Doriti sa deveniti mai buni in arta de a fi parinte?

Daca esti parinte si vrei sa patrunzi mai bine aceasta arta, incepand de miercurea viitoare trebuie sa te prezinti la curs.

Clinica Aquamarine organizeaza grupuri de suport pentru parinti! In fiecare zi de miercuri (16 mai, 23 mai, 30 mai, 6 iunie, 13 iunie si 20 iunie), intre orele 18-20, psihologul Viorica Dragomir te asteapta la Clinica Aquamarine pentru a discuta dilemele legate viata de parinte. Pretul unui modul de 6 sedinte este de 250 Ron.

Locatia: Str. Tudor Vianu, nr 22, sector 1, Bucuresti.
Programari: 021 231 4467; 0724 222 522; 0745 633 474

Scopul acestor grupuri de suport este acela de a te face sa intelegi mai bine ce fel de parinte esti, sa inveti tehnici de comunicare, sa intelegi comportamentele copiilor si sa inveti tehnicile de disciplinare a copilului! Viata de parinte iti aduce multe bucurii, dar si incercari, intrebari si nelinisti care iti dau sentimentul ca poate ar trebui sa faci lucrurile altfel! Bucurii, stress, nesiguranta, invatare continua, adaptare sunt tot atatea fatete ale aceluiasi rol: acela de a fi parinte! Este unul din rolurile care ne aduc in permanenta fata in fata cu noi insine, prin raspunsurile, reusitele sau neimplinirile copiilor nostrii! Grupurile de suport pentru parinti au rolul de a oferi parintilor: timp, resurse si dispozitie.
Pe parcursul a sase intalniri saptamanale, parintii au posibilitatea: sa inteleaga mai bine comportamentele copilului; sa inteleaga mai bine ce fel de parinte este; sa invete tehnici de comunicare; sa invete tehnici de disciplinare a copiilor; sa devina sprijin si resursa pentru alti parinti!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deac aurelia pe 9 Mai 2007, 11:23

    ar trebui constituite astfel de grupuri si in alte orase din tara-eu sunt din tg.mures

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod