Ultima generatie de aparate pentru tratamentele corporale

Regen este singurul sistem profesional pentru restructurarea fermitatii pielii si pentru reducerea tesutului adipos, care utilizeaza tehnologia TriPollar™ Garantand. Tratamentul se concentreaza pe doua zone de aplicatii: refacere fermitatii pielii si conturarea faciala si reducerea grasimii, celulitei si circumferintei.
Energia RF TriPollar™ actioneaza doar in zona de tratament. Curentul RF TriPollar este focusat avand ca efecte: rezultate imediate fara durere; este doar o senzatie placuta de caldura. Aparatul se foloseste numai profesional: cabinet estetica, clinica medicala estetica.

Tratamentul dureaza 10 minute pentru fata si 45 minute pentru fese/coapse.
Ca numar de sedinte, 6-8 pentru rezultat durabil, pentru intretinere 1 sedinta la 4/8 saptamani. Acesta consta in aplicarea strat de glicerina si plimbarea probei de mana pe zona de lucru pana atinge temperatura de 42 grade Celsius.

Efecte
  • reduce circumferinta abdomenului cu pana la  9 cm;
  • reduce circumferinta coapselor cu pana la  7 cm;
  • lifting facial: stimuleaza metabolismul fibroblastelor, celulele responsabile de formarea fibrelor de colagen;
  • netezeste ridurile faciale si;
  • reducere semnificativa a barbiei “duble”;
  • reda fermitate si reduce circumferinta abdomen dupa sarcina;
  • imbunatatirea texturii si fermitatii pielii.

Tratamentul este non-invaziv, simplu, rapid, o procedura walk-in/walk-out, care nu necesita pregatire de recuperare dupa sedinta.
Tehnologia RF nu tine cont de culoarea pielii - eficienta pe toate tipurile de piele - nu afecteaza pigmentarea pielii, nu provoaca arsuri sau cicatrice, este simplu de folosit si extrem de eficient.  

TriPollar™ este disponibil acum in Romania numai prin See.Try.Buy. Company, www.seetrybuy.to, tel 021/211.81.64.
Pret estimativ: 28.000 euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod