Top fructe şi legume pe care trebuie să le consumi la birou vara aceasta!

Este foarte important ca în această perioadă să te hidratezi, de aceea trebuie să profiţi de fructele şi legumele de sezon, pe lângă consumul obligatoriu a 2 l de apă pe zi.

 

Pepenele roşu

Acesta conţine 90% apă, de aceea se află în fruntea clasamentului. Este bogat în vitamine şi minerale, iar aroma lui cu siguranţă te va determina să îl alegi ca gustare la birou. Antioxidanţii pe care îi conţine joacă un rol important în prevenirea cancerului, este bun pentru infecţii şi poate rezolva unele probleme ale sistemului digestiv.

Dacă vrei să slăbeşti, alege-l cu încredere!

Roşiile

Conţin vitaminele A, B şi C şi joacă un rol important în prevenirea cancerului. Purifică sângele, ajută ficatul şi elimină toxinele din corp. Dacă stai prea mult la calculator, consumă această legumă, vitamina A ajută ca vederea să fie cât mai clară. Este o bună sursă de hidratare!

Castravetele

Este o legumă răcoritoare şi te va ajuta să te hidratezi în zilele toride de vară. Poate fi un aliat de nădejde dacă ţii o dietă, consumul lui la birou putând înlocui cu brio o gustare nesănătoasă.

Conţine 98% apă şi îţi dă senzaţie de saţietate imediat după ce îl consumi.

Zmeura, murele

Vitamina C şi conţinutul bogat de fibre te vor ajuta să ai energie întreaga zi, dar să te şi răcorească în zilele caniculare. Ajută la creşterea imunităţii şi acţionează ca o barieră împotriva infecţiilor şi a numeroaselor boli.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod