Topul celor 5 alimente care ard grasimile

Cum sa faci alegerile cele mai sanatoase pentru organism si pentru silueta ta? Cum trebuie sa le gatesti ca sa-si pastreze valoarea nutritionala? Stii sa inlocuiesti alimentele nesanatoase cu unele bogate in vitamine si minerale? Iata cateva intrebari la care vei gasi raspunsul mai jos plus valoarea nutritionala a catorva alimente si retete sanatoase cu ajutorul lor.

Potrivit expertilor, secretul numarul 1 al oricarei diete este tocmai faptul ca nu functioneaza. Dupa 20 de ani de cercetare, Institutul American al Sanatatii a constatat ca 95% dintre persoanele care tin dieta recastiga kilogramele pierdute in mai putin de 5 ani. Celebrele diete care te "aranjeaza" in cateva zile sau cateva saptamani nu sunt tocmai alegerea cea mai potrivita pentru tine. Se prea poate sa obtii rezultatele scontate si intr-un timp scurt, insa in momentul in care renunti la dieta respectiva, kilogramele se vor acumula din nou.
Cum sa faci alegerile cele mai sanatoase pentru organism si pentru silueta ta? Cum trebuie sa le gatesti ca sa-si pastreze valoarea nutritionala? Stii sa inlocuiesti alimentele nesanatoase cu unele bogate in vitamine si minerale? Iata cateva intrebari la care vei gasi raspunsul mai jos plus valoarea nutritionala a catorva alimente si retete sanatoase cu ajutorul lor.


Potrivit expertilor, secretul numarul 1 al oricarei diete este tocmai faptul ca nu functioneaza. Dupa 20 de ani de cercetare, Institutul American al Sanatatii a constatat ca 95% dintre persoanele care tin dieta recastiga kilogramele pierdute in mai putin de 5 ani.
Celebrele diete care te "aranjeaza" in cateva saptamani nu sunt tocmai alegerea cea mai potrivita pentru tine. Se prea poate sa obtii rezultatele scontate si intr-un timp scurt, insa in momentul in care renunti la dieta respectiva, kilogramele se vor acumula din nou.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 10 Iun 2011, 09:47
    Partial adevarat

    Conform "Noii Biologii", totul functioneaza in corpul uman in functie de nivelul PH. Cu cat iti pastrezi alcalinitatea, cu atat iti revii mai repede la forma initiala (adica slabesti) , plus ca radiezi in fata celorlalti. Asta o stiu in urma a ce am aplicat eu, pierzand 23 kg intr-un an, fara sa ma infometez deloc, vitaminizandu-ma, nu mult sport, si fara piele lasata. Succes la toti!

    5
    0

  • nickpitik pe 4 Ian 2009, 12:26
    f. interesant si de ajutor

    Ca mai toate articolele de pe site, si acesta s-a dovedit a fi unul interesant. Atat de interesant incat am sa tin cont de el pe viitor.

    1
    0

  • @nn@ pe 27 Iul 2008, 14:34
    Cura de slabire

    Si cate abdomene faceai pe seara? Eu nu am renuntat chiar de tot la paine... mananc cam o felie la fiecare masa..

    0
    0

  • lia mesaros pe 21 Mar 2008, 12:29
    cure de slabire

    Am citit pe internet sute de cure de slabire dar niciuna nu ma incumetam sa o incep deoarece continea alimente pe care eu nu le consum niciodata si pe care nu le pot manca. Asa am vazut o curade slabire care continea doar ou firt tare, suc de rosii, sunca, mere, si branza pe care nu l-am respectat numai o saptamana deoarece nu mai puteam sa mananc la masa de 10, 2 oua fierte tare. Am inceput sa schimb alimentatia dupa cum urmeaza la ora 10 un iaurt cu cereale de porumb cat ia. La 12 o cana de ceai verde anitadipos, 14 cam 150 grame de sunca, 16 un mar sau ce aveam acasa gatit dar fara pain si un singur fel, 18 - 100 grame de branza de vaci. Dar de fiecare data imi era foame in jur de ora 21 cand mancam un sfert de mar sau un jumatate de morcov. Cand s-a implinit o luna am observat ca am slabit cca 8 kg. Dar mai faceam si abdomene seara si la paine am renuntat de tot.

    1
    0

  • violeta pe 3 Mar 2008, 10:48
    Atentie!

    Cu regret va spun ca articolul este invechit si menit sa informeze gresit, nu lactatele stimuleaza fixarea calciului in oase ci miscarea si consumul de fructe si legume proaspete! Ar fi cazul sa va puneti la curent cu noile studii din domeniul medicinii!

    0
    1

  • ana pe 2 Mar 2008, 23:14
    Detoxifianti

    E foarte buna intentia dumneavoastra. Pe mine ma intereseaza sa aflu ceva mai multe informatii despre alimentele care duc la detoxifierea organismului, precum si cateva metode de detoxifiere. Va multumesc

    0
    0

  • nola pe 2 Mar 2008, 21:04
    Nasol

    Imi spui si mie de unde la inceputul primaverii sa gasesc caise. Te rog eva gandeste-te la ceva mai reusit

    0
    0

  • claudiaruiu pe 2 Mar 2008, 09:26
    Interesant

    Asa si asa. Pacat ca fructele astea nu le poti manca decat primavara.

    0
    0

  • Rodica Mag pe 2 Mar 2008, 02:45
    Uleiul de masline

    Nu stiu ce ulei sa intrebuintez ca sa nu miroase a masline, nu-l suport nici in salate. Multumesc Rodica

    0
    0

  • Valentin pe 1 Mar 2008, 17:46
    Subiect de interes

    Ar fi interesant daca s-ar discuta despre medicamentele ototoxice (si posibil despre modul absolut iresponsabil in care unii medici prescriu astfel de medicamente). Totodata ar fi interesant de aflat informatii si despre Hipoacuzia de perceptie, una din urmarile administrarii incorecte a medicamentelor mai sus amintite, precum si a posibilelor solutii, remedii pentru aceasta afectiune... Multumesc!

    1
    0

  • Adina pe 1 Mar 2008, 10:31

    Articole despre grapefruit si ananas cred ca ar fi si ele utile. Din cate stiu eu si aceste fructe au ceva treaba cu arderea grasimilor. Recunosc ca n-am cautat pe site sa vad daca nu cumva exista, dar daca exista, mea culpa...

    1
    0

  • Larisa Gheorghe pe 29 Feb 2008, 19:28

    Vor urma si alte retete, insa incercam sa vedem ce articole sunt mai citite si mai cautate. Asa ca va suntem recunoscatoare daca ne-ati ajuta cu cateva subiecte care sunt de interes pentru dvs. dar care nu se gasesc in site. Multa sanatate si o primavara zambitoare.

    0
    0

  • Elena pe 29 Feb 2008, 18:31
    Sfaturi

    Sunt foarte bune retetele, dar prea putine!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod