10 mai: Ziua Mamelor de Ingeri

Organizatia E.M.M.A. doreste ca parintii sa stie ca nu sunt singuri. Duminica, pe 10 mai fii alaturi de ei la Ziua Mamelor de Ingeri, eveniment care va consta in aprinderea de lumanari, rostirea rugaciunii Tatal Nostru si inaltarea la cer a unor baloane colorate in memoria copilasilor plecati prea curand dintre noi.
Evenimentul incepe de ora 18:30 pe stadionul Iolanda Balas - sediul Federatiei Romane de Atletism (situat pe str Dr Primo Nebielo, nr. 2 - intre Casa Presei Libere si Arcul de Triumf intrarea de pe soseaua Kiseleff).

Dupa prima editie realizata anul trecut in Bucuresti, Timisoara, Baia Mare si Tg. Jiu, anul acesta s-au mai alaturat si alte orase, urmand a avea loc, concomitent in aceeasi zi, la aceeasi ora, in 12 orase! Pentru imagini de la evenimentul de anul trecut, poti sa urmaresti filmuletul postat pe prima pagina a sit-ului www.OrganizatiaEmma.ro sau poti sa vezi fotografii pe: http://www.organizatiaemma.ro/node/369

Statisticile arata faptul ca anul trecut in Romania 993 de copii s-au nascut morti, iar 2.434 au decedat pana la varsta de un an, numarul real fiind insa mult mai mare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod