Dumneavoastra ii puteti oferi singura sansa!

Va scriem in numele baietelului nostru Gabriel-Alexandru in varsta de numai 2 anisori, cu mari probleme de sanatate.

Accesati si puteti vedea toate documentele.

Citeste si articolul care a aparut in cotidianul Jurnalul National.


Astazi la cei 2 anisori ai lui este la nivelul unui bebelus de 2-4 luni din punct de vedere psihic si motor. El nu-si sustine bine capul, nu poate sta in fundulet, nu poate spune „ma doare, apa, mama..”, nu poate tine o jucarie in mana, nu poate face….nimic, dar te urmareste cu ochii lui mari, zambeste…., ii place sa fie mangaiat si iubit….

Este diagnosticat cu: encefalopatie epileptica (crize focale complexe), tetrapareza flasca, retard sever in dezvoltare, microcefalie.



Am fost la cei mai buni medici din Bucureşti si Tg Mures incepind de la varsta de 1 luna si jumatate, cand a facut prima convulsie generalizata si am aflat despre boala lui. In prezent este sub tratament continuu cu: Topamax, Depachine, Sabryl (medicament pe care il luam din Franta), Uteplex (medicament din Franta), Risatarun (medicament din Germania), Carnil, Tanakan, Glicerol sol 50%. S-au incercat toate anticonvulsivantele dar crizele nu au fost stopate.

Durerea noasta nu se poate exprima in cuvinte, ea doar se vede pe chipurile si in ochii nostrii si mai ales in ochisorii lui Alexandru….cere ajutor!


Alexandru are mari sanse de recuperare, el se intoarce de pe sparte pe burta si de pe burta pe spate, e activ, se joaca (cum se joaca bebelusii), da din picioruse si manute, se agita, se bucura, se trage (apuca slab) de picioruse si le baga in gurita, incearca sa ridice capul de perna dar nu poate coordona miscarile.


Mai are o singura sansa, operatia in China Xi Shan Hospital Beijing unde deja este programat pentru implant de celule stem.

Facem apel catre toti oamenii cu suflet, va rugam sa ne ajutati , cu orice suma, cat de mica intrucat costul operatiei este de 20 000 USD depaseste posibilitatile noastre.

In urma acestei operatii are mari sanse de a se recupera . Puneti-va pentru 1 minut in locul nostru.



Cum poti oferi o mana de ajutor?


Cei care vor sa-i ofere lui Alex o sansa la o viata normala pot face donatii intr-unul dintre conturile deschise la Raiffeisen Bank, sucursala Dragasani, judetul Valcea, pe numele mamei baiatului, Predoi Mihaela Anca:


RON: RO16 RZBR 0000 0600 0459 9554
EUR: RO98 RZBR 0000 0600 0862 8525
USD: RO38 RZBR 0000 0600 0862 8538
Codul SWIFT RZBRROBU


Pentru mai multe detalii referitoare la acest caz, mama lui Alex poate fi contactata la numarul de telefon 0721-93.57.02.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod