Centrul Sanatatii Pielii pentru a treia oara in Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Centrul Sanatatii Pielii pentru a treia oara in Romania

In perioada 19 iunie - 03 iulie 2008, Laboratoarele Vichy, in parteneriat cu Societatea Romana de Dermatologie, organizeaza in Bucuresti Centrul Sanatatii Pielii. In aceasta perioada, in intervalul orar 10:00 - 20:00, persoanele preocupate de sanatatea pielii si interesate sa afle informatii despre nevoile tipului lor de ten vor beneficia de un diagnostic personalizat si consiliere gratuita din partea profesionistilor Laboratoarelor Vichy si a dermatologilor Societatii Romane de Dermatologie. Centrul Sanatatii Pielii este amplasat in parcul din Piata Unirii.

Editia 2008 a Centrului Sanatatii Pielii este cea de-a treia organizata in Romania de Laboratoarele Vichy si cea de-a opta organizata pe plan mondial.
Anul acesta la nivel mondial sunt asteptate sa participe la acest program peste 120.000 de persoane.

La Centrul Sanatatii Pielii fiecare vizitator va parcurge 3 poli:

  • Polul 1: Autoevaluarea si informatii despre piele;
  • Polul 2: Consult dermatologic;
  • Polul 3: Consiliere din partea dermoconsultantilor Vichy Laboratoires.

In Polul 1, se completeaza un Pasaport pentru diagnosticul pielii. Acesta va reflecta modul in care publicul larg se raporteaza la nevoia de ingrijire a propriului ten si la nivelul de intelegere al problemelor legate de sanatatea pielii.

In cadrul Polului 2, vizitatorul este diagnosticat individual de catre un dermatolog, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie.
Vizitatorii Centrului Sanatatii Pielii isi pot efectua teste pentru evaluarea sensibilitatii cutanate, a luminozitatii tenului, pot afla nivelul de hidratare, gradul de risc la expunere solara, precum si indexul de imbatranire cutanata. Toate ajuta la o cunoastere detaliata a propriului tip de piele.  

In final, in cadrul Polului 3, dermoconsultantii Vichy recomanda vizitatorilor  programele de ingrijire (ingredientele active si texturi) adaptate  fiecarui tip de piele, conform cu diagnosticul dermatologului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod