Steven Tyler isi publica autobiografia

de Nicoleta Tarantus, 4 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Steven Tyler isi publica autobiografia
Solistul trupei Aerosmith - care va concerta la Bucuresti pe 18 iunie - isi va publica autobiografia, "Does The Noise In My Head Bother You?", in noiembrie.

Volumul urmareste tineretea lui Steven in Bronx, influentele muzicale care au constituit inceputurile stilului Aerosmith si parteneriatul cu Joe Perry. Cartea descrie ascensiunea uneia dintre cele mai iubite trupe de rock americane, caderea si recucerirea culmilor rockului vreme de trei decenii.  


Muzica Aerosmith si viata lui Steven Tyler, in varsta de 62 de ani, acopera o mare parte din paginile cartii: povestile de dragoste, relatia cu cei patru copii ai sai (inclusiv cu actrita Liv Tyler si scriitoarea Mia Tyler).

Tyler a muncit la acest volum mare parte din ultimii ani si spune ca materialul este concentrat mai mult pe aspectul personal al povestii, spre deosebire de biografia trupei din 2003 ("Walk This Way: The Autobiography of Aerosmith").

Presa americana vehiculeaza uriasa suma de 2 milioane de dolari pe care editura Harper Collins ar fi platit-o pentru a-si asigura drepturile de publicare a autobiografiei lui Tyler.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod