Clinica dentara exclusiv pentru copii

In septembrie 2008 se va lansa singura clinica din Romania cu servicii stomatologice destinate exclusiv copiilor si va fi situata in Piata Charles de Gaulle din Bucuresti.
Clinica va dispune de un pachet complet de servicii special concepute pentru copii, acoperind atat necesitatile stomatologice, cat si aspectele psihologice ale profilaxiei si tratamentului copiilor.

Obiectivul principal este supravegherea permanenta a sanatatii dentare a copiilor, dar si educarea acestora in legatura cu igiena orala, incepand de la o varsta frageda. Unul dintre beneficiile care vor fi oferite este perioada de acomodare acordata micilor pacienti, care poate fi de pana la 5 vizite de cunoastere si acomodare, gratuite, inaintea inceperii oricarui tratament.

Echipa Dent Estet Kids va fi formata atat din medici in stomatologie pediatrica, cat si din experti in psihologie infantila. Recrutarea si formarea personalului clinicii este un aspect foarte important, medicii clinicii fiind pregatiti in strainatate.
Proiectul, va fi coordonat de catre Dr. Oana Taban, alaturi de Dr. Carmen Onaca, specialist in stomatologie pediatrica, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj, beneficiind in acelasi timp de sprijinul cunoscutului specialist in neuropsihiatrie pentru copii si adolescenti, Dr. Cristian Andrei.

Tratamentul oferit este unul preventiv, suprafata dintilor fiind acoperita cu un lac deosebit, care ii “sigileaza”, devenind mult mai rezistenti la atacul cariilor.
Este recomandat un control la fiecare 6 luni, pentru familiarizarea cu medicul, zgomotul specific al aparaturii si atmosfera clinicii, dar si pentru a castiga increderea micului pacient. Odata cu aceste controale, copiii vor putea beneficia de periaje profesionale cu paste aromate continand fluor, special concepute pentru ei.

Copiii vor beneficia si de servicii si tratamente inovative pentru Romania, precum hipnoza, inhalosedarea (sedarea cu protoxid de azot), pentru a evita necesitatea anesteziei generale si a reduce viziunea falsa a copiilor referitoare la consultul stomatologic.


Clinica Dent Estet Kids face parte din reteaua de clinici dentare Dent Estet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod