Limfomul non-Hodgkin: boala cu simptome comune

Diagnosticare "Problema porneste de la diagnostic. Este dificil de diagnosticat limfomul, si nu din cauze medicale ci din cauza bolii care prezinta simptome asemanatoare altor afectiuni sau nu are simptome deloc... caz in care se afla de existenta bolii pur si simplu intamplator", a declarat dr. Radu Niculescu.

 "Este nevoie de mai multa informare a oamenilor dar si a mediculor cu privire la aceasta afectiune... totul va avea o conotatie pozitiva daca medicii iau in considerare si posibilitatea existentei limfomului non-Hodgkin", a adaugat acesta.


Un ganglion limfatic umflat, care persista o perioda indelungata este primul semn pentru care trebuie sa va adesati medicului de familie. Intrucat simptomele intalnite in limfomul non-Hodgkin sunt comune altor afectiuni, stabilirea diagnosticului se face prin investigatii specifice de laborator si o biopsie a ganglionului limfatic. Medicul specialist hematolog este cel care stabileste diagnosticul.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • serban maria pe 20 Nov 2010, 11:15
    vindecata de cancer non hodkin

    Buna ziua, va scriu in citevaz cuvinter despre o femeie care a fost diagnosticata cu cancer limfom malign 4b care medicii i-au spus sotului iei sa o ia acasa ca nu mai sunt sanse, sotul ei sa interesat peste tot, Dumnezeu i-a scos in cale pe cineva care i-a spus despre niste[ green golden imune ]a luat 8 luni de zile aceste imune si sa dus la medic si i-a spus ca nu mai are nimic sa ia in continuare ce a luat pina acum mentionez ca doamna care avea cancer terminal se numeste ghencea GHENCEA FLOAREA din comuna CURCANI judetul CALARASI , A FOST TRATATA LA SPITALUL FUNDENI A FACUT CITOSTATICE ERA IN ULTIMA FAZA GRADUL 4 B IAR ACUM MUNCESTE CU SOTUL EI va prezint acele imuneIMUNE http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.greengold-imune.webs.com/ muntionez ca nu vreau sa fac reclame ci vreau sa afle toata lumea de aceste IMUNE CA SA SE POATA VINDECA

    2
    5

  • paduraru maria pe 16 Sep 2009, 01:51

    mama mea are si dupa 6 ani a reevoluat intr o forma mai agresiva

    5
    3

  • maftei pe 3 Sep 2009, 17:08
    limfom non-Hodgkin

    as vrea dak ami puteti da cat mai multe amanunte despre aceasta boala,deoarece fata mea sufera de aceasta boala

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod