Cafeaua din Ganoderma, prima cafea sănătoasă

Facebook Twitter Comenteaza
Cafeaua din Ganoderma, prima cafea sănătoasă

Cafeaua obţinută din ciuperca Ganoderma este la momentul actual foarte apreciată şi căutată de către bautorii de cafea.

 

Acest tip de cafea este un amestec de boabe de cafea prăjită şi extracte din ciuperca roşie Ganoderma - o ciupercă folosită de secole întregi în China datorită multiplelor beneficii pe care le aduce sănătăţii. Ea stimulează capacitatea de apărare a organismului, reglează glicemia, creşte concentraţia de oxigen din sânge, reduce oboseala, stimulează vitalitatea, îmbunătăţeşte memoria, reduce tensiunea şi măreşte puterea de concentrare.


 
Cafeaua din Ganoderma conţine doar 9 mg de cofeină, în timp ce cafeaua obişnuită conţine 135 mg, Coca-Cola dietetică 46 mg, iar o tabletă de ciocolată neagră deţine 22 mg de cofeină. Multe dintre proprietăţile sale sunt folosite în tratamentul bolilor reumatismale degenerative, cum ar fi Alzheimer. 
 
În cosmetică, poate fi utilizată pentru a corecta imperfecţiunile feţei (acnee, cicatrici) şi pentru a repara daunele cauzate de soare.
Cu toate acestea, nu toate produsele de acest gen sunt bune, existând sortimente de cafea cu un procent mai mic de extracte din ciupercă roşie. Înainte de a achiziţiona un astfel de produs, uită-te la gramajul acestui ingredient. Poţi găsi cafea din ciuperca Ganoderma în cadrul expoziţiei Tea&Coffee Festival, singurul festival din România dedicat ceaiului şi cafelei va avea loc în săptămâna 6-12 septembrie 2010, la Palatul Suţu. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • arh. Dan Filimon pe 18 Dec 2015, 22:29
    obiectiuni

    cafeaua din ganoderma...!!! astia cand scriu, nu gandesc ? poate cafea cu adaos de ciuperca ganoderma !

    0
    0

  • mioara pe 3 Sep 2010, 09:00
    porumbelul a zburat

    alzheimer - boala reumatismala degenerativa ????? de cind > degenerativa poate .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod