DSP-urile vor elibera certificatele de conformitate

Facebook Twitter Comenteaza
DSP-urile vor elibera certificatele de conformitate
Documentele pentru obţinerea certificatelor de conformitate, a celor care atestă obţinerea titlului de medic, medic dentist, farmacist, medic specialist sau primar, adeverinţelor de abilităţi dobândite se vor depune începând din această luna la direcţiile de sănătate publică şi nu la Ministerul Sănătăţii, anunţă reprezentanţii Ministerului Sănătăţii într-un comunicat.

Începând cu 1 septembrie 2010, Ministerul Sănătăţii a simplificat modul de eliberare a documentelor necesare activităţii personalului medical şi a eficientizat sistemul circuitului documentelor.
Măsura vine în sprijinul medicilor, farmaciştilor şi asistenţilor medicali  care, începând cu luna septembrie, sunt scutiţi de drumurile pe care le făceau la Bucureşti pentru a depune sau a ridica actele necesare activităţii lor.

Preluarea dosarelor se face după verificarea actelor depuse, urmând a fi înregistrate numai dosarele care conţin documentaţia completă. Dacă dosarul este transmis prin poştă direcţiei de sănătate publică, dosarul se înregistrează, se verifică şi dacă este incomplet în termen de 5 zile lucrătoare se comunică solicitantului actele suplimentare care trebuie depuse.
 

Comentariile 51-57 din 57


  • elena elena pe 6 Sep 2012, 10:30
    Certif. conformitate

    Dupa mai multe zile de incercari nereusite, azi mi s-a raspuns a acest nr de telefon 0213072611 (a raspuns o doamna amabila) unde am intrebat de certificatului meu de conformitate pt care am depus actele pe 8 Mai 2012...Mi-au spus k in maxim 5 zile o sa fie gata, si o sa il trimita la DSP, sa ma duc sa ma interesez in aprox. 1 saptamana direct la DSP pt k s-ar putea sa nu ma afiseze in lista de pe saitul MS. Am sa revin cu vesti peste 1 saptamana, sunt fff curioasa. Am mai intrebat-o dk nu cumva imi lipseste vre-un act din dosar, si mi-a raspuns ca daca imi lipsea, pana acum ma afisau pe vestita lista de pe saitul MS sau as fi primit instiintare prin telefon....ce vrajeala...vezi sa nu cumva sa se oboseasca sa ne mai si sune..

    1
    0

  • MIRELA pe 1 Oct 2012, 22:28
    certificat de conformitate

    eu am obtinut certificatul in 2008 acum am fost la M S in Italia mi sa spus ca nu este valabil ,de la jumatatea lunii septembrie 2012 s-a schimbat legea si trebuie eliberat un al certificat care sa fie specificat ca este con form legii 2005/36/CE stie cineva ceva? Multumesc!

    0
    0

  • elena elena pe 5 Oct 2012, 15:56
    CC

    Eu am primit certificatul alaltaieri (03.Oct. 2012) si in el scrie asa: "Prezentul certificat s-a eliberat in conformitate cu prevederile art. 21(1) din Directiva nr. 2005/36/CE a Parlamaentului European si a Consiliului preivind recunoasterea calificarilor profesionale, cu modificarile si completarile ulterioare, in vederea recunoasterii titlului de calificare prevazut la alineatul unu in celelalte state membre ale Uniunii Europene" Nu stiu in cele eliberate inainte ce scria, dar in acesta apare ceea ce ai scris tu Mirela.

    0
    0

  • vero pe 11 Oct 2012, 19:02
    eliberare certificat

    eu am terminat sc Postliceala anul acesta , vreau sa plec in Spania am nevoie de certificatul de conformitate , ca eu tot am fost la DSP si intial mi-au spus ca nu , acum din ce citesc inteleg ca da-,,,e o intreaga nebunie

    0
    0

  • luminita pe 17 Nov 2013, 01:21
    Certificat de Conformitate asistent farmacie

    Buna,ma poate lamuri cineva si pe mine de ce acest certificat de conformitate nu se poate elibera si pentru asistentii de farmacie??? In lege sunt prevazuti doar asistentii generalisti si moasele pe langa medici. Sper sa primesc un raspuns.Multumesc

    0
    0

  • emi,edit pe 24 Ian 2014, 11:44
    certificate conformitate asistenti medicali

    un numar de telefon unde va raspunde o doamna foarte amabila si va poate da detalii despre certificatul dumneavoastra 0213072611612. Sper sa va fie de folos! MULTA BAFTA!!

    0
    0

  • magda pe 13 Sep 2014, 02:07
    Certificat de Conformitate asistent medical generalist

    Buna seara! Va rog frumos, ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii? Am citit pe acest forum toate comentariile si observ ca pt. eliberarea Certificatului de Conformitate este nevoie sa prezint un dosar care contine mai multe documente. Imi puteti spune si mie, va rog, care sunt documentele necesare si unde trebuie sa ma prezint pt. a depune acest dosar? Mentionez ca am absolvit Scoala Postliceala la Craiova si sunt din Craiova. Va multumesc!

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod