Centura de bumbac pentru bolnavii de rinichi

O centura de bumbac fabricata in Rusia ii poate ajuta pe bolnavii de rinichi. Ea a fost adusa in Romania si folosita cu succes inca din anul 2001 de medicul generalist Grigore seremet. Centura are un mecanism secret si, in combinatie cu alte proceduri medicale, poate da rezultate in cazul mai multor boli cronice. O centura simpla din bumbac aplicata pe zona bolnava poate reduce "chinurile" pacientilor care au probleme cu rinichii, ajuta in tratarea spondilozei, artrozei, a problemelor colecistului si a altor boli ce in mod normal nu se vindeca decat prin interventie chirurgicala sau prin tratamente de lunga durata si extrem de costisitoare.
"Braul acesta este practic salvarea coloanei vertebrale si a rinichilor. L-am folosit cu succes in tratamente pentru topirea pietrelor de la rinichi. Aplicat pe regiunea bolnava si purtat zi si noapte, te vindeca de pietrele la rinichi de orice fel, de artroza, spondiloza, colita, reumatism si asa mai departe. Aceasta centura ajuta foarte mult la insanatosirea pacientilor. Desigur, eu le recomand sa urmeze si tratamentul medicamentos dat de medicii care i-au consultat inaintea mea", ne-a declarat doctorul Grigore seremet.


Tratamentele dureaza intre trei luni si un an

Centura doctorului seremet costa 20 de euro si este foarte simplu de purtat. Este prevazuta cu doua mici buzunare in care intra cate o placuta de marimea unei cartele telefonice. Aceste placute sunt de fapt secretul terapeutic al centurii: contin ceara si propolis, plus inca alte trei substante pe care doctorul seremet s-a ferit sa le divulge si pe care le-a catalogat ca fiind secrete. "in Rusia aceasta centura se vinde cu 86 de dolari.
Eu pot sa o vand cu aproximativ 20 de euro deoarece nu import din Rusia decat aceste doua placute minune. Braul propriu-zis il confectionez aici in Romania. Nu are nici o reactie adversa ori efecte secundare. Are avizul Ministerului Sanatatii si instructiuni clare de folosire. Aceasta terapie s-a dovedit mult mai usoara decat terapia prin ultrasunete prin care pietrele de la rinichi sunt faramitate, pentru ca prin ultrasunete eliminarea fragmentelor ramase produce dureri mari", ne-a mai precizat doctorul seremet.
"Braul" poate fi folosit de orice persoana, indiferent de varsta sau sex. Tratamentul da rezultate mult mai rapide in cazul in care in afara de aceasta centura mai faci si o serie de alte tratamente recomandate de doctorul Grigore seremet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod