Curcanul la mare pret

Psoriazisul este o boala raspandita. In SUA sunt bolnavi cam 2% din populatie, in Canada
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristi pe 20 Aug 2008, 23:39
    gresit

    informatia legata de folosirea ureei si a Cignolinului este complet gresita..in primul rand,,,ordinea in care trebuiesc folosite este exact inversa,,iar..sa stai cu cignolinul pe tine 2 ore,,ar provoca arsuri grave...eventual..de stat cu el 5..10..20 de min..in nici un caz 2 ore..fiind un site care incearca sa informeze pacientul,parerea mea e ca ar trebui facuta si corect informarea..

    0
    0

  • veronica pe 10 Aug 2007, 17:33
    psoriazis

    Badijon

    0
    0

  • mariana pe 21 Iul 2006, 12:12

    Si eu sufar de aceasta boala. Pot spune ca sunt de acord cu cignolina. Singurul unguent care da rezultate, cat de cat. In rest, am incercat si cu Daivobet, insa dupa ce mi s-a curatat integral pielea de leziuni, acestea au aparut din nou si m-am speriat intrucat s-au ivit si niste pustule, tema mea fiind ca psoriazisul vulgar, de care sufar, se transforma in pustulos ( care, se stie, este mai grav).

    0
    0

  • Nicoleta pe 12 Apr 2006, 18:57
    Afectiunea psoriazis

    Pot spune ca am suferit de aceasta afectiune si acum sunt foarte bine comparativ cu ceea ce a fost in momentul apogeului de boala.Am urmat tratament cu cicnolin si ultraviolete.E singura cale din anul 2006 cu care se poate tine sub control aceasta afectiune.E necesar un mare suport moral din exterior.Din nefericire el lipseste si e tare dureros sufleteste.Nu e imposibil de trait,dar e greu.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod