New Kids On The Block revin

Facebook Twitter Comenteaza
New Kids On The Block revin

Trupa New Kids On The Block s-a aflat, pe 16 iunie, la decernarea premiilor Much Music. Baietii au participat la premiile muzicale din Canada, unde au interpretat un medley din piese mai vechi ("Step By Step", "Right Stuff"), dar si noul single "Summertime",  spre deliciul fanilor prezenti in numar foarte mare. Premiile au fost televizate, inregistrand o audienta de 7,8 milioane de telespectatori.

Multimea prezenta la premiile Much Music a trebuit sa faca fata unei ploi care a durat timp de 2 ore si jumatate, atat cat a durat intreg show-ul, pentru a urmari prestatia live a celor de la NKOTB.
Acesta a fost primul concert sustinut de cei cinci membri (Jordan Knight, Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg si Danny Wood) de la reunirea lor din acest an.

Printre castigatorii Much Music Awards din 2008 s-au numarat si Rihanna ("Best International Video Artist") si Fall Out Bo ("Peoples Choice: Favorite International Video"). Rihanna a oferit si ea un show live de neuitat, interpretand ultimul sau hit, "Take A Bow".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod