"Cariere in alb" vine in Bucuresti pe 4 iunie

Facebook Twitter Comenteaza

Caravana "Cariere in alb" ajunge in weekend-ul acesta la Bucuresti, pe data de 4 iunie, la Sala Palatului.
   
Incepand de vineri, 4 iunie, sunt asteptati la Sala Palatului toti cei interesati de o cariera in domeniul medical, cei care vor sa ia pulsul pietei si cei ce vor sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniu.

"Ne adresam tuturor profesionistilor din acest domeniu si prin intermediul acestui eveniment dorim sa prezentam oportunitati si alternative reale de lucru, atat in tara cat si in afara acesteia.
Paleta de oferte este extrem de variata si completa si suntem convinsi ca vom satisface o multime de cereri,
" declara organizatorii.
   
Vizitatorii vor gasi peste 3000 de oferte din cele mai variate care se adreseaza: medicilor de orice grad si specializare, farmacistilor si asistentilor de farmacie, medicilor stomatologi, balneo-fizio-kinetoterapeutilor, asistentilor medicali, personalului medical auxiliar, personalului administrativ, studentilor la medicina, farmacie, medicina dentara, reprezentantilor medicali si nu in ultimul rand oricarei persoane interesate sa dezvolte o cariera in domeniul medical.
Pe de alta parte, cei interesati de locurile de munca din afara tarii, pot alege din ofertele tarilor precum: Anglia, Germania, Franta, Italia, Belgia, Austria, Irlanda, Norvegia, Elvetia, Olanda, Canada, Emiratele Arabe Unite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod