Forumul Diabeticilor din Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Forumul Diabeticilor din Romania

Forumul urmareste informarea membrilor Fundatiei din doua perspective: medicala (diagnostic, metode de tratament, etc) si administrativa (criterii de acceptare dosare, asociatii de pacienti). De asemenea, in cadrul Forumului se vor prezenta realizarile Fundatiei pe anul 2009 si strategia pe 2010, parteneriatele realizate, dar se va aborda si relatia medic-pacient-farmacist in managementul diabetului.

Fundatia Speranta Diabeticilor Turda organizeaza "Forumul Diabeticilor din Romania" intre 18-20 martie 2010, la Turda (Hotel Sun Garden).



Dezbaterile din cadrul Forumului vor avea ca scop conturarea unei strategii multidisciplinare astfel incat bolnavul de diabet sa poata duce o viata normala, ramanand activ si folositor comunitatii din care face parte.  
Forumul va reuni atat voluntari din cadrul Fundatiei, persoane diagnosticate cu diabet si apartinatori, cadre medicale si universitare, farmacisti, nutritionisti si psihologi, precum si reprezentanti ai companiilor farmaceutice si ai centrelor speciale de tratament al diabeticului.


Se vor aduce in discutie teme precum: rolul OTC-urilor si suplimentelor alimentare in tratamentul diabetului, managementul diabetului si modalitati de automonitorizare, dieta si alimentatia, psihologia diabeticului si rolul familiei, diagnosticul precoce, diabetul in sarcina, situatia diabeticilor din Romania si accesul la tratament, beneficiile si serviciile oferite in cadrul Fundatiei "Speranta Diabeticilor" Turda, precum si demersurile pentru imbunatatirea Programului National de Diabet.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 101-105 din 105

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mioara pe 28 Iul 2010, 11:29
    teste glucometru code free

    Buna ziua! Am cumparat de la dvs.glucometru+100 teste pe la inc.anului si sunt pe sfarsite,nu vindeti si numai teste ca aparatul il avem?

    0
    0

  • alexandra pe 14 Mai 2010, 09:24
    Promotie Glucometru + 100 teste 130 ron

    SD CODE FREE (fara cod) Caracteristicile Glucometrului Nu necesita calibrare Va avertizeaza la instalarea hipoglicemiei Medota de masurare-biosenzor glucozooxidaza Alarma- va ajuta sa va amintiti sa va testati de 4 ori pe zi Calculare mediei la 7, 14 si 30 zile Posibilitatea de a efectua testare cu sange obtinut din alte zone ale corpului Retine pana la 500 rezultate

    0
    0

  • alexandra pe 14 Mai 2010, 09:24
    Promotie Glucometru + 100 teste 130 ron

    SD CODE FREE (fara cod) Caracteristicile Glucometrului Nu necesita calibrare Va avertizeaza la instalarea hipoglicemiei Medota de masurare-biosenzor glucozooxidaza Alarma- va ajuta sa va amintiti sa va testati de 4 ori pe zi Calculare mediei la 7, 14 si 30 zile Posibilitatea de a efectua testare cu sange obtinut din alte zone ale corpului Retine pana la 500 rezultate

    0
    0

  • maxim sergiu pe 12 Mai 2010, 21:13
    Tratament Diabet !

    Sper sa nu fac vreo greseala , sa fiu inteles ca reclama sau alte porcarii. Am auzit de la foarte multa lume de flavonoide si celulele stem adulte. Mama mea are diabet si am incercat toate metodele posibile insa tratandu-si diabetul a dat peste tot felul de reactii adverse la tot felul de tratamente. Intr-o zi un verisor m-a sunat si mi-a povestit de ceva tratamente naturale prin inmultirea celulelor stem adulte, care au capacitatea sa se transforme in celule secretoare de insulina. Am cercetat, am citit si am ajuns la tratamentul respectiv. credeti-ma ca nu am fost multumit ci ului t de efectele acestui tratament. Mi-am deschis un bussines in sensul asta si merge foarte bine , clientii sunt multumiti si eu am multumirea sufleteasca ca pot ajuta oameni si sa fac bani in acelasi timp din asta . www. tratament-celulestem .ro - aveti numerele de telefon si casutele de e-mail la care gasiti pe cineva non stop sa va stea la dispozitie. Stiu ca pare o reclama stupida dar ati dat atatia bani pe tratamente aiurea..daca nu sunteti multumiti nu faceti decat sa pierdeti o alta suma de bani pe porcarii. Eu pot sa va garantez ca nu e asa si sa incercati cu toata incredere. Exista Tratament special pentru diabetici.

    1
    1

  • ideal pe 28 Ian 2010, 05:27
    Aparat pentru vindecarea diabetului de tip B

    Aparatul a fost realizat prin studii stiintifice si tehnice de cel mai inalt nivel si are la baza producerea unui tip de energie care se aplica asupra unor centri energetici ai organismului uman, aceiasi care se folosesc si in tratamentele prin acupunctura. Energia magnetica produsa de aparatul in discutie, actioneaza in mod benefic asupra circulatiei la nivelul pancreasului si imbunatateste functiile de reproducere a celulelor din pancreas, in felul acesta pancreasul putand sa atinga un nivel normal de secretie a insulinei. Iata deci un aparat revolutionar in sfera tratamentului diabetului fara utilizarea de medicamente ! pentru contact ideal_shoots@yahoo.com

    7
    4
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod