Clinica ATI a spitalului din Timisoara va avea echipamente performante

Facebook Twitter Comenteaza
Clinica ATI a spitalului din Timisoara va avea echipamente performante

Fundatia Vodafone Romania doneaza Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara echipamente medicale performante pentru dotarea Clinicii ATI (Terapie Intensiva) la standarde europene. Proiectul face parte din campania "Impreuna pentru viata", initiata de Asociatia pentru ATI "Aurel Mogoseanu".


Valoarea donatiei Fundatiei Vodafone se ridica la 100.000 Euro. Timisorenii se pot implica participand la concertul umanitar al trupei IRIS, din 6 decembrie, ale carui fonduri vor fi donate tot Clinicii ATI.

Echipamentele medicale donate vor include aparate de ventilatie artificiala, monitoare pentru supravegherea functiilor vitale, dispozitive automate de administrare a perfuziilor si medicamentelor, aparatura de resuscitare.
De asemenea, aici vor avea loc, la inceputul anului viitor, o serie de lucrari de renovare si modernizare menite sa transforme aceasta clinica intr-un spatiu dotat conform standardelor europene.

In data de 6 decembrie, ora 21:00, la Sala Olimpia din Timisoara va fi organizat concertul umanitar al formatiei IRIS, ca parte a celei de a doua editii a programului "Impreuna pentru viata". Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea renovarii si dotarii Clinicii ATI a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod