A doua editie a Premiilor "Carol Davila"

Cei mai importanti actori din domeniul sanatatii implicati in activitati si proiecte de responsabilitate sociala in sanatate vor fi premiati in cadrul celei de-a doua editii a premiilor "Carol Davila.
"Puls Media Network, in parteneriat cu SanatateaTV, organizeaza la 26 februarie 2009, in Bucuresti la Hotel Hilton Athenee Palace cea de-a doua editie a Premiilor "Carol Davila", primul si singurul eveniment dedicat exclusiv responsabilitatii sociale in sanatate.

La editia 2009 a Premiilor "Carol Davila" se regasesc doua categorii noi de premii: "CSR Junior" si "Cel mai bun program de responsabilitate sociala" pentru a incuraja initiativele in sanatate, la toate nivelurile de expertiza.

Nominalizarea proiectelor pentru Premiile "Carol Davila" si selectia castigatorilor sunt hotarate de un juriu format din reprezentanti de marca din lumea medicala, presa si societatea civila. Juriul intrunit special pentru aceasta ocazie va tine cont in desemnarea castigatorilor de votul public exprimat pe site-ul www.premiilecaroldavila.ro in perioada 6-20 februarie 2009.
Sesiunea de inscriere a proiectelor se va incheia la 2 februarie 2009.

Proiectele vor putea fi prezentate pentru a fi inscrise in competitie de initiatorii, finantatorii, dar si de alte organizatii implicate in derularea acestora (agentii de PR/publicitate, media, ONG-uri etc.). Numarul maxim de proiecte inscrise in competitie de un candidat (companie, ONG, persoana, etc) este de 2, iar inscrierea proiectelor nu presupune nicio obligatie financiara din partea candidatiilor, ci doar completarea Fisei de Candidatura, disponibila pe site-ul www.premiilecaroldavila.ro.


Categoriile pentru proiecte

Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala" al anului 2008
Se acorda celui mai interesant/inovativ dintre programele de responsabilitate sociala in domeniul sanatatii.

Premiul de excelenta
Se acorda unor institutii, organizatii sau persoane pentru rezultate remarcabile obtinute in cadrul unui program de responsabilitate sociala in domeniul sanatatii, program initiat, derulat si/sau finalizat in 2008, care a contribuit in mod semnificativ la imbunatatirea starii de sanatate a unui grup de pacienti.

Premiul "Institutia medicala publica" a anului 2008
Se acorda institutiilor medicale publice pentru un program de responsabilitate sociala.

Premiul "Institutia medicala privata" a anului 2008
Se acorda institutiilor medicale private.

Campania filantropica 2008
Se acorda companiilor si/sau persoanelor fizice pentru un program de responsabilitate sociala in domeniul sanatatii si/sau o campanie umanitara (contributia directa, cu bani si/ sau produse) initiat/a, derulat/a si/sau finalizat/a in 2008 in beneficiul unor institutii, asociatii, categorii de bolnavi.


Premiul pentru campania de imagine in domeniul sanatatii
Se acorda Agentiilor de Advertising si PR si/sau Departamentelor de Marketing care au dezvoltat, initiat si implementat in 2008 o campanie de comunicare pentru educarea si informarea comunitatii/pacientilor in legatura cu probleme de sanatate.

Premiul CSR Junior
Se acorda asociatiilor studentesti pentru un program de educare, informare, instruire si preventie.

Premiul Farmacist.ro pentru farmacii independente
Se acorda farmacistilor din farmacii independente si/sau farmaciilor independente.

Premiul Farmacist.ro pentru lanturi de farmacii
Se acorda unui program initiat/a, derulat/a si/sau finalizat/a in 2008 de un lant de farmacii.

Premiul Medic.ro
Se acorda medicilor de familie.
Asociatiile medicilor de familie candideaza separat fata de medicii de familie persoane.

Ca un omagiu adus marii personalitati care a fost Carol Davila, intemeietorul sistemului sanitar romanesc si primul care si-a dedicat viata organizarii si imbunatatirii serviciilor medicale in Romania, trofeele evenimentului ii poarta numele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod