Mesajul unei mămici al cărei copil are ADHD

Social media ne oferă o vedere de ansamblu când vine vorba de stilurile de parenting ale oamenilor, însă apar și foarte multe prejudecăți, care determină oamenii să spună lucruri care sunt oarecum nepoliticoase sau de prost gust.

Indiferent de modul în care decizi că vrei să îți crești copilul, va exista întotdeauna cineva care va veni să îți ofere un sfat necerut sau o remarcă pasiv-agresivă. Iată cum a reacționat o mămică al cărei copil are ADHD!

Care este mesajul unei mămici al cărei copil are ADHD?


Cu toate că oamenii tind să păstreze aceste comentarii pentru ei, există și unele persoane care nu își dau seama că nu cunosc deloc luptele pe care le duc alți oameni. Taylor Myers a povestit despre problemele pe care le-a întâmpinat ca mama unui copil care suferă de ADHD.

Fetița sa, Sophie, izbucnește în locurile publice din când în când, iar Taylor a decis că nu se va lăsa impresionată de aceste tipuri de izbucniri.

Iar când copilul lui Taylor a avut o astfel de izbucnire în timp ce așteptau împreună la coadă, o altă femeie din magazin nu a putut rezista tentației de a veni cu sfaturi care nu i-au fost cerute. Taylor recunoaște că nu a reacționat bine.

Este ușor să vezi cât de mult au fost afectate mămica și fiica sa de acest incident, care a venit și cu o salvare. O femeie care a văzut toată situația le-a condus din magazin, iar cât timp Sophie devenise obsedată de ideea de a cumpăra o pungă cu chipsuri, femeia nu a căzut în capcana copilului.

În schimb, femeia i-a vorbit calm lui Sophie despre importanța de a se gândi și la mama ei și la faptul că nu ar trebui să îi facă viața mai grea decât ar trebui.
Nu știi niciodată prin ce trece cineva și nu trebuie să faci greșeala de a presupune că un părinte care îi permite copilului său să izbucnează fără să încerce să-l oprească este pur și simplu leneș sau ineficient.

Munca unei mame e dificilă, indiferent de ce crezi despre tacticile sale de parenting. Iar străinii care se implică în treburile părinților nu fac decât să complice lucrurile și mai mult.

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod