ENERGOSTAR regenereaza organismul

S-a observat ca oamenii de la oras sunt mai bolnavi decat cei de la sat, iar afectiunile orasenilor sunt mai complicate decat cele ale locuitorilor din mediul rural.
In anul 1961, cand prima fiinta umana a iesit in cosmos, dupa numai 108 minute petrecute in eter, Iuri Gagarin s-a intors atat de bolnav, incat a fost transportat pe brate din nava cosmica, la acea data avand varsta de 28 de ani. Medicii au descoperit ca-i erau afectate sistemul circulator, sistemul nervos, i se decalcifiasera oasele, iar unghiile si parul ii crescusera in numai 108 minute cat pentru o saptamana. Studiile stiintifice din ultimii 20 de ani, pornite de la cazul amintit, au aratat ca lipsa campului magnetic este cauza acestor efecte negative asupra corpului uman.

Centru de recuperare bazat pe terapii complementare si traditionale

De aproape zece ani, terapeutul Petre Dumitru, in urma unor cercetari in domeniul energeticii, a pus bazele unui centru de recuperare bazat pe terapii complementare si traditionale.
Urmand cercetarile lui W. Reich, R. Rife si ale altor specialisti in biorezonanta si dupa studii in China despre medicina asiatica si alte cursuri de specialitate in domeniul medicinii energetice, Petre Dumitru impreuna cu fizicianul Gh. Vladescu au realizat un aparat de reechilibrare energetica a organismului uman, numit ENERGOSTAR. Aparatul se compune dintr-un etaj electronic de comutare care comanda functionarea unui generator de semnal sinusoidal modulat in gama parametrilor biocampului uman, pentru intervale de timp prestabilite. Semnalele astfel obtinute sunt transferate catre unul sau mai multi subiecti umani, cu ajutorul unor traductoare de camp prin intermediul unui etaj adaptor de iesire. Aparatul genereaza un camp energetic care reechilibreaza biocampul organismelor cu care ia contact. Fluxul sanguin preia acest flux energetic, rezultand un fel de "barbotare" energetica, o repartitie a campurilor din interiorul organismului, producand la nivel celular o mai buna irigare, tesuturile fiind astfel mai bine hranite, revenind la normal.


Omologate de Ministerul Sanatatii

Dupa mai multi ani de cercetari in spitale, aparatul a primit omologarea din partea Ministerului Sanatatii, iar la ora actuala este folosit in mai multe centre medicale din tara si din strainatate. Doctorul Naiche M., seful unui centru medical din Elvetia, s-a convins de valoarea acestor tratamente dupa ce a vindecat un pacient cu cancer pulmonar. Dupa ce cazul a fost supus analizei specialistilor elvetieni, care au fost impresionati de vindecarea aproape incredibila, centrul medical din Elvetia a fost dotat cu un aparat ENERGOSTAR.

Rezultate spectaculoase
pentru mii de pacienti

La Centrul Medical MICK-MED, condus de dl Petre Dumitru, au fost tratati in ultimii ani mii de pacienti cu multiple afectiuni. Rezultate spectaculoase s-au obtinut in arterita, adenom de prostata, diabet zaharat, astm bronsic, afectiuni renale, biliare, reumatismale, diferite afectiuni cardiace, o parte a bolilor psihice, endocrine, diferite forme de neoplasme, scleroza multipla, nevralgie de trigemen, disfunctii sexuale si alte boli.

Toti pacientii sunt consultati inainte si dupa tratament de medici, care supravegheaza activitatea medicala a centrului. Doctorii impreuna specialisti in acupunctura, auriculopunctura, homeopatie, magnetoterapie, dietoterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie, apifitoterapie, bioterapie, cristaloterapie gandesc scheme de tratament care grabesc vindecarea pacientilor.

Dispozitive de Anulare a Radiatiilor Nocive

Totodata, Petre Dumitru a intrat in colaborare cu un alt inventator care a realizat Dispozitive de Anulare a Radiatiilor Nocive (DAR). Acestea sunt compuse din amestecuri de substante organice si anorganice care genereaza un camp energoinformational ce interactioneaza biocampul uman. Folosind combinatii ale compozitiei, s-au realizat si unele dispozitive ce pot reduce sau chiar anula radiatiile nocive emanate de aparatura electrica si electrocasnica (TV, calculator, cuptor cu microunde, telemobil, etc.). Ele se aplica pe aceste aparate, realizand un scut protector care diminueaza sau chiar anuleaza radiatiile nocive.
Costurile tratamentelor, ca si ale dispozitivelor sunt accesibile tuturor categoriilor de pacienti. Medicul este cel care stabileste schema de tratament, numarul necesar de dispozitive si zonele de aplicare ale acestora. Metodele sunt folosite atat pentru tratarea bolilor, cat si pentru intretinere, infrumusetare sau pentru sportivii de performanta, acestora din urma marindu-le capacitatea de efort.
Toate efectele acestor terapii au fost demonstrate cu ajutorul unor aparate de biorezonanta, prin microscopie in camp intunecat, prin efectul Kirlian, care arata forma si culoarea aurei energetice sau prin examene clinice si paraclinice clasice.


 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • suleiman tudorita pe 15 Iun 2007, 19:15
    aparatul energostar

    va rog sa ma ajutati si pe mine ,sa imi spuneti ,in timisoara exista un astfel de aparat si unde anume pot sa merg pentru a incepe un tratament de inceput de asm bronsic?va rog sa imi trimiteti raspuns pe adresa ;tudorita_1970@yahoo.com,va multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.

    1
    0

  • blagoci eliza pe 16 Nov 2006, 16:53
    salut

    in ce oras tb sa merg pt programare? cum sa fac sa ma vindec de polipoza?

    0
    0

  • ghinea monica pe 16 Nov 2006, 16:44

    de rinita alergica si astm bronsit pot sa ma vindec cu acest aparat?

    0
    0

  • francisc pe 25 Feb 2006, 22:11
    energostar

    as vre sa aflu daca acest aparat se gaseste si in Oradea si unde anume? va multumesc , astept mesaj la mail ,, nero_nero110@hotmail.com

    0
    0

  • ION BEZERGHEANU. pe 25 Feb 2006, 14:48
    COMPLETATI INFORMATIILE !

    Va rog, aveti amabilitatea de a face cunoscuta si adresa Centrului MICK-MED. In situatia ca nu o puteti publica, apelez la bunavointa dumneavoastra, cu rugamintea de a mi-o trimite la adresa de mail: digitartpromo@yahoo.com Va multumesc anticipat pentu solicitudine!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod