mine glicemia la 200 flicemia mi se lasa rau, Ma ia niste slabiri f mari, simt ca lesin. Am avut doua decese in familie, si am trecut si printr-un divort. Brusc dim pe nemancate am glicemia 220. Sunt f speriata. deoarece eu am o polialergie medicamentoasa din cauza unui tratament dat gresit de medicul de familie si de atunci nu prea suport medicamentele. Ma gandesc sa incerc sa scda glicemia prin dieta si ceaiuri. Sper sa reusesc. Va las id-ul meu daca vreti sa vb: eliza_alegna. Sanatate multa!

    2
    0

  • nela pe 5 Mar 2013, 20:50
    scaderea si urcarea glicemiei

    am o problema in ultima vreme imi uraca glicemia si imi scade foarte mult in timp foarte scurt am nevoie de un sfat va multumesc anticipat

    2
    1

  • elena pe 25 Ian 2013, 12:12
    diabet

    doresc sa vorbesc cu cineva despre diabet am 52 de ani adresa mea de mess este elenaluca93

    3
    3

  • cristi pe 23 Ian 2013, 15:01
    aplicatie de calculat glucide

    http://www.youtube.com/watch?v=porh61nQzWI Aceasta aplicaţie calculează proteinele, lipidele, glucidele şi caloriile în mod real la alimente şi reţetele culinare. Este o aplicaţie binevenita pentru persoanele care suferă de diabet, cei care au colesterolul mărit, sportivilor care ţin regim alimentar, cei care vor să slăbească în mod raţional, şi celor care vor să aibă o dieta echilibrata. gratis online: http://goo.gl/pfNBX

    5
    0

  • Bebi pe 18 Ian 2013, 18:34
    diabetul

    imi spune si mie cineva,daca la un diabetic i se face rau trebuie sa i se dea o lingurita de zahar?sau nu este indicat sa i sa dea zahar?multumesc

    8
    1

  • aura pe 6 Ian 2013, 18:52
    ...

    Cum ati trecut peste tentatiile Craciunului si ale revelionului, voi ca diabetici?

    5
    0

  • adivisa pe 15 Nov 2012, 19:02
    Exemple de meniuri pentru diabetici obezi

    Fiind bolnav de diabet si obez gradul I/II, mi-am facut cateva meniuri zilnice, care au dat un randament bun in cazul meu. Trei exemple dintre aceste meniuri zilnice puteti citi pe site-ul meu: http://www.adivisa.com/meniuri-pentru-diabetici/

    4
    0

  • adivisa pe 15 Nov 2012, 18:59
    Bonlav de diabet zaharat tip 2

    Buna ziua, Am 30 de ani, sunt bolnav de diabet zaharat tip 2, diagnosticat in 2008, si de atunci am studiat destul de mult despre aceasta boala. Eu am reusit sa tin cat de cat glicemia la valori normale, prin dieta alimentara corecta si efort fizic, care este foarte benefic, in cazul in care nu sunt restrictii in acest sens. Mentionez ca eu sunt si supraponderal, dar prin dieta adoptata am reeusit sa slabesc 12 kg in 3 luni, si de asemenea am reusit ca ala testele de hemoglobina glicata sa ajung de la valoare de 10% la o valoare de 5,5%, care inseamna ca media gicemiei in ultimele trei luni este in limitele normale. Am un site, unde am scris cateva articole despre diabet, regimul alimentar in diabet, precum si cateva exemple de meniuri pe care le folosesc eu. Daca doriti puteti citi pe: http://www.adivisa.com/regimul-bolna...iabet-zaharat/ http://www.adivisa.com/meniuri-pentru-diabetici/

    2
    0

  • Marius Ionica pe 29 Oct 2012, 17:25
    Sfat

    Buna ziua la toti diabetici si cei care sunt interesati de acest subiect!am diabet zaharat tip 1(insulinodependent) de 17 ani,pentru toti cei care au acest tip de diabet vreau sa va spun sa nu mai credeti tot ce spun toti cei ce vor sa vanda diferite produse nu mai credeti,pana in momentul de fata nu exista nici un tratament sau vreo operatie care sa vindece diabetul de tip 1,eu era sa fac si prostia cu pompa de insulina care sa dovedit a fi o mare porcarie,am vrut sa ma operez la constanta in 2005 cand un medic gasise operatia necesara vindecari diabetului si din 9 pers care au fost operate 8 stiu eu ca au murit,pot sa va spun ca in anglia se fac teste inca din 2001 pe un transplant de celule dar inca nu i-au dat drumu pe piata!asa ca dragi diabetici diabetul nu este o boala de speriat,se poate controla usor,avem tot sprijinul statului pentru tratament,si putem fi mai sanatosi decat oameni normali,diabetul impune un regim de viata sanatos si echilibrat!iar ca locuri de tratament pentru diabet va recomand Fundatia Cristian Serban din Buzias jud Timis,fundatie infiintata de prof dr conferentia Viorel Serban(fundatia a fost facuta pentru fiul sau care a murit de diabet)si un alt spital din tara mai este doar in bucuresti Cantacuzino,restul sectiilor de diabet din tara si a medicilor nu prea stiu multe de diabet!daca vreti mai multe informatii adresa mea de mail este mariusionica21@yahoo.com

    5
    1

  • Roxana pe 27 Sep 2012, 13:39
    Buna ziua

    Si noi cautam de ceva timp un tratament pentru matusa mea, si pentru ca sunt adepta a tratamentelor naturiste am cautat numai astfel de site-uri. Pentru mine cel mai convingator a fot un site unde persoana respectiva care probabil detine site-ul sufera si el la randul lui de aceasta boala. Momentan am inceput terapia cu el. Am sa va mai povestesc cum merge. Multa sanatate tuturor.

    7
    2

  • ana pe 20 Sep 2012, 10:26
    un sfat bun

    buna ziua. tatal meu a descoperit acum cativa ani ca are aceasta boala. tratamentele prescrise de doctor ii faceau rau, nu ii scadeau glicemia si aveau multe efecte adverse pe termen lung asa ca am inceput sa ne interesam de tratamente naturiste. asa am descoperit frunzele de maslin care si au facut efectul chiar de la prima ceasca. sunt pur si simplu miraculoase pt cei cu diabet si nu au nici un efect advers plus ca boala nu inainteaza. o ceasca pe zi e suficient. funzele se lasa la fiert 5 minute pana fac o spuma alba. ele sunt destul de scumpe in romania. noi avem o ruda in italia si acolo sunt multe livezi de maslini de unde se pot aduna frunzulite. momentan, pe langa ceaiul acesta, tata mai ia doar niste suplimente naturale : diavit si diabetico care nu au nici ele contraindicatii si se simte foarte bine.

    3
    0

  • Andrei pe 10 Sep 2012, 01:05
    Oua prepelita

    Si ouale de prepelita sunt benefice pentru diabet. Tratamentele cu oua de prepelita au dat rezultate in multe cazuri, si mai ales in cazul meu. Comercializez oua de prepelita si recomand tratamentul cu oua de prepelita.Contact: prepelite.pitesti@yahoo.com sau 0761 857 949

    0
    2

  • aura andrei pe 5 Iul 2012, 22:37
    diabet

    stres, mostenire etc. acesta este diabetul zaharat! Trebuie tratat cu seriozitate pentru ca nu doare, dar face mult rau.

    4
    0

  • nicole_fn pe 14 Iun 2012, 14:33
    DIABET PE BAZA DE STRES

    Buna ziua! Stie cineva daca pentru diabetul facut pe baza de stres trebuie tinut regim? este acelasi lucru cu diabetul zaharat, nu?

    4
    0

  • MONICA pe 3 Mai 2012, 12:14
    tratament diabet

    Buna ziua, Ma numesc Monica, eu am diabet de tip 2 si am incercat un tratament care mi-a fost foarte benefic. Inca din prima saptamana mi-a scazut valoarea glicemiei si dupa o luna am inceput sa o tin sub control. Il recomand cu caldura si multumesc foarte mult echipei. Va scriu link-ul catre site daca doriti mai multe informatii: http://www.diabet-tratament-naturist.ro/ O zi buna va doresc

    9
    1

  • Stefan pe 6 Apr 2012, 22:24
    De vanzare Glucometre si Testere valabile pana in 2014 pret 50%!!

    Buna seara.Vand Glucometre Accu Check Active NOI cu 60 de lei-contin si 10 Testere de proba,si cutii de 50 de testere valabile 2014 cu 40 lei/cutie.Contact: 07 41 49 78 51-Stefan cernea_stefan@yaho.com

    4
    3

  • Bogdan pe 27 Mar 2012, 14:20
    Celule Stem

    Era Ungaria .scz

    0
    0

  • Bogdan pe 27 Mar 2012, 14:19
    Celule Stem

    ATENTIE ! Am incercat si eu tratamentul cu celule stem,comandate de pe net, aduse din Ucraina, aveau certificat de la Ministerul S. ,sunt varza, nici un efect ! Nu vreau sa fac reclama proasta, dar am 22 de ani si diabet de 1 an i-dependent . Celule stem adulte + celule stem protectoare + sirop Flavin7 .Daca la organismul meu ca sunt tanar si am diabet doar de 1 an, nu a reusit sa faca fatza...Am mai cheltuit 8 mil pentru 2.5 luni . Si nu e singurul tratament > Am folosit si HerbelLife .....tratament cam 7 mil pe luna.....terminati cu prostiile ! Acceptati boala si gata. Nu vedetzi catzi profita de slabiciunea noastra si ne invart pe la nas nush cate tratamente ca sa ne goleasca buzunarele !?! Vrei glicemii mici???? Efort fizic> alearga zilnic,dute la sala, fa sex, mergi cu bicicleta....bea 2 grefe/zi , lasa tzigarile....

    6
    0

  • carmendraga pe 21 Mar 2012, 12:03
    Chestionar ciocolata dietetica

    Buna, Sunt studenta si am nevoie de parerea voastra cu privire la oferta de ciocolata dietetica existenta pe piata romaneasca. Mentionez ca imi este necesara pentru lucrarea de licenta si rog seriozitate. Pentru a ma ajuta completati chestionarul de jos. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEdPUnA5R18tWFQtTU04NU1XZi0wRnc6MQ#gid=0 Va multumesc!

    3
    0

  • Simionica pe 7 Mar 2012, 10:20
    Aparat glicemie SD CHECK CODE FREE

    Va putem oferi cele mai calitative si performante teste de glicemie marca SD CHECK CODE FREE . Mai multe detalii pe http://www.meditechcma.bizoo.ro/ telefonic: 0751 566 269 Simionica Andrei sau pe mail : Meditechcma@yahoo.com

    0
    0

  • Madalin pe 31 Ian 2012, 09:27
    Caut prieteni cu diabet PLOIESTI

    Am diabet de 9 ani am 17 ani din Ploiesti si caut prieteni cu care sa vorbesc despre boala ,doctori ,medicamente,internari ( la ce spita) etc....

    8
    0

  • one pe 28 Ian 2012, 20:51
    reusiti...?

    voi chiar reusiti sa va controlati glicemiile cum trebuie? va invidiez...eu am DZ I de 8 ani si tot de atata timp bulimie... mai are careva combinatia asta grozava...? nu ma pot abtine sa nu mananc si-mi dau peste cap glicemia si m-am gandit sa intreb p-aici, poate mai gasesc pe careva la fel de "sucit" ca mine cu care sa vbesc...

    7
    0

  • ana pe 9 Ian 2012, 18:55
    Diabet

    Buna sunt ana am 12 ani am diabet zaharat de 2 ani, fac 4 injectii pe zi, vreau sa cunosc persoane de varsta mea si sa vb pe mess sa ne cunoastem, id meu este: ciolacu_ana, sper sa ne imprietenim. :*:*

    1
    0

  • Adela pe 24 Nov 2011, 23:35
    Zahar pentru diabetici

    Buna tuturor! Mama mea sufera de diabet de aceea stiu destul de multe despre aceasta boala. De cativa ani o prietena buna obisnuia sa ne trimita din UK asa numitul zahar pentru diabetici SPLENDA. Este un indulcitor revolutionar atat sub forma de tablete cat si pudra ideala pentru gatit si copt. Avand diabet poate manca chiar si prajituri facute cu aceasta pudra. De ce va scriu? Pentru ca vreau sa va spun si voua ca acum se gaseste chiar si in Romania si am sa va dau cu mare drag si voua adresa de unde mama comanda deja de cateva luni: www.dieta-sanatate.ro Sper sa va fie de folos! Multa sanatate.

    10
    0

  • cami pe 10 Nov 2011, 11:30
    diabet

    buna ziua!Ar putea cineva sa ma indrume catre un doctor diabetolog bun?

    3
    0

  • crina pe 14 Iun 2011, 21:51
    chiar se poate vindeca diabetul cu celule stem?

    am 36 de ani si am diabet tip.1 de 7 luni. sint disperata! nu prea stiu nimic despre boala asta sint speriata. as vrea daca puteti sa-mi dati si mie mai multe informatii.despre alimentatie........ chiar se poate vindeca diabetul cu celule stem?

    7
    1

  • BBCooL pe 26 Apr 2011, 16:59
    Diabet.... lucianradu86 mess id !!

    Am si eu diabet de 3 ani si ceva, fac 4 insuline pe zi, nu ma plang, mi-am zis ca se poate si mai rau, pentru reteta de insulina ma duc la spitalul Malaxa, in prima luna am foarte suparat, dar pe parcurs m-am adaptat, am primit o gramada de sfaturi ( de la persoane care fac tratament cu insulina de mai bine de 15-20 ani ) :( , mi-au prins foarte bine, daca aveti chef sa vorbiti despre diabet, ma gasiti p mess :) , id-ul meu e lucianradu86 , sau pe mail lucianradu86@yahoo.com

    0
    0

  • Petronela pe 18 Feb 2011, 20:53
    Paine pentru diabetici

    Buna ! Saptamana asta spre disperarea mea tatal meu a fost diagnosticat diabetic , a fost un soc pentru mine din care incet incet revin, ramane in sarcina mea sa-i pregatesc o alimentatie potrivita , in privinta asta am primit o lista destul de lunga , ni sa atras atentia de existenta painii pentru diabetici , mentionez ca locuim in Arad dar n-am idee unde-l pot gasii ? cineva are vre-o cunostiinta unde pot gasii paine pentru diabetici ?

    2
    0

  • filip pe 18 Feb 2011, 11:42
    napi pentru diabet

    am napi (topinambur -helianthus tuberosus)buni pentru diabet info la adresa mail hlk_benner@yahoo.com

    3
    0

  • daniel pe 15 Feb 2011, 10:34
    unde-i medicul ?

    si cine raspunde aici? unde-i medicul propus?

    3
    0

  • ROXANA pe 4 Feb 2011, 02:16
    INTALNIRE !

    Buna , numele meu este Roxana sunt din Bucuresti si am 23 de ani , am diabet zaharat insulino dependent de la 8 ani ,mi ar placea sa cunosc persoane de varsta mea , sa ne intalnim, sa stam de vb si sa ne imprietenim . Eu am foarte putini prieteni , se pare ca diabetul a influentat dezvolarea mea normala !ramonittta@yahoo.com adresa mess :pisicutzasexy

    3
    1

  • dan2003 pe 23 Ian 2011, 14:39
    Site nou pentru diabetici

    Buna, am aflat doar de cateva zile ca sufar de diabet de tip II si, printre altele, am deschis un site unde noi, bolnavii de aceasta maladie, putem discuta. Eu sper sa veniti si sa faceti cat de multe comentarii, astfel incat sa ne ajutam pe noi si pe altii cu informatii cat mai concrete si complete. Va astept pe: http://psihologiadiabetului.blogspot.com

    3
    0

  • adina20 pe 9 Ian 2011, 14:31
    tot cu diabet

    vreau sa intalnesc tot mai multi tineri care sufera de diabet,si sa ne ajutam reciproc.

    5
    1

  • Andrei pe 9 Ian 2011, 13:58
    Isufucuenta renala

    Am diabet tip 2 din 1985 si va rog sa ma ajutati cu un regim alimentar cu continut scazut de potasiu.

    7
    0

  • aura andrei pe 31 Dec 2010, 11:25
    grad de handicap

    am 47 de ani si am diabetul de la 23 de ani (4 injectii/zi). Nu se considera "juvenil"? Acesta "cred" ca este motivul pentru care nu am grad accentuat ci numai mediu de handicap! va multumesc pentru un eventual raspuns.

    1
    0

  • jurj cristina pe 26 Nov 2010, 19:16
    DIABET

    buna ziua,as vrea sa stiu daca este posibil sa se declanseze diabetul la un copil de 2 ani jumate dupa administrarea a 4 pungi de 5oo ml glucoza.

    2
    0

  • Baloane pentru Diabet pe 25 Nov 2010, 11:45
    Campanie impotriva diabetului

    Campania "Impreuna putem face mai mult" sustinuta de grupul Sanofi Aventis continua pe tot parcursul acestei luni in lupta impotriva diabetului si informarea publicului. In semn de solidaritate ne puteti sustine pe baloanepentrudiabet.ro. Elibereaza un balon electronic si arata ca iti pasa!

    2
    0

  • Vali pe 3 Nov 2010, 20:07
    testere glucometru

    Sunt posesorul SD CODE FREE dar s-au terminat testerele. Doresc achizitionarea a 200 buc. Astept oferta. TF:0745065799

    2
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod