Oamenii care întârzie tot timpul au mai mult succes

Poate că e vorba de tine sau de cel mai bun prieten al tău, un coleg de la muncă sau o persoană care întârzie tot timpul.
Cu toate acestea, avem o veste bună pentru tine sau pentru persoana la care te-ai gândit. Este acceptabil să întârzii din când în când. Însă știi de ce oamenii care întârzie tot timpul au mai mult succes?

De ce oamenii care întârzie tot timpul au mai mult succes?

Persoanele care întârzie tot timpul au acea abilitate specială sau incapacitate de a simți stresul, iar un nivel mai scăzut de stres înseamnă o durată de viață mai lungă și mai bună. Întârzierile sunt asociate cu optimismul.
Mulți oameni care întârzie tot timpul tind să fie atât de optimiști, încât le este afectată percepția asupra timpului. Ei cred cu adevărat că pot merge la alergat, lua hainele de la curățătorie, face cumpărăturile și lua copiii de la școală într-o oră.

De asemenea, aceste persoane au amintirea unei anumite acțiuni din trecut, uitând că le-a luat mai mult timp să o facă ulterior.

Oamenii care întârzie tot timpul sunt și mai entuziaști. Se pare că așteaptă cu nerăbdare anumite lucruri.
Au și slăbiciuni, dar întârziatul îi ajută să trăiască fiecare moment, să aibă speranțe mari și să fie jucăuși. 

Timpul trece diferit pentru oamenii care întârzie tot timpul

Jeff Conte, profesor asociat de psihologie la Universitatea din San Diego, a realizat un studiu pe oameni din diferite categorii. Tipul A este reprezentat de oamenii competitivi și nerăbdători, iar tipul B de oamenii relaxați și mai creativi. Ambele grupuri au fost rugate să ghicească după un minut cât timp a trecut.
Răspunsul grupei A a fost de 58 de secunde, în timp ce răspunsul grupului B a fost de aproximativ 77 de secunde în medie. Aceștia din urmă consideră că timpul este mai dilatat decât este în realitate.

De asemenea, cardiologii spun că, dacă aparții grupului A, ești supus unui risc mai mare de a contracta o boală coronariară, iar acest lucru se datorează nivelurilor ridicate de stres. Cu alte cuvinte, dacă îți faci mai puține griji cu privire la timp, vei câștiga beneficii pentru sănătatea ta.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod