Autoritatile exclud o legatura intre decese si vaccinul contra AH1N1

Facebook Twitter Comenteaza
Autoritatile exclud o legatura intre decese si vaccinul contra AH1N1

Potrivit Ministerului Sanatatii, femeia in varsta de 61 de ani care a decedat in judetul Prahova, in noaptea de 7 ianuarie, avea multiple probleme cardiace, respectiv insuficienta cardiaca congestiva grad 3. Aceasta  era programata in luna februarie, la Institutul Fundeni pentru operatie de protezare pe cord deschis. 

 

Conform dosarului medical, decesul femeii nu are legatura cu faptul ca aceasta s-a vaccinat impotriva virusului A/H1N1.

Cea de-a doua persoana este tot din judetul Prahova, o femeie in varsta de 68 de ani care se afla internata la Spitalul Judetean Ploiesti in coma diabetica.



Pacienta este bolnava cronic, sufera de mai mult timp de diabet si s-a imunizat in data de 18 noiembrie 2009 impotriva gripei sezoniere.

Starea actuala a pacientei nu are legatura cu vaccinarea antigripala.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bebe pe 16 Ian 2010, 09:10
    vaccin

    pai...cred ca bolnavii cu afectiuni mai grave sau chiar cronice "crapa" dupa ce sunt vaccinati cu vaccinul contra ah1n1...nu este deloc bine...nimeni nu ne-a informat despre asa ceva...este corect?medicul de familie trebuie sa fie foarte atent,sa consulte fisa medicala a fiecaruia dintre pacienti...dar la romani ca la nimeni!!!!!!!!!!!!!nu se fac teste de nici un fel oamenilor inainte de a fi vaccinati...oare sa fie o politica a guvernului sa mai decimeze dintre noi?ca bani la buget nu mai sunt?ca nu mai au bani de pensii si salarii?BINEINTELES,NU ESTE DECAT O PARERE DE-A MEA...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod