Doneaza jucarii copiilor fara posibilitati!

Cu siguranta copilul tau are cel putin o jucarie pe care a abandonat-o intr-un colt si a uitat de ea. Vino impreuna cu copilul tau sa o donezi la unul dintre standurile de colectare special amenajate de catre Tide in magazinele Carrefour. Toate jucariile colectate vor fi spalate si vor redeveni pufoase si moi, ele reprezentand cadoul tau de sarbatori pentru copiii neajutorati.
Campania "Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!" va fi sustinuta si de persoane publice care sunt invitate ca si tine, impreuna cu copiii lor,  sa doneze jucarii si sa aduca astfel zambete pe fetele cat mai multor copii din toata tara.

Tide te asteapta impreuna cu copilul tau sa donati jucarii in 17 magazine din reteaua Carrefour din orasele Bucuresti, Arad, Cluj, Ploiesti, Braila, Constanta, Suceava, Brasov, Iasi, Pitesti si Focsani, timp de 3 saptamani (31 octombrie - 2 noiembrie, 7-9 noiembrie si 14-16 noiembrie).


Beneficiarii campaniei umanitare vor fi copiii din programele Organizatiei Salvati Copiii. Organizatia va fi responsabila de alegerea familiilor cu probleme materiale, ai caror copii vor beneficia de jucariile colectate.

In urma acestei campanii, copii din toata tara au sansa sa se bucure de jucariile donate de tine si de copilul tau.

"Tide organizeaza aceasta campanie pentru a face bucurii unor copii mai putin norocosi decat cei care vor dona jucariile. Cu siguranta mamicile stiu cat de fericiti sunt copiii lor atunci cand strang in brate inainte  de culcare o jucarie moale si pufoasa.
Prin acest demers vrem sa oferim copiilor fara posibilitati un prieten care sa ii ajute sa aiba o copilarie mai frumoasa
", a declarat Bogdana Rusescu, Departamentul Relatii Externe, Procter&Gamble.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod