S-a semnat Hotararea pentru suplimentarea locurilor la Rezidentiat

Facebook Twitter Comenteaza
S-a semnat Hotararea pentru suplimentarea locurilor la Rezidentiat

Adriean Videanu, ministrul interimar al Sanatatii a semnat in aceasta dimineata, in prezenta reprezentantilor absolventilor de medicina, Hotararea de Guvern pentru suplimentarea locurilor la Rezidentiat.


"In sedinta de miercuri, 9 decembrie, vom inainta Guvernului spre aprobare proiectul de Hotarare de Guvern privind suplimentarea locurilor la Rezidentiat pentru cei care au obtinut punctaj de promovare, dar fara loc sau post si speram ca joi sa fie publicata in Monitorul Oficial. Am cerut ca in actul normativ sa fie inclusi si absolventii din retelele paralele, respectiv aparare si interne", a declarat ministrul intermar al Sanatatii, Adriean Videanu.

Miercuri, 2 decembrie, Guvernul Romaniei a aprobat Memorandumul initiat de Ministerul Sanatatii prin care este prevazuta suplimentarea unui numar de 1500 de locuri in specialitatea medicina de familie, la concursul de rezidentiat sesiunea 15 noiembrie 2009.         

Pentru a asigura necesarul de medici de familie din reteaua primara, Ministerul Sanatatii a considerat oportuna suplimentarea unui numar de 1500 de locuri in specialitatea medicina de familie, specialitate pentru care au optat ultimii candidati care s-au incadrat in numarul de locuri/posturi publicate la concurs.         

Demersul MS va fi definitivat saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, printr-o Hotarare de Guvern.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod