Comprimate care au grija de gatul tau

Anotimpul rece iti da batai de cap? Durerile in gat nu-ti dau voie sa te bucuri de vacanta la munte?
Ne-am obisnuit sa consideram senzatia de discomfort la nivelul gatului drept efect inevitabil al racirii vremii. Fitosept te va ajuta sa uiti de aceste neplaceri prin ameliorarea inflamatiei mucoasei cavitatii bucale, a gatului si a cailor respiratorii superioare, in cazul aparitiei simptomelor precum raguseala sau uscaciunea gatului.

Comprimatele contin sarea de sodiu a acidului usnic (extract din Usnea barbata - Barba ursului) si mentol. Studiile au demonstrat caextractul de "Usnea barbata" (Barba ursului) are efect garantat in tratarea diferitelor infectii ale gatului.

Este ideal pentru protectia cavitatii bucale datorita proprietatilor sale antiseptice, a actiunii antiinflamatorii si antibacteriene puternice.
In plus, efectele anestezice ale mentolului din compozitia sa amelioreaza semnificativ durerile la inghitit. Prezenta mentolului are efect racoritor si improspateaza respiratia.

Fitosept formeaza un film protector pe suprafata mucoasei bucale, care acopera leziunile induse mecanic sau de infectii, favorizand procesul de vindecare.

Produsul este disponibil in doua variante: Fitosept Classic si Fitosept Diet. Varianta Fitosept Diet contine sorbitol, ceea ce face ca produsul sa poata fi administrat si persoanelor care sufera de diabet.

Ese disponibil in farmacii, in cutii ce contin 36 de comprimate, in ambele variante.
Pretul recomandat pentru comercializare este de 25 ron/ cutie si respectiv 26 ron/ cutie (cel pentru diabetici).    
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod