Acupunctura stopeaza procesul de imbatranire



Doctorul Codrut Tutu, specialist in acupunctura si apifitoterapie, a dezvoltat o metoda de stopare a procesului de imbatranire si de regenerare a organismului uman. Procedura imbina in mod armonios acupunctura cu fitoterapie si dieta conceputa pentru metabolismul fiecarui pacient. Practic, se reduc pana la eliminare procesele biologice raspunzatoare de imbatranirea organismului: deshidratarea, slaba vascularizare si oxigenare a celulelor. Readucand la valori normale oxigenarea, hidratarea si hranirea tuturor celulelor corpului se elimina cauzele aparitiei imbatranirii si efectele acesteia: afectiuni ale sistemului osos si imunitar; scaderea capacitatii de concentrare si memorare; scaderea elasticitatii pielii si a tonusului muscular; ridurile si petele de batranete etc.
La prima consultatie se stabilesc gradul de imbatranire a celulelor, potentialul acestora de regenerare si starea generala de sanatate. Diagnosticarea se face prin termografie computerizata si prin metode de investigare orientale: interpretarea pulsului, analiza irisului si a limbii, bioscanning etc. Pe baza acestor informatii se alcatuiesc apoi formulele de terapie personalizate pentru fiecare pacient. "Procedura poate fi aplicata dupa implinirea varstei de 25 de ani, deoarece putem considera ca la aceasta varsta dezvoltarea organismului s-a incheiat", a declarat dr.
Codrut Tutu. Stimularea punctelor de acupunctura se realizeaza conform unor vechi practici tibetane. Produsele fitoterapeutice contin amestecuri de plante combinate dupa retete traditionale, actualizate si adaptate la factorii interni si de mediu ce actioneaza asupra organismului. Produsele cosmetice au o compozitie 100% naturala. Fiecare celula se regenereaza prin resurse proprii. Procesul cuprinde intreg organismul. "Refacerea organelor interne si reglarea functiilor indeplinite de ele produce o stare generala de bine, creste vitalitatea, iar functiile cognitive se intensifica.
Se reface structura peretilor vaselor de sange, imbunatatindu-se astfel schimburile metabolice. Corpul se revigoreaza, musculatura se tonifica, iar pielea isi recapata aspectul sanatos, elasticitatea si hidratarea", ne-a declarat doctorul Tutu.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • info pe 15 Ian 2009, 17:49
    adresa

    Telefon/Fax: +4 021 619 11 17 Mobil: +4 0745 430 351 / +4 0723 629 675 Adresa: Sos. Stefan cel Mare, nr. 240, bl. 59A, sc. 1, etaj 1, ap. 4, interfon 004, sector 2, Bucuresti, Cod Postal 020165

    0
    0

  • claudia pe 24 Dec 2006, 16:21

    as dori sa stiu si eu adresa cabinetului lui dr.Codrut Tutu si un nr de telefon dc se poate.multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod