Cum te desparti elegant de iubit

Atunci cand lucrurile nu mai merg si e timpul sa se puna capat relatiei, femeile vor sa faca acest lucru intr-un mod cat mai eficient si frumos. Iata cateva sugestii pentru a reusi sa termini o relatie intr-un mod elegant:
1) Daca ai lucruri personale acasa la iubitul tau ar fi bine sa le iei cat mai repede posibil. Dupa ce te vei desparti, iti va fi mai greu sa faci acest lucru. Daca iubitul tau are lucruri la tine acasa, pune-le intr-o cutie si pregateste-le, pentru ca atunci cand vine dupa ele, sa fie gata, sa nu mai ramana nici un lucru de-al lui in urma.

2) Nu iti implica prietenii sau familia in despartirea voastra. Asta trebuie sa aiba loc numai intre tine si el. Implicandu-i si pe ceilalti, nu vei reusi sa faci altceva decat sa cresti factorul umilinta.
3) Daca iti este frica de faptul ca va face o scena, atunci desparte-te de partener intr-un loc public, ca de exemplu intr-un restaurant. Cu toate acestea, nu il duce acolo pe partenerul tau, care iti va deveni in curand fost iubit, folosindu-te de motive false. Spune-i ca vrei sa mergeti acolo pentru a discuta despre relatia voastra.

4) Nu astepta sa apara "momentul potrivit". Daca astepti, o sa fie mai greu si oricum despartirea este inevitabila.
5) Totusi, nu te desparti intr-o zi care are o semnificatie speciala, ca de exemplu de Craciun, de Paste sau de ziua lui. Acest lucru e de-a dreptul rautacios si ar putea sa strice aceasta zi pentru el pentru totdeauna.
6) Nu te invarti in jurul cozii, fii foarte concisa si clara. Nu te arunca in invinuiri, nu te certa si nu prelungi evenimentul. Fii curajoasa.
7) Nu te desparti pe etape.
Termina totul brusc, exact ca atunci cand vrei sa te lasi de fumat. Daca o iei usor, nu faci altceva decat sa prelungesti sentimentul de frustrare.
8) Ai grija si de sentimentele fostului partener, dar nu renunta la idee de dragul sau. Nu promite ca veti tine legatura, ca ramaneti prieteni sau ca va veti mai vedea ca intre prieteni. Toate aceste promisiuni nu fac altceva decat sa duca la false sperante.
9) Cand faci acest pas fii detasata, nu te gandi cu manie la fostul partener.
10) si nu in ultimul rand, nu iti vorbi de rau fostul partener.
Nu uita ca atunci cand ai inceput aceasta relatie, ai vazut ceva special la el. si nu uita ca si cel care e parasit sufera. Fii plina de compasiune, dar nu-ti uita scopul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod