3 idei geniale ca să foloseşti avocado în diverse preparate

Îngheţata pe băţ care conţine grăsimi sănătoase este un desert ideal pentru toată familia. Descoperă şi alte două întrebuinţări inedite ale acestui fruct cremos!


Este foarte bogat în acizi graşi omega-3, adică are grăsimi sănătoase care sunt benefice pentru sănătatea inimii şi a creierului.

1. Îngheţată pe băţ

Este un ingredient sănătos care poate să înlocuiască grăsimile saturate din produsele lactate. Amestecă în blender avocado bine copt cu lapte de cocos, miere de albine şi fulgi de cocos pentru a obţine o pastă cremoasă cu care poţi să umpli formele pentru îngheţata pe băţ.

Se pune la congelator şi se savurează îngheţata!

2. Foloseşte-l ca bază la crema de ciocolată

În loc să foloseşti budincă sau lactate încearcă să faci o cremă de ciocolată delicioasă având la bază avocado cremos amestecat cu o ciocolată neagră topită şi puţin unt.

Avocado baked with egg on serving pan

3. Umplut cu ou

Taie un avocado bine copt în două, scoate sâmburele şi puţin din miez pentru a încăpea în fiecare jumătate câte un ou. Aşază pe o tavă de copt şi lasă la cuptor până când gălbenuşul are consistenţa pe care o doreşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod