Cancer de san: 5 ani cu fundita roz

Programul de prevenire si depistare precoce a cancerului de san sustinut de Fundatia Renasterea a implinit ieri 5 ani de activitate.

Sub sloganul "5 ani cu fundita roz" su avut loc o serie de evenimente, printre care prezentarea unui bilant al activitatii din ultimii 5 ani. A devenit deja o traditie ca la 1 octombrie, o cladire monument din Bucuresti sa se imbrace in roz, devenind astfel un simbol al luptei impotriva cancerului de san. Cladirea care va imprumuta culoarea sperantei in 2006 este Muzeul National de Arta din Calea Victoriei.
"Misiunea noastra a fost, inca de la inceput, aceea de a informa femeile din Romania despre importanta depistarii precoce a cancerului de san, de a aduce in sufletul femeilor, renastere si speranta, sansa de a beneficia de o mai buna informare, educatie si de servicii medicale de calitate. Ne bucura sa vedem ca, de la an la an, castigam incredere din partea unui numar cAt mai mare de parteneri. Profit de ocazie pentru a le multumi tuturor. Fara sprijinul lor, nu am fi avut rezultatele impresionante obtinute in cei cinci ani de la lansarea programului in Romania.
Si cel mai important dintre ele este acela ca femeile din Romania au constientizat necesitatea depistarii precoce a cancerului de san si ca un numar de peste 90.000 de femei au beneficiat de serviciile oferite de Fundatia Renasterea, afirma Mihaela Geoana presedinta Fundatiei Renasterea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nistor adina pe 3 Oct 2006, 11:07
    vreau sa stiu

    cum se manifesta? noduli pot aparea si de la pastilute contraceptive?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod