Semneaza petitia pentru acordarea gratuita a protezelor de san!

Avem nevoie de cat mai multe semnaturi care sa sustina modificarea legislativa prin care femeile operate de cancer la san sa fie incadrate in grad de handicap si sa primeasca gratuit proteza de san. Peste 10.000 de persoane au semnat deja aceasta petitie! Semneaza si tu!
Da click AICI  ca sa SEMNEZI PETITIA ONLINE!

"Simteam ca oamenii pe strada ma privesc cu mila pentru ca nu am par, sprancene si gene, ca privirea fiecaruia aluneca spre zona pieptului, desi umpleam sutienul cu carpe sau cu vata ca sa nu se observe ca nu am un san. Pentru mine, care eram o femeie dupa care barbatii intorceau capul, a fost o mare durere sa observ priviri pline de mila. Cu familia e alta poveste, si mai complicata...", povesteste M. pe site-ul oficial al Societatii Romane de Cancer.

Actiunea face parte din proiectul "Demnitate si respect. Drepturi pentru supravietuitoarele cu cancer la san" initiat de Societatea Romana de Cancer si urmareste imbunatatirea calitatii vietii supravietuitoarelor cu cancer la san din Romania prin modificari legislative care sa le asigure incadrarea in grad de handicap si includerea sanului in categoria organelor protezabile acoperite de stat.

Potrivit Societatii Romane de Cancer, in Romania, femeile cu cancer la san sunt excluse din lista persoanelor cu handicap acest fapt impiedicandu-le sa primeasca facilitati precum: reduceri la transport, scutirea de la plata de taxe si impozite, program redus de munca, ajutor financiar sau dreptul la asistent personal.



Proteza de san nu este doar o nevoie de ordin estetic!

Societatea Romana de Cancer atrage atentia asupra faptului ca proteza acordata gratuit fiecarei femei care a suferit operatia de indepartare a unui san nu este doar o nevoie de ordin estetic. Fara o proteza de san corespunzatoare, coloana vertebrala poate fi afectata din cauza greutatii inegale pe care trebuie sa o sustina. Suma de 300 RON, costul unei proteze de san, nu este o suma mare pentru unele persoane, dar pentru majoritatea celor 65 000 de femei cu cancer la san din Romania inseamna jumatate din venitul pentru care muncesc 8 ore pe zi.

In fiecare an, in Romania, sunt diagnosticate aproximativ 6.000 de femei cu aceasta maladie. Incidenta cancerului la san creste cu 10% anual, una din zece femei dezvoltand pe parcursul vietii o tumora mamara maligna.

"La fiecare trei minute, o femeie este diagnosticata cu cancer la san.
Aproximativ 70% dintre aceste cazuri sunt descoperite prin auto-examinare. Nu toti nodulii sunt detectabili la palpare, de aceea recomandam consultul senologic anual, insotit de sonoelastografie, iar la femeile de peste 40 de ani consultul de mamografie. Daca descoperiti un nodul, nu intrati in panica, intrucat 8 din 10 noduli la san nu sunt cancerosi",
precizeaza dr. Ioan Stoian, medic primar obstetrica-ginecologie.


5% dintre romancele bolnave de cancer mamar sunt diagnosticate la timp

Studiile arata ca in Romania, doar 5% dintre femeile bolnave de cancer mamar afla acest lucru in timp util, pentru ca mai putin de 20% dintre femei apeleaza la investigatii periodice. Atunci cand cancerul la san este descoperit timpuriu, rata de supravietuire pe 5 ani este de 96%. Sfatul medicilor este de a apela la mamografia de screening, intrucat poate reduce mortalitatea cu 30% la femeile de 50 de ani si cu 18% la femeile de peste 40 de ani, iar mai nou, la sonoelastografie, o metoda care nu iradiaza sanul, putand fi repetata de cate ori este nevoie.


Britanicii au descoperit un tratament revolutionar pentru cancerul mamar

In urma cu o luna, publicatia britanica DailyMail scrie despre un tratament revolutionar pentru cancerul mamar care presupune o interventie cu laser de doar cateva minute, fara a afecta celulele sanatoase.

Terapia fotodinamica foloseste medicamente antitumorale care sunt activate prin intermediul luminii.
In timpul interventiei se injecteaza un medicament in sangele pacientului care determina o sensibilitate crescuta a celulelor la lumina. Acest tip de interventie poate fi utilizata si in tratamentul cancerului de piele sau a altor formatiuni maligne.

Chirurgii britanici intentioneaza sa experimenteze terapia pe 20 de paciente cu cancer mamar, urmand ca ea sa fie utilizata in sase ani daca inregistreaza efectele scontate.

Spotul campaniei "Cancerul nu inseamna condamnare la moarte"
 

Comentariile 1-50 din 118

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luiza pe 5 Aug 2015, 11:24
    proteze mamare

    da,sant pentru acordarea protezelor mamare, in mod gratuit.,chiar dupa momentul operatiei de san, in special femeilor care nu au posibilitati financiare.

    0
    0

  • Monica E pe 15 Nov 2014, 21:27
    proteze san

    din pacate nu este un moft sa iti doresti o proteza de san dupa o amputare. Daca mai trebuie sa si muncesti cu mai mult de norma intreaga fiindca nicio lege nu te protejeaza in statul acesta atunci te gandesti ca meriti macar o proteza "moca". NU doresc nimanui o astfel de ":experienta", dar as dori ca macar sa fie putin mai ieftina o astfel de proteza. Sunt operata din 2004, pana prin 2010 am purtat un fel de carpe, apoi am cumparat o proteza care acum e vai de capil ei, crapata , bucati rupte din ea, asta e. Lucrez de la 8 la 17.30-18 , nu am timp sa ma informez sau sa umblu pe la medici, daca poate cineva sa-mi spuna cum as puteqa gasi o proteva mai ieftina, va rog sa-mi spuneti. Sanatate tuturor! Multumesc din suflet!

    0
    0

  • cret viorica pe 10 Sep 2014, 12:16
    proteza sin

    In urma operatiei de cancer la sin mi-a fost extirpat sinul stin si a-si fi tare bucuroasa sa primes o proteza la sinul drept ,nici nu stiu de unde sa o cumpar

    0
    0

  • dobre ecaterina pe 14 Aug 2014, 14:17
    subsriu ideii de a se oferi proteze de san gratuite

    Ar mare ajutor sa nu fie si asta o grija ca ti se poate rupe sau strica proteza si trebuie din nou sa-ti faci rost sau sa cauti cel mai mic pret

    0
    0

  • delia pe 8 Aug 2014, 12:12
    semnarea petitiei pentru proteze mamare gratuite

    Sunt de acord si semnez petitia pt protezele mamare gratuite.Sper din tot sufletul ca statul roman sa faca ceva pentru aceste femei in orice alt sta femeile bolnave de cancer mamar primesc protezele gratuity.Ganditi-va ca nu sunt cerute ca un moft cum fac vedetele.Nu ati vrea sa fiti in pielea unei astfel de femei.Eu am fost ajutata de bunul Dumnezeu si de Sf.Nectarie sa trec prin asa ceva si m-au salvat.

    0
    0

  • maria pe 12 Iul 2014, 22:20
    proteze sin gratuite

    sint de acord s-a se dea gratis deoarece costa foarte mullt

    0
    0

  • HARITON MIHAELA pe 26 Iun 2014, 23:17
    proteze gratuite postmastectomii

    DA PENTRU PROTEZE DE SAN GRATUITE!

    0
    0

  • COPACEL LUCRETIA pe 14 Iun 2014, 08:56
    semneaza petitia prin care esti de acord cu protezarea gratuita la san pentru femeile operate de cancer.

    DA SUNT DE ACORD CU PROTEZAREA GRATUITA., IN 2003 AM FOST OPERATA DE CANCER LA SAN. IN URMA OPERATIEI MI S-A EXTIRPAT SANUL STANG. DE ATUNCI VIATA MEA CONJUGALA SA INTORS LA 360 GRADE. PENTRU SOTUL MEU , EU NU MAI SUNT SOTIA LUI, SUNT DOAR O MOBILA IN CASA. SI-A FACUT VIATA LUI. AVEM O FATA IMPEREUNA, DE 27 ANI, CASATORITA . AS FI FOARTE FERICITA DACA AS PUTEA FACE ACEASTA PROTEZARE. SUNT FOARTE DEMORALIZATA .

    0
    0

  • Radu Georgeta pe 7 Mai 2014, 11:53
    Acordarea gratuita a protezelor de san

    Ma bucur daca aceasta lege este valabila.Eu am avut o proteza de san care s-a spart .Am tot lipit-o ,dar nu mai este buna.Ca sa dau 350 de lei nu pot deoarece am 800Lei pensie.

    2
    0

  • florina pe 25 Apr 2014, 12:01
    proteze mamare

    DA,sunt de acord cu gratuitatea pentru proteze si sutiene mamare!!

    2
    0

  • IOANA pe 1 Apr 2014, 11:27
    acordarea de proteze gratuite

    DA SUNT DE ACORD CU ACORDAREA DE PROTEZE GRATUITE

    2
    0

  • any pe 13 Ian 2014, 20:07
    respectati femeile bolnave

    da sunt de acord cu acordarea de proteze pentru sin gratuite pentru mamele ,surorile noastre--nu va ginditi in ce situatie se afla o femeie cind o rapune un asemenea necaz

    2
    1

  • viorica pe 3 Nov 2013, 08:47
    proteza de san

    Sunt operata din 2008 si am purtat proteza pe care mi-am procurat-o prin mari eforturi financiare.Casa de sanatate ar trbui sa subventioneze macar o parte din costuri,dar nu o face iar problema ca extirparea sanului nu este un handicap e o alta poveste.RUSINE MINISTRULUI SANATATII.

    2
    1

  • rodica galea pe 11 Sep 2013, 19:34
    proteze mamare

    Avem nevoie de proteze pentru a redeveni noi insine si a putea sa ne iluzionam ,imbracate fiind,ca suntem aceleasi ca inainte.

    3
    0

  • stoicescu ioana pe 21 Aug 2013, 13:54
    semnatura pt proteze san gratuite

    Da doresc ca statul sa suventioneze integral proteza de san

    1
    0

  • stoicescu ioana pe 21 Aug 2013, 13:54
    semnatura pt proteze san gratuite

    Da doresc ca statul sa suventioneze integral proteza de san

    1
    0

  • STEFAN VALERIA pe 14 Aug 2013, 15:00
    proteze gratuite

    SUNT OPERATA DE CANCER DE SIN DE 8 ANI AM FOST LA UN CENTRU DE PROTEZARE DIN PITESTI SI PUR SI SIMPLU MAU UMILIT LA INTREBAREA MEA DACA PROTEZA DE SIN SE POATE ACHIZITIONA SI PRIN CASA DE SANATATE RASPUNSUL A FOST SCURT "PROTEZA DE SIN NU ESTE O NECESITATE CI PENTRU INFRUMUSETARE" A TREBUIT SA CUMPAR DAR DUPA 1 AN SA CRAPAT NE AVIND BANI NECESARI PENTRU ACHIZITIONAREA UNEI ALTE PROTEZE A TREBUIT SA O LIPESC CUMVA SA POT MERGE MAI DEPARTE .NUMAI ATUNCI CIND AI UN ASEMENEA HANDICAP STII CA NU POTI SA ESI DIN CASA FARA SA ACOPERI CUMVA HANDICAPUL EXSISTENT CU TOATE CA LEGIUITORI NU AU INCLUS PE LISTA PERSOANELOR CU HANDICAP SI PERSOANELE SUPUSE UNEI MASTECTOMII TOTALE DOAR IN FAZE TERMINALE.CE AS PUTEA SA MAI COMENTEZ CA PUR SI SIMPLU NU LE PASA DE SUFERINTELE MIILOR DE FEMEI.POATE ASTA AR FI O ALINARE STIIND CA SI ALTORA LE PASA DE TINE.DA PROTEZEI GRATUITE.

    2
    0

  • DOMUTA ALINA pe 17 Mai 2013, 13:10
    proteza de san

    DA pentru proteza gratuita!!!!!!!!!!!! Si mama mea are cancer de san, are 52 de ani, i-am cumparat proteza de san dar dupa un an i s-a crapat. Ea are pensie mica asa ca nu avem ce face, trebuie sa i le cumparam noi copii, in fiecare an pentru ca sunt din silicon si nu tin ori cata grija ar avea de ea.

    3
    0

  • oly pe 26 Mar 2013, 16:52
    gratuitati de proteze ptr. sin

    aloooooooooo......? ne mai aude cineva? nu va este rusine. noi va dam viata, copii si tot ce este placut pe lumea asta. numai tara noastra , femeilo r din tara noastra nu li se acorda gratuit proteze sau operatii de refacerea sinilor. de ce d-le Nicolaescu nu? nu aveti nici o jena?

    4
    0

  • florina pe 21 Feb 2013, 14:33
    cancer la sin

    cumnata mea are cancer la sin , nu mai are nici un sin , va ginditi prin ce trece, sa nu mai ai nici un sin, spun da pentru proteze gratuite si tot tratamentul ce tine de acest cancer care a tereminat aceasta femeie puternica

    4
    0

  • ioana tanase pe 31 Aug 2012, 00:03
    proteze san

    am incercat de foarte multe ori sa va spun ca am nevoie mare de o proteza san drept marimea 95,dar atata timp cat nu v-am spus ca si platesc,totul a ramas ca in tren. sper sa-m,i raspunde-ti macar .nu ma astept nici sa-mi raspunde-ti,nici sa-mi dati vre-un raspuns,va multumec

    4
    0

  • io0ana tanase pe 30 Aug 2012, 23:47
    proteze san

    am incercat de foarte multe ori sa intru pe saitu l vostru dar niciodata cand am incercat sa va spun ca vreau o proteza gratuita a-ti dat bir cu fugitii.platesc d aca vreti,numai ca solicitarea mea a ramas fara raspuns ,spune-ti mai sincer ,ca ,costa bani si citi si o rezlvam,dar sa nu mai faceti reclama ca da-ti gratuit

    4
    0

  • teodora gagiu pe 21 Aug 2012, 19:51
    proteze pentru san

    da sint de acord cu aceste proteze dar din pacate la noi acest handicap er tratat cu superficialitate

    4
    0

  • maria pe 8 Aug 2012, 18:01
    proteze mamare

    DA, votez DA pentru gratuitatea protezelor mamare si a sutienelor . Sunt pensionara, si din pensie nu-mi pot permite sa-mi cumpar, cu toate ca,aceste produse reprezinta o necesitate .

    3
    0

  • LIDIA pe 18 Iul 2012, 12:33
    Acordarea gratuita a protezelor si sutienelor pentru san

    Votez pentru acordarea gratuita a sutienelor si protezelor pentru femeile care au avut cancer de san. Macar atat sa lise ofere gratis pentru ca nu este un " moft " .

    3
    0

  • Marcela M. pe 18 Iun 2012, 10:37
    VREAU...

    Am fost operata in aug.2010, mastectomie totala san drept, sunt pensionara (686 lei) si am 53 ani. Fara comentarii...

    1
    0

  • BB3491687 pe 13 Mai 2012, 10:16
    proteze mamare

    Sunt de acord ca aceste proteze sa fie gratuite.Nu este vorba numai de ordin estetic,dar in primul rand omeneste.Lipsa protezei poate afecta coloana.Deci se ajunge la o alta suferinta.

    3
    0

  • nicoleta pe 7 Mai 2012, 22:25
    Da, pentru proteze gratuite!!!

    Votez DA, pentru proteze gratuite femeilo deja timorate de ideea ca si-au pierdut ceva din ceea ce au fost candva!

    3
    0

  • ioana tanase pe 9 Dec 2011, 17:40
    proteza mamara

    sint pensionara,caut proteza mamara san drept gratuit ,de cca 2 ani de zile,nu mai am nici o speranta,ajutati-ma daca puteti.multumesc

    3
    1

  • Pologatu Elena pe 9 Sep 2011, 11:17
    proteze pentru san

    DA,ar fi normal si uman ca aceste proteze pentru san sa fie gratuite.

    1
    0

  • Iuliana Tudor pe 24 Iun 2011, 22:13
    Un DA hotarat pentru proteze mamare gratuite oferite femeilor in nevoie

    Un DA hotarat pentru proteze mamare oferite gratuit femeilor in nevoie care nu isi pot achizitiona o astfel de proteza. Sunt foarte utile, nu reprezinta un lux ci sunt o necesitate.

    1
    1

  • Nadas Marta pe 6 Iun 2011, 18:09
    da pentru proteze gratuite

    da protezelor de san gratuite

    2
    1

  • Slotvinschi Georgeta pe 5 Iun 2011, 21:41
    Pentru aceasta boala,ar trebui toate investigatiile ,tratamentele,reconstructia sanului afectat,proteza sa fie gratuite

    Nu dorim nimanui sa treaca prin asta, este groaznic.Pe langa faptul ca nu se dau gratuit aceste proteze, nici nu se gasesc decat in cateva orase mari, sa nu mai vorbim despre lenjerie intima speciala. Poate fabricile pentru lenjerie intima ar putea adauga in paleta lor de produse si acestea lenjerie speciala pentru doamnele care au avut nesansa sa treaca prin asa ceva. SANATATE Este cumplit pentru cine trece prin acest diagnostic,am plans trei zile si nopti continu.Nu ma puteam vedea mutilata,eu care am sanii de marimea 13,si care se observa de la o posta ca ceva nu este in regula ,desi am o proteza.Acum am reusit sa trec peste asta,sunt fericita ca nu am cazut in depresie.Asta gratie hotararii mele de a stopa chimioterapia care pur si simplu imi slutea si fata.Vesnic eram trista si vanata pe la maini.Acum ,cate zile voi avea vreau sa le traiesc demna.Vorbesc de cancer ca de o gripa si atat.Fata mi -sa luminat,zambetul imi mangaie chipul si mi-am revenit. Va doresc sanatate si mai ales sa va ridicati moralul ! Toti suntem datori cu o moarte,o privesc in ochi cu seninatate.

    1
    1

  • BB3491687 pe 26 Mai 2011, 09:03
    protxze gratuite

    de ce nu sunt gratuite protezele mamare?Sustin propunerea obtinerii gratuite a acestor proteze pentru femeille operate de cancer la san.Daca nu se poate asa,macar sa fie la un pret modic.

    2
    1

  • iulia vasiliu pe 1 Feb 2011, 16:40
    da.protezelor gratuite pentru san.

    buna.ar fi o treaba extraordinara.dar m ar mira sa fie si adevarata.sa va relatez pe scurt povestea mea.am avut pensie timp de 5 ani din nefericita boala,iar dupa 5 ani pensia mi a fost suspendata pe motiv ca :daca nu mi a mai iesit nimic de in legatura cu motivul pensionari ....atunci sunt apta de munca.eu zic ca au gandit chiar foarte gresit.oare mi a crescut sanul la loc?oare un om operat de san se mai poate numi un om sanatos si bun de munca? ei bine dragi mei ,nu.eu personal ma simt neputincioasa si sincer chiar ca nu mai pot munci.din cauza imunitati scazute mereu ma trezesc cu cate o problema.dar acuma vin cu o compectare:cate persoane sunt in romania care beneficiaza de pensie fara sa nu sufere de nimic,iar cei in suferinta daca nu au murit in cei 5 ani li se sisteaza pensia.oare este corect?asa ca m as mira sa se distribuie proteze.ce ne ramane?doar sa asteptam.va urez rabdare multa si multa sanatate.iulia din braila

    2
    1

  • jalba teodora pe 19 Ian 2011, 12:19
    proteze gratuite

    DA -PT PROTEZE GRATUITE

    1
    0

  • Maria pe 14 Dec 2010, 15:51
    DA!!! PENTRU PROTEZE GRATUITE

    Statul prin institutiile sale ar trebui sa se gandeasca la modul cel mai serios sa sustina din toate punctele de vedere pe cei in suferinta, acordand gratuitati in aceste situatii disperate. Se pare ca numai la Dumnezeu mai avem mila si speranta!

    1
    0

  • Simona pe 5 Dec 2010, 16:43
    da pentru proteze de san gratuite

    Nu dorim nimanui sa treaca prin asta, este groaznic.Pe langa faptul ca nu se dau gratuit aceste proteze, nici nu se gasesc decat in cateva orase mari, sa nu mai vorbim despre lenjerie intima speciala. Poate fabricile pentru lenjerie intima ar putea adauga in paleta lor de produse si acestea lenjerie speciala pentru doamnele care au avut nesansa sa treaca prin asa ceva. SANATATE

    1
    1

  • Daniela Stoian pe 24 Nov 2010, 14:29
    proteze si peruci

    Da pentru proteze gratuite. Da pentru peruci medicale gratuite. Caderea parului este un alt hop pe care trebuie sa-l indure cele care sufera de aceasta afectiune. Este un soc imens sa te vezi fara par; sa-ti bagi mana prin par si sa-ti cada smocuri cu totul, ramanand pielea capului....In clipa aceea iti dai seama ca nu-i de joaca. Te infrunti iar cu balaurul. Sa va ajute Dumnezeu tuturor celor care treceti prin suferinte! Va iubesc!

    1
    1

  • Elena pe 21 Oct 2010, 11:51
    Proteze mamare

    Am constatat cat de necesara este o proteza mamara gratuita.In general dupa operatie foarte putini sunt cei care se mai gandesc la necesitatea unor asfel de proteze.M-as fi asteptat ca Ministerul Sanatatii, chiar sa ne informeze de unde la putem procuram.Din pacate, altele sunt prioritatile lor.Succes!!!!

    2
    1

  • Balazs Izabella pe 10 Oct 2010, 21:44
    Da, pentru acordarea protezelor de san sa fie gratuite!

    Buna, mama mea a fost diagnosticata cu cancer la san si sapatmana trecuta a si fost operata la Cluj. I-au taiat sanul stang dar deja in acelasi zi ea s-a gandit deja la o proteza. A trebuit sa lupt cu moralul ei, sa o tin la un nivel departe de disperare. Ne-am bucura daca si ea ar putea facilita de aceasta oferta minunata. Va doresc numai bine si SANATATE.

    2
    1

  • daniela pe 30 Sep 2010, 16:53
    proteze mamare gratuite

    Da protezele mamare trabuie sa fie gratuite

    3
    0

  • mariana pe 7 Sep 2010, 15:42
    proteze de san gratuite

    sunt mai mult decat necesare unei femei care sufera destul de mult in urma pierderii unui san

    1
    2

  • Nicoleta pe 25 Iul 2010, 23:28
    Proteze mamare

    DA pentru acordarea gratuita a protezelor de san!

    1
    2

  • cristi pe 21 Iun 2010, 20:29
    amputatii

    Anunt umanitar... Buna ziua. Pentru tinerii cu amputatii ale membrelor superioare sau inferioare exista acum o speranta: O asociatie din Italia (Auci) ofera gratuit proteze. Ma numesc Dedulescu Cristian si locuiesc in Bucuresti. In anul 2007, am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas cu un handicap. Cunoscand durerea si nevoile, celor care au suferit amputarea unuia sau mai multor membre, aduc la cunostinta tuturor tinerilor, ca exista un proiect numit " Baieti pe picioare" sponsorizat de Asociatia Auci din Italia. Beneficiarii sunt baietii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Tot aceasta Asociatie Auci din Italia suporta cheltuielile incluzand: plata integrala a protezei (protezelor) transportul cu avionul in Italia si apoi in Romania, cazare si masa pe timpul tratamentului . Pacientul nu va plati nimic. Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, va rog sa ma contactati pentru ca impreuna sa putem ajuta baietii care nu se pot deplasa fara proteza. Va multumesc Contact: Dedulescu Cristian- 00.40.762.300.688 00.40.21.451.18.47 deducrysty@yahoo.com http://asociatia-auci.blogspot.com/

    2
    1

  • Cristian pe 19 Iun 2010, 08:38
    amputatii

    Buna ziua. Pentru tinerii cu amputatii ale membrelor superioare sau inferioare exista acum o speranta: O asociatie din Italia (Auci) ofera gratuit proteze. Ma numesc Dedulescu Cristian si locuiesc in Bucuresti. In anul 2007, am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas cu un handicap. Cunoscand durerea si nevoile, celor care au suferit amputarea unuia sau mai multor membre, aduc la cunostinta tuturor tinerilor, ca exista un proiect numit " Baieti pe picioare" sponsorizat de Asociatia Auci din Italia. Beneficiarii sunt baietii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Tot aceasta Asociatie Auci din Italia suporta cheltuielile incluzand: plata integrala a protezei (protezelor) transportul cu avionul in Italia si apoi in Romania, cazare si masa pe timpul tratamentului . Pacientul nu va plati nimic. Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, va rog sa ma contactati pentru ca impreuna sa putem ajuta baietii care nu se pot deplasa fara proteza. Va multumesc Contact: Dedulescu Cristian- 00.40.762.300.688 00.40.21.451.18.47 deducrysty@yahoo.com http://asociatia-auci.blogspot.com/

    1
    0

  • Rodica pe 10 Iun 2010, 11:20
    da pentru acordarea gratuita a protezelor mamare

    proteze gratuite

    2
    2

  • camelia pe 28 Apr 2010, 21:10
    proteze gratuite

    sant necesare si utile.

    1
    2

  • elena pe 23 Feb 2010, 18:31
    proteze gratuite

    DA pentru acordarea gratuita a protezelor de san!

    1
    2

  • sonia pe 21 Feb 2010, 11:04
    proteza mamare

    de cind incep sa se dea protezele mamare gratis/? sau este greu de hotarit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    2
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod