Cel mai nou aparat medical care lupta impotriva celulitei

Duolith este cea mai recenta descoperire privind remodelarea corporala si reducerea pachetului adipos si are la baza principiul undei de soc, folosita pentru prima data in medicina estetica.
Noul aparat a fost adus in Romania de clinica Dermastyle si se adreseaza atat persoanelor a caror piele este afectata de celulita, cat si sportivilor care au nevoie de recuperare medicala rapida. Tratamentul cu acest aparat medical profesional este unul rapid, usor, care nu necesita anestezie si nici spitalizare, fiind extrem de eficient: la doar sase sedinte se constata o micsorare vizibila a dimensiunilor pachetului adipos.

Folosirea undelor sonore in medicina este veche si fiecare dintre noi cunoaste beneficiile lor pentru ca a apelat macar o data in viata la o ecografie.
Mai nou, aparate care folosesc ultrasunetul focusat pot sparge pietrele de la nivelul rinichilor pentru ca acestea sa se elimine mai usor. De aici nu a mai fost decat un pas pana la dezvoltarea aparatelor pentru tratamentul depozitelor adipoase nedorite
”, a declarat Mihaela Leventer, medic dermatolog.

Cura terapeutica necesita intre 6 si 20 de sedinte, a cate 10-20 de minute, in functie de gradul de afectare a zonei tratate. Pentru rezultate rapide si de lunga durata este recomandat ca tratamentul cu undele de soc sa fie aplicat de 3 ori pe saptamana, o luna de zile fiind suficienta pentru a castiga lupta impotriva celulitei.

Pana acum undele de soc au mai fost folosite in domeniul urologiei, neurologiei, angiologiei, stomatologiei, medicinei veterinare si kinetoterapiei.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miki pe 31 Mar 2009, 13:23
    informatii

    detalii...mai multe informatii de unde se poate cumpara si pretul!

    0
    0

  • Nicoleta pe 3 Mar 2008, 17:27
    Pret si locatie

    Interesant ar fi fost sa avem mai multe informatii despre cost si locatiile unde putem efectua astfel de sedinte. Multumesc.

    0
    0

  • GABRIELA pe 3 Mar 2008, 15:03
    Duolith

    Metoda suna interesantsi daca e si eficienta, e perfecta. Ce pret are o sedinta? Se fac reduceri la 10 sau 20 sedinte? Cu stima si interes Gabriela

    0
    0

  • alina arghirescu pe 1 Mar 2008, 18:35
    Si pretul

    Toti suntem interesati sa venim in ajutorul sanatatii cu tot ce putem dar nu ne lasa banii, ei nu se intind sa cuprinda prea multe... ce pret are sedinta la acest aparat?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod