Pune pret pe ingrijirea sanilor tai!

Frumusetea are un pret, un timp dedicat, dar are si valoare, in ochii nostri si ai celor care ne privesc, asa ca mici sacrifii merita. Pe langa ambitia de mult mobilizata, de a scapa de celulita si a avea picioare suple si frumoase, am simtit nevoia unei schimbari in bine si in zona bustului.
De la informare la practica, am descoperit cativa pasi ce te-ar putea ajuta sa-ti mentii sanii sanatosi, sa-i ingrijesti corepunzator pentru a atinge frumusetea si perfectiunea lor. Sanii nu au muschi, sunt formati din testut adipos, glande mamare si colagen, fiind de o sensibilitate si o fragilitatate speciala. Primul lucru care ar trebui urmarit este sanatatea lor.


Programeaza-ti, o data pe an, un control medical!

Pentru a exclude o patologie canceroasa sau pentru a descoperi precoce orice afectiune a sanilor, trebuie semnalate medicului specialist orice modificari aparute la nivelul sanilor (modificari de culoare ale sanilor, pielea ingrosata si porii neobisnuit de proeminenti, modificari ale conturului sanilor care pot fi datorate unor formatiuni proeminente, asimetria directiilor in care sunt indreptate cele doua mameloane, scurgerile de la nivelul mamelonului in afara sarcinii, modificari la palparea sanilor). Programeaza-ti, o data pe an, un control medical al sanilor (imediat dupa menstruatie) si fa-ti mamografia (numai) la indicatia medicului.
Este indicat sa optezi pentru o alimentatie saraca in grasimi, renunta la fumat si riscul pentru cancer la san scade cu 30%.


Exercitiile pectorale regulate le confera fermitate

Deoarece sanii nu au deloc muschi, sportul nu poate modifica marimea lor, insa exercitiile pectorale regulate pot da ferimitate pieptului. Cand muschii din spatele sanilor se dezvolta acestia actioneaza ca un sutien natural, mentinand sanul ferm si ridicat, acestia devin mai plini, dand impresia ca sunt mai mari. Joggingul si aerobicul sunt bune pentru inima si pentru tonusul muscular, dar nu sint la fel de benefice pentru sani asa ca foloseste o bustiera care sa aiba cupele solide si sa-i tina la locul lor, altfel in timp se pot lasa. De alfel este foarte important sa porti numai sutiene potrivite ca marime si ca forma a cupei. Evita sa dormi pe burta pentru a nu-i presa, e posibil ca in timp ( cativa ani) acest lucru sa le afecteze forma.


20 de ani - varsta la care sanii sunt la dimensiunea finala

Sanii ajung la dimensiunea lor finala dupa implinirea varstei de 20 de ani.
Cercetarile medicale au aratat ca dezvoltarea tesutului sanilor depinde de echilibrul delicat dintre progesteron, estrogen, prolactina si alte elemente. Un dezechilibru al acestor hormoni poate avea drept rezultat sani slab dezvoltati, deformati si/sau lasati, probleme cu care se confrunta majoritatea femeilor din zilele noastre.

Pentru cele care isi doresc sani mai mari exista si aici solutii.


Implantul cu silicon este riscant

Ca metoda chirurgicala, implantul cu silicon este cea mai rapida metoda de avea sanii mai mari si chiar forma dorita, insa exista riscuri majore atat pentru sani, cat si pentru sanatatea organismului in ansamblu. Potrivit studiilor, anual in SUA 380.000 de femei apeleaza la bisturiu pentru a-si modifica aspectul. 6% dintre cele care apeleaza la silicon se reintorc pentru a modifica dimensiunea bustului sau pentru a renunta definitiv la implantul pe care l-au vrut initial. In aproape 10% din cazuri implantul poate suferi modificari ale volumului, poate incepe sa curga sau "se rideaza", ceea ce necesita o noua operatie.


O alta complicatie poate fi contractia tesutului din jurul implantului, ceea ce face sanul excesiv de tare, lipsindu-l de naturalete.


Alternativa accesibila: utilizarea cremelor pe baza de plante

Ca alternativa accesibila si sigura a chirurgiei estetice, metoda maririi sanilor pe cale naturala, prin utilizarea de creme pe baza de plante cu aplicare la nivel local, s-a dovedit a fi cea mai eficienta si lipsita de riscuri. Cel mai cunoscut, testat si utilizat produs in acest sens, este crema pentru marirea sanilor Breast Actives. Produsa in SUA de un laborator atestat FDA, crema Breast Actives ofera rezultate vizibile in cateva saptamani, nu are efecte secundare si chiar ajuta la regularizarea hormonala si reduce simptomele premenstruale. Este un produs natural din plante ce contine fitoestrogeni naturali, care s-a dovedit ca pot mari sanii unei femei prin stimularea dezvoltarii unor celule noi in glandele mamare.

Corpul raspunde cremei Breast Actives exact asa cum raspunde in cazul pubertatii sau al sarcinii: prin dezvoltarea unui tesut glandular innoit in zonele receptive ale sanilor.
Utilizarea este foarte simpla, crema se aplica zilinic la nivelul sanilor prin masaj. Crema Breast Actives pentru marirea sanilor este comercializata acum si in Romania prin www.perfectwoman.ro. Rezultatele sunt uimitoare prin faptul ca sunt permanente, sanii cresc considerabil, devin plini si isi pastreaza fermitatea.

Advertorial
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod