Herpesul genital

Ce este herpesul genital? 

Herpesul genital este o afectiune frecventa, uneori invalidanta prinmanifestarile clinice, care afecteaza in aceeasi masura barbatii sifemeile. Este determinat cel mai frecvent de virusul herpex simplex -2 (HSV-2). Aceasta familie de virusuri are o caracteristica importantasi prin aceea ca poate ramane in stare de latenta, si provoaca astfelo infectie persistenta.


Omul reprezinta singurul rezervor de virus. Se transmite prin contactintim, cel mai adesea sexual. Perioada de incubatie variaza intre 3 si 7zile. De obicei, prima infectie este mai severa si cu evolutie prelungitasau poate fi asimptomatica, in functie de reactivitatea pacientului side raspunsul imun individual.

Inainte de aparitia leziunilor clinice pot aparea local parestezii(prurit, arsuri, furnicaturi etc.). Leziunile initiale sunt reprezentatede vezicule grupate, situate pe o baza eritematoasa, care se rup rapid(in 2-4 zile), dand nastere unor ulceratii superficiale, adeseoridureroase, avand un halou rosietic; ulceratiile dispersate, de micidimensiuni, pot conflua, formand ulceratii mari, extensive. La nivelultegumentelor veziculele se transforma in pustule si apoi in ulcereacoperite de cruste. Vindecarea completa se produce in aproximativ2-3 saptamani. La barbati se pot localiza mai ales pe preput, glandsi teaca penisului, iar la femei pe labii, clitoris, perineu, vaginsi colul uterin; la cei care practica sexul anal, leziunile pot apareasi la nivelul anusului sau rectului.

La femeie se poate insoti de edemimportant al labiilor. Localizarea la nivelul uretrei determina usturimisevere la mictiune si disurie importanta, ajungand pana la retentie deurina; de asemenea se poate manifesta ca uretrita cu scurgeri uretralemucoase. Adeseori se insoteste de frison, febra, astenie, cefalee si deadenopatie locoregionala sau chiar generalizata. Uneori pot aparea sileziuni extragenitale, indeosebi pe coapse, fese, inghinal.

Printre factorii care pot reactiva infectia se numara traumatismele locale(mai ales actul sexual), alte boli infectioase, febra, menstruatia,stresul emotional etc. In general (mai putin la imunodeprimati),datorita faptului ca raspunsul imun al gazdei limiteaza rapid replicareavirala, evolutia este mai putin severa si mai scurta decat in cazulprimoinfectiei; in multe cazuri recidivele sunt asimptomatice. Sindromulprodromal apare mai frecvent si este mai sever. Veziculele se rup rapid(pot trece chiar neobservate), ulceratiile superficiale sunt mai putindureroase si se vindeca in 7-10 zile; adenopatia, ca si semnele, generalepot lipsi. La bolnavii cu imunodepresie celulara (de exemplu infectiaHIV/SIDA), evolutia este indelungata, ulceratiile putand persista(uneori chiar se maresc progresiv) timp de saptamani sau chiar luni.

O problema importanta este reprezentata de infectiile asimptomaticedeoarece in aceasta perioada bolnavii sunt contagiosi.
Se apreciaza capeste 4% din femeile si 1% din barbatii asimptomatici pot transmiteinfectia; rezervorul principal este reprezentat de colul uterin sirespectiv de uretra.

Tratament pentru herpesul genital

In prezent nu este disponibil nici un chimioterapic antiretroviral caresa previna instalarea starii de latenta sau care sa asigure eradicareainfectiei herpetice latente; de asemenea, nu influenteaza risculde aparitie, frecventa sau severitatea recidivelor dupa intrerupereatratamentului. In schimb, tratamentul antiviral s-a dovedit a fi eficientin scurtarea evolutiei, reducerea severitatii si a infectiozitatiiprimoinfectiei herpetice, si, intr-o mai mica masura, a recidivelorde herpes genital, atat la bolnavii imunocompetenti, cat si la ceiimunodeprimati; mai mult, tratamentul indelungat poate contribuila scaderea frecventei recidivelor si la reducerea infectiozitatii(inclusiv din infectia asimptomatica).


Principalul chimioterapic antiviral utilizat in tratamentul herpesuluigenital este aciclovirul cu multiplele sale denumiri comerciale. Derivateale acestuia, cu efecte similare, dar regimuri de dozaj diferite suntvalaciclovir si famciclovir. Tratamentul antiviral se continua 14zile, iar daca dupa acest interval de timp leziunile nu s-au vindecat,tratamentul poate fi prelungit cu inca 7 zile.

In cazul bolnavilor cu recidive de herpes genital (peste 5-10 recidive pean) se recomanda inceperea tratamentului antiviral in faza prodromala sauin prima zi de la aparitia leziunilor pentru ameliorarea simptomatologieisi scurtarea duratei de evolutie.

Acest tratament profilactic s-adovedit eficient la peste 75% din bolnavii cu herpes recidivant,reducand frecventa recidivelor, perioada de vindecare a leziunilor sicontagiozitatea. De obicei, tratamentul cu aciclovir in scop profilacticse poate continua pe o perioada variabila intre 6 luni si 6 ani. Totusi,desi tratamentul profilactic reduce contagiozitatea, el nu o eliminacomplet.

Nu a fost inca stabilita siguranta administrarii tratamentului antiherpetic la gravide. Riscul de transmitere perinatala al herpesuluigenital de la mama la nou-nascut este mai mare atunci cand mama seinfecteaza cu putin timp inaintea nasterii (30-50%), decat atunci cand seinfecteaza in prima jumatate a sarcinii sau are herpes genital recidivant(3%). De aceea, gravidelor care nu au avut herpes genital in antecedentesi ai caror parteneri sexuali au herpes genital sau oro-labial li seva recomanda evitarea contactelor sexuale genitale sau oro-genitaleneprotejate. Toate gravidele vor fi examinate la inceputul travaliuluipentru a decela prezenta eventualelor leziuni de herpes genital. Gravidelecare nu au semne sau simptome de herpes genital pot naste normal. Totusi,cezariana la gravidele cu leziuni active de herpes genital nu eliminariscul transmiterii la nou-nascut.

 

Alte informatii importante despre herpesul genital


Alaturi de terapia antivirala specifica, bolnavii trebuie informati despre:
- evolutia naturala, insistand asupra potentialului recidivant, ainfectiilor asimptomatice (si a contagiozitatii din aceasta perioada)si a transmiterii sexuale a infectiei;
- masurile necesare pentru reducerea transmiterii infectiei: abstinentasexuala in perioada prodromala si cat timp persista leziunile; folosireaprezervativului in cazul contactului sexual cu parteneri noi sauneinfectati;
- posibilitatea de transmitere a infectiei si in perioada asimptomatica(mai ales la bolnavii infectati cu HSV-2 si in primul an dupa primulepisod);
- riscul de infectie neonatala;
- beneficiile tratamentului antiviral.

 

 

Comentariile 51-100 din 196

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicoleta pe 6 Dec 2011, 16:18
    medic biomagnetoterapie in medias

    Ma intereseaza si pe mine numele dr. biomagnetoterapie in Medias.Te rog Mi-l poti da? Multumesc !

    5
    0

  • marian pe 2 Dec 2011, 02:44
    herpes genital recidiv

    sanatate la toti, eu ma aflu in italia am citit aici de terapia aia cu magneti, e eficienta, ca stiu bine ca bestia asta da un chin permanet tuturor celor infectati cu nenorocirea asta ,eu as veni si la medias ,acum ma tratez cu aciclovir pastile si crema cand apare , il am de vreo 4 ani ,ma disperat sper sa scapam de el , aici medici imi da decat astea ce imi recomandati multumesc

    2
    0

  • mircea mike pe 21 Nov 2011, 12:07
    herpes recidivant

    si eu ma confrunt cu acest virus nenorocit..dar am tot citit de Rodilemid injectii...care era foarte bun...am citit parerile celor care l-au incercat. Nimic nu i-a ajutat mai bine pe cei suferinzi de acest virus decat Rodilemid care NU SE MAI FABRICA. Poate daca am cere cu totii celor de Sicomed sa-l produca iar...ar fi bine sa incercam. In rest L-lizina, complexul B, Vit. C...Toate cele buna.

    6
    1

  • andreea pe 15 Nov 2011, 22:28
    biomagnetoterapie si eu

    Eu am fost la Medias si sunt foarte multumita si nu mi s-a parut scump tratamentul, desi am facut sapte sedinte, dar am scapat de herpes. Scriu sa multumesc celor care au postat aici despre biomagnetotrapie si il recomand si eu tuturor!

    10
    1

  • mihai pe 8 Nov 2011, 22:39
    herpes genital recurente lunare

    Am aceasta problema de cateva luni. in care aparea si de 2 ori pe luna ,tratamentul care a dat rezultat in cazul meu (nu a mai aparut de 1 luna si ceva)este gheara matei +l-lysine(1 capsula din fiecare de 3 ori/zi) si HEZOGEL ,va recomand cu incredere aceasta crema care are rezultate optime.stopeaza mancarimile,usturimile si cicatrizeaza foarte rapid leziunile.

    2
    0

  • andrei515 pe 5 Nov 2011, 16:19
    magnetoterapia

    a fost cineva la medias sa faca biomagnetoterapie?? a dat rezultate. am aflat de cateva zile k am acest virus in corp. mai grav e ca am infectat chiar persoana iubita. sunt intr-o stare prihica foarte proasta. inca nu am inceput sa iau nimic.am 20 de ani.deja imi vad viata distrusa

    2
    0

  • tulea.paula pe 2 Nov 2011, 19:29
    herpes

    as vrea sa stiu cat costa tratamentul cu biomagnetism am si eu asa ceva pe care l-am luat de la un cabinet ginecologic pt nu am mai avut contact sexual de 6 luni prietenul meu fiind plecat si as vrea sa stiu daca da si randament va pup si sanatate multa

    0
    1

  • ADRIANO pe 12 Oct 2011, 02:09
    SA NE CUNOASTEM!

    Salutare, sa ne cunoastem mai bine, cei care avem aceasta problema, adresa de mail unitybts@yahoo.com id de messenger: unitybts, aveti grija de voi, va astept!

    1
    2

  • Iana Sebasi pe 3 Oct 2011, 19:15
    herpes

    Costul unei sedinte de biomagnetoterapie este de 300 RON, inca nu am fost dar mi-am facut programare. Va tin la curent cu ce-o sa se intample.

    5
    0

  • irina pe 10 Sep 2011, 21:46
    singurul medicament care a dat roade!

    herpes am de aproximativ 4 ani. La inceput ma teroriza( asta in primii 2-3 ani) imi aparea si de 4-5 ori pe luna. M am indopat cu de toate. Tot iesea. Acum nu mi a mai iestit de 5 luni. Am luat L-lysine 500 timp de 6 luni. Si iau si in prezent. Nu mai am nici simptome. Nu stiu cat va tine, dar ma simt din nou un om normal!

    0
    0

  • Cristina B pe 5 Sep 2011, 01:14
    Herpes genital

    Buna, sper ca voi gasi pe cineva sa ma lamureasca cu transmiterea acestei boli. In toate articolele pe care le-am citit spune ca se transmite pe cale sexuala. As vrea sa stiu daca este posibil ca boala sa se transmita prin epilare inghinala. Stiu sa suna ciudat, dar nu se foloseste peste tot ceara de unica folosinta, iar daca persoana cu aceasta boala a fost inaintea mea, eu pot sa primesc in acest fel boala? Multumesc.

    4
    1

  • adrianaionescu10 pe 2 Sep 2011, 13:15
    herpes genital

    Buna. Ma numar si eu printre victimele herpesului genital. Dupa ce am tinut o multime de tratamente cu fel de fel de medicamente, ceaiuri si unguente am gasit un spray homeopat care pot sa spun ca mi-a schimbat viata. Stiu ca nu o sa scap niciodata de aceasta infectie dar ma bucur ca am reusit sa scap de simptomele acesteia. Ma bucur ca aceasta boala nu mai este prezenta in viata mea. Daca doriti sa vorbim despre acest subiect va astept la adresa de email adrianaionescu10@yahoo.com

    2
    5

  • ama pe 31 Aug 2011, 01:30
    herpes genital -recidive lunare

    care sant costurile biomagnetoterapiei si cam de cate sedinte ar fii nevoie macar pt a nu mai avea eruptii lunare,?am incercat tinctura de propolis(usuca mai repede veziculele),miere,rophas,phytoimun,baraka,isoprinosine,aciclovir(care mi se pare singurul cu efect cat de cat)-dar tot apare doar ca scurteaza durata,in prezent am gasit un protocol pt herpes(l-lysine,zinc chelatinat si gheara matei)sper sa ajute.

    4
    1

  • daniel pe 30 Aug 2011, 22:17
    Pt. Marian

    Imi pare rau ca pentru tine nu a functionat, nu cunosc cazul tau, la mine a mers foarte bine tratamentul.

    6
    1

  • marian pe 23 Aug 2011, 10:39
    Pt daniel

    Mda , stai linistit ca am fost si la preot am fost peste tot si am facut totul ca la carte.....am fost la medias de multe ori nu postam un comentariu aiurea daca mergeam o data sau de doua ori si gata eram suparat ca nu m-am vindecat, nu scapi de el , ce-l putin nu cu biomagnetoterapie, tu sustii ca ai scapat, fff bine cine te crede sa se duca, eu doar am sp ca nu am vz scimbari de nici un fel asa ca oameni buni nu aveti ce face , incercati sa va simtiti mai usurati ca ati incercat-o si pe asta dar necesita bani, timp si rabdare si nu stiu daca se merita , va salut si numai bine.

    1
    1

  • lebe pe 23 Aug 2011, 03:23
    herpes genital

    imi zice si mie careva cum scap de herpesu genital.....sa nu se mai vada?

    0
    0

  • daniel pe 6 Aug 2011, 00:10
    pentru marian si bubu

    U de cate ori ai fost la Medias? Ai facut ce ti s-a zis?? Eu m-am luptat doua luni de zile la Medias cu herpesul ala nenorocit pana am scapat. Am fost in martie si in aprilie, si de atunci nu mi-a mai aparut nimic si ma simt vindecat. In timpul tratamentului m-am vindecat si de candida si de papiloma. Ai schimbat periuta de dinti, prosoapele, cearceafurile?? dezinfectat baia??? Ai dus-o si pe prietena ta? Eu a trebuit la un moment dat sa merg la un preot sa imi citeasca de dezlegare de vraji si blesteme si abia apoi mi-a trecut! Eu zic k a meritat desi nu a fost usor! Bubu, multa bafta daca mergi si pt. cine merge sa aiba rabdare si incredere, k daca nu v-a vindecat nici un doctor in atatia ani de zile, nu va asteptati ca biomagnetoterapia sa va vindece intr-o saptamana.

    1
    0

  • marian pe 1 Aug 2011, 11:49
    pentru bubu

    Stai linistit cu mediasul si cu biomagnetoterapia, am fost eu si nu este nimik adevarat, total fals nu exista nici un rezultat pozitiv , bani cheltuiti si timp irosit inutil , asa ca nu va mai ganditi la magnetoterapie , va spun din experientza proprie este doar reclama pt a se face bani pe spinarea noastra din pacate.

    0
    3

  • doina pe 31 Iul 2011, 10:36
    herpesul poate fi vindecat

    Pentru toti cei ce sunt disperati.... Am fost si eu o perioada indelungata dar am reusit sa scap si vreasu sa va incurajez si pe voi.In primul rand trebuie stiut ca herpesul apare pe un fond de imunitate scazut, asadar trebuie facute niste analize din care sa reiasa ce vitamine aveti lipsa in corp, in cazul meu, la inceput o lipsa mare de vitamina B12, apoi o lipsa de fier. trebuie sa stiti ca am incercat cu medicamentele clasice, adica antibacteriene de vreo 4 ori, fara nici un rezultat. Au dat rezultate urmatoarele:am facut un tratament indelungat cu vitamina B12 si nu s-a rezolvat nimic, apoi am luat fier, Catinofort pentru cresterea imunitatii si HARITAKIS, un fel de planta indiana sub forma de pastile, care in afara de multa alte proprietati are si indicatia"pentru herpes".Asadar, lasati medicamentele si incercati cu pulberea de fructe, in cazul Catinofort-ului si pulberea de plante in cazul Haritaki-ului. Trebuie sa aveti rabdare si sa luati cel putin 3-4 luni si eu cred ca veti scapa de nenorocirea herpesului.Va urez mult noroc!

    1
    0

  • bubu pe 13 Iul 2011, 11:05
    costuri tratament sedinta bio-magnetism pt herpes genital

    care a-ti ajuns pe la Medias, imi puteti spune cam cat a costat o sedinta? de cate sedinte este vorba ?

    2
    1

  • cristi pe 4 Iul 2011, 19:17
    herpes recidivant

    eu de cand am aflat de el(herpes genital) si am inceput sa iau pastile aciclovir si pt cresterea imunitatii sunt sigur ca imi apare mult mai des, chiar si de 2 ori pe luna. parca de cand am constienyizat ca am herpes imi apare f des. cred ca o sa fac un tratament de lunga durata cu aciclovir. magnetoterapia e buna? id meu cristianiacob84 daca vreti sa vb despre asta.

    0
    0

  • marian pe 27 Iun 2011, 15:07
    herpes

    pentru DANA, spune mi te rog daca ai rezolvat ceva la medias cu biomagnetismul , ms astept rsp tau.

    1
    0

  • gabi pe 18 Iun 2011, 21:08
    herpes

    intarirea sistemului imunitar si tratamentul cu antivirale(aciclovir) reduce nr de recidive,de la usurinta schimbarii partenerilor si neluarea in calcul a riscurilor contactelor neprotejate s-a ajuns aici ,mare grija ca acest virus poate produce inclusiv pareze faciale periferice(eu am simtit pe pielea mea acest lucru),deci daca a-ti contactat acest virus luati-l in serios

    0
    0

  • dana pe 11 Iun 2011, 01:03
    herpes genital

    Oameni buni herpesul genital se trateaza!am simtit-o pe pielea mea! se vehiculeaza cum ca nu s-ar trata,si asta doar pentru a se VINDE in continuare ACICLOVIRUL! ganditi-va,daca ar deveni public ca se trateaza prin meicina alterntiva nu s-ar mai vinde aciclovir si ar iesi in pierdere fabrica de medicamente! eu m-am vindecat cu MAGNETOTERAPIA!NU FITI SCEPTICI,INCERCATI!

    6
    0

  • dana pe 16 Mai 2011, 22:20
    herpes genital

    pt COry!e adevarat ca ai scapat de el cu aj bio-magnetoterapiei?ei o sa plec la medias peste 3 zile! sunt f increzatoare ca voi reusi sa scap de acest cosmar!eu m-am contaminat de la primul baiat cu care am avut rel sexuale si il am 3 vreo 4 ani!acum am un iubit medic si planuim sa ne casatorim!dar el inca nu stie!sper sa scap de acest herpes,bio-magnetoterapia e ultima speranta!!1

    8
    3

  • Dan pe 10 Mai 2011, 00:01
    Mesaj pentru Veronica

    Chiar daca sunteti medici nu sunteti feriti de intamplarile obisnuite ale vietii...gelozia este primul semn ca dovada ca partenerul tau nu joca cinstit....mai fa cateva inestigatii asupra lui....Te pup.

    2
    0

  • cory pe 27 Apr 2011, 00:36
    biomagnetoterapie - o oportunitate unica

    Buna, revin printr-o intamplare pe acest site, am citit comentariile dv. Pentru cei carora le este frica sa probeze un tratament NOU...scepticismul nu vindeca, ci increderea, credinta, curajul, stoicismul da, vindeca! Multa Bafta!

    8
    0

  • veronica pe 10 Apr 2011, 12:56
    herpes genital

    buna, din luna noiembrie mi-a aparut prurit in regiunea perineului si pe labia mare dreapta, apoi mi-a aparut un cos in regiunea labiei mare, tot timpul acela ma duceam la ginecolog si ma tratam, de nu stiu ce?! de 6 zile mi-au aparut bubite cu apa in regiunea aceasta, unele se sparg singure, ele ma maninca mult si ma ustura la urinare. imi este greu pe suflet, sunt medic, si nu inteleg de unde am capatat???partenerul meu e sanatos, e medic, si e gelos. visul meu intotdeauna a fost sa am o familie si multi copii sanatosi si fericiti! sufar mult, nu stiu ce sa fac, nu vreau nemic decit sa nu exist. miine ma duc sa fac analize, toata speranta este in Dumnezeu, in care cred si ma rog, va rog rugati-va si voi pentru mine!

    2
    7

  • simi pe 2 Apr 2011, 19:00
    herpes genital-biomagnetoterapia

    Tin sa-i multumesc pe aceasta cale Corinei, "cory", pentru ca mi-a dat solutia pentru a scapa de herpesul genital, cu care ma confruntam de 3 ani. Dupa ce am citit comentariul ei pe acest site, mi-am luat inima in dinti si am plecat la Medias. Ce mai puteam pierde!Acolo l-am intalnit pe terapeutul Farbe Miluno. Un om minunat, ca si asistenta lui. Au trecut de atunci 7 saptamani si herpesul nu a mai aparut. Multumesc lui Dumnezeu ca mai exista asemenea oameni. Va recomand cu toata increderea aceasta terapie si sigur va veti vindeca de herpes genital. Nu este gluma! http://www.biomagnetismus.com, aici veti afla toate detaliile. Doresc insanatosire tuturor celor care au asemenea probleme.

    11
    2

  • adi pe 25 Mar 2011, 14:55
    ...

    Buna ziua, eu nu am facut sex niciodata si acum cateva zile am vazut pe net de herpesul genital si mi-am dat seama ca am si eu dar fara nici un contact sexual. Eu am pe testicule niste bubite ca niste basici si pe penis in jurul lui tot niste basici, sa fie oare herpes genital?

    4
    1

  • adi pe 25 Mar 2011, 14:54
    ...

    Buna ziua, eu nu am facut sex niciodata si acum cateva zile am vazut pe net de herpesul genital si mi-am dat seama ca am si eu dar fara nici un contact sexual. Eu am pe testicule niste bubite ca niste basici si pe penis in jurul lui tot niste basici, sa fie oare herpes genital?

    2
    3

  • anda pe 28 Feb 2011, 14:09
    intrebare pentru cory

    ma confrunt si eu cu aceasta nenorocire de herpes, ca altfel nu stiu cum sa-i spun, am deschis saitul cu tratament biomagnetic, dar nu am ramas impresioanata de ce am citit acolo, sunt sceptica in privinta tratamentului, desi as incerca orice ca sa scap de infectie,

    5
    6

  • adrian 27 pe 27 Feb 2011, 14:32
    buna

    acu o saptamana miau aparut niste besici pe organ dupa care sau transformat in bubite si acu au o forma de conopida si as dori si eu un sfat ceva k ma cam dispera.multumesc

    0
    1

  • cory pe 22 Ian 2011, 14:55
    pt bobo

    bobo, vad ca nu pot lasa mesaje private ca sa iti dau emailul meu, daca il postez public pe internet, mi se umple casuta de spams, mai intru pe situl acesta, daca ai vreo intrebare, scrie-mi si raspund.

    9
    1

  • vali pe 19 Ian 2011, 10:11
    herpes genital

    buna.....acum 8 ani dupa 5 zile dupa ce am nascut mi-a aparut prima data herpes genital.Doctora nu mi-a dat nici o explicatie ,mi-a dat doar un tratament si m-a avertizat ca o sa-mi apara herpes si sa nu-mi fac greiji.......totul e ok nu mi-a mai aparut niciodata,dar vreau sa stiu daca poate reaparea ? cine poate sa-mi raspunda sau sa vorbim las un id vali_82valentina ....multumesc

    0
    0

  • bobo pe 12 Ian 2011, 15:12
    buna

    cory ai putea sa imi lasi un id sau cumva sa luam legatura as vrea sa vb mai multe cu tine in legatura cu acel tratament al herpesului.te rog mult.ms

    0
    0

  • cory pe 10 Ian 2011, 01:56
    solutie la herpes genital

    Bună ziua! Şi eu am luat herpes genital..nici nu ştiu de unde...şi pînă să îmi dau seama că era herpes ceea ce aveam eu, l-am contaminat şi pe soţul meu... luni de zile am căutat o soluţie...Aciclovir, propolis, creme de usturoi cu miere...am fost la Homeopat...dar reapărea mereu...practic ne-a distrus viaţa sexuală... dar în august anul trecut am găsit soluţia salvatoare!!! Se numeşte Bio-Magnetoterapia, un fel de terapie cu magneţi. şi pot spune cu mîndrie că am călătorit o noapte întreagă cu trenul ca să ajungem la domnul terapeut...in Spania, de exemplu, sunt zeci de clinici specializate, in Romania este un cabinet la Mediaş...dar de atunci ne-am vindecat amîndoi...şi încă mai cred că trăiesc un vis!!!! Doamne....cîn mă gîndesc ce chin...terpaia e uşoară---durează cam o oră şi gata! noi am revenit la Cabinet de în că cîteva ori deoarece aveam şi o hepatită de care am scăpat, soţul meu suferea de candidoză şi i-a scos-o şi pe aia.. http://www.biomagnetismus.com/ acesta este situl. pentru informaţii...eu urmăream forumul acesta pt noutăţi şi m-am gîndit că dacă m-am vindecat eu....acum văd clar...după atîtea luni şi nu a revenit...aş putea da mai departe pontul!!! pe site nu scrie preţul, eu am sunat şi au fost tare amabili! Vă mulţumesc pt sprijin, că mă mai uşuram de inimă cînd citeam şi alte păreri, despre herpesul genital nu am spus la nimeni, că aşa suntem noi romînii, mai pudici...hehehe... u mîndrie că am călătorit o noapte întreagă cu trenul ca să ajungem la domnul terapeut...in Spania, de exemplu, sunt zeci de clinici specializate, in Romania este un cabinet la Mediaş...dar de atunci ne-am vindecat amîndoi...şi încă mai cred că trăiesc un vis!!!! Doamne....cîn mă gîndesc ce chin...terpaia e uşoară---durează cam o oră şi gata! noi am revenit la Cabinet de în că cîteva ori deoarece aveam şi o hepatită de care am scăpat, soţul meu suferea de candidoză şi i-a scos-o şi pe aia.. http://www.biomagnetismus.com/ acesta este situl. pentru informaţii...eu urmăream forumul acesta pt noutăţi şi m-am gîndit că dacă m-am vindecat eu....acum văd clar...după atîtea luni şi nu a revenit...aş putea da mai departe pontul!!! pe site nu scrie preţul, eu am sunat şi au fost tare amabili! Vă mulţumesc pt sprijin, că mă mai uşuram de inimă cînd citeam şi alte păreri, despre herpesul genital nu am spus la nimeni, că aşa suntem noi romînii, mai pudici...hehehe...

    8
    1

  • andreea pe 10 Dec 2010, 17:11
    herpes genital

    buna,sunt insarcinata in 8 luni si sotul meu are herpes genital,nu stiu de unde la luat probabil de la mine,nu am idee eu nu am probleme,am avut acum un an imi aparea in zona genitala cateva basicute albe era ca o ciupearca,dar credeam ca e de la epilare....va rog cine are idee sa imi trimita un raspuns daca copilul meu poate fi afectat,sau daca nasc prin cezariana ar fi mai bn pt copil....adresa mea e eandreea22@yahoo.com multumesc

    1
    2

  • littlebig77 pe 22 Nov 2010, 23:34
    herpes genital

    am herpes de 9 ani si cred ca daca nu-l poti invinge, trebuie sa inveti sa traiesti cu el. am facut la fiecare eruptie tratament cu aciclovir si trece in cateva zile. pentru cine vrea sa mai vorbim despre asta ma gasiti pe messenger littlebig77 sa fiti sanatosi !!!

    0
    0

  • ema pe 29 Oct 2010, 21:00
    herpesul genital

    buna din pacate si eu am luat acest virus cred.sunt disperata.nu stiu sigur dar cred ca l-am luat de la spital. am mers la ginecolog sa fac instilatii si m-am nenorocit pe viata si pe mine si pe sotul meu. nici nu stiu ce sa fac ma gandesc la sotul meu ca-l imbolnavesc si pe el si-l iubesc foarte mult si nu vreau sa-i fac rau.m-am dus sa fac un copil si acum toate visele s-au spulberat. sunt sigura ca de aici l-am luat pt. ca sotul nu are nimic si eu in alta parte nu am fost.m-am trezit cu cateva cosuri am zis eu crezand ca este de la epilat m-am dat cu o crema din plante, dar a doua zi locul s-a umflat, ganglionii inghinali s-au umflat si foarte durerosi . locul nu ma doare deloc doar ma mananca rau.daca aflati vreun tratament va rog sa-mi spuneti sunt disperata vreau un copil.

    1
    0

  • stefan pe 23 Oct 2010, 18:25
    incercati cu unguent

    am inceput de vreo 4 zile sa dau cu 2 feluri de unguent,unul dimineata si unul seara si a inceput sa imi dispara moderat.. nu mai este culoarea aia rosie si marimea exemei a inceput sa se micsoreze.. incercati si voi le gasiti in farmacii fara reteta:travogen crema si fucidin unguent incercatile si vedeti :P

    2
    4

  • rely pe 20 Oct 2010, 17:55
    am nevoie de ajutor

    de 6 zile mi-a aparut langa lobul drept sus o buba mare rosie,dureroasa la atingere;dupa care la mijloc sa facut un punct alb si sa spart.mi-a iesit puroi cu sange...si acum imi tot sangereaza.ce poate fi?ce sa fac?ajutati-ma va rog

    8
    3

  • katen pe 12 Oct 2010, 12:50
    bubitza rosie si dureroasa

    Azi dimineatza am simtit o durere in zona genitala, toata noaptea am avut o indispozitie parca simteam ca ma deranjeaza orice atingere a pijamalei si dorinta de a urina. Da, am o bubita rosie langa vagin pe buza dreapta,am facut spalaturi cu tantum rosa-ceai de galbenele si bicarbonat. Cineva sa-mi dea o idee ce poate fii.

    4
    1

  • dorina pe 9 Oct 2010, 03:57
    infectie

    Am si eu acest virus,mi-a aparut de un an si nu isi face efectul nici un tratament.Am luat aciclovir si pe urma isopinosine,de un an ma tot duc la doctor,nu stiu ce sa mai iau.S-a marit zona,a capatat o culoare albicioasa si ma sperie rau.sotul meu nu are pana in prezent,ne protejam,dar m-am saturat sa stiu acea rana acolo.

    7
    0

  • adrian pe 24 Sep 2010, 20:06
    AJUTORRR

    DE O PERIOADA BUNA DE TIMP APROXIMATIN 6 LUNI MIAI APARUT 2 NEGI LA BAZA PENISULUI SUS SI ALTI 2 IN PARTEA STANGA TOT LA BAZA PENISULUI IAR DE CATEVA ZILE AM OBSERVAT CA IMI MAI IASA UNUL DAR IN PARTEA STANGA..NU AM FOST LA DOCTOR! AZI DIMINEATA CAND MAM DUS LA BAIE AM OBSERVAT SUB PREPUT 4 5 BESICI ROSI.. ALBE.. CARE DACA LE ATING IMI DA SENZATIA DE MANCARIME AM AVUT CONTACT SEXUAL ACUM 5 ZILE... VREAU UN TRATAMENT SI AS VREA SA STIU DACA ESTE DIN CAUZA PARTENEREI.. SI DACA ESTE GRAV.. LA DOCTOR IMI ESTE RUSINE SA MERG AM 24 DE ANI .

    7
    0

  • Mitran Ioana pe 24 Sep 2010, 11:05
    infectie

    Buna ziua.Am si eu o mare problema...De cateva zile mi-au aparut in zona genitala doua bubite care acum s-au inmultit.Sunt mai mari acum,mijlocul este albicios si secreta un lichid transparent gros..foarte jenant si lipicios.Este posibil sa fie vorba de herpes genital?nu m-am putut duce la medic pt ca sunt mereu la serviciu.Am o programare luni,dar nu stiu cat mai rezist pentru ca ma ustura la mictiune si cand ma spal.am facut spalaturi cu musetel dar nu cred ca mi-au facut bine,acum parca bubitele arata mai rau.sunt racita de o saptamana si cam de atunci au aparut si ele are vreo legatura?Acum am observat ca are si prietenul meu,probabil i-am transmis bacteria.Ajutati-ma macar cu un sfat,va rog din suflet..recomandati-mi un unguent....ceva...ca mor pana luni...fiecare zi ce trece e un cosmar.Va multumesc

    15
    0

  • valtrex500 pe 31 Aug 2010, 18:05
    valtrex

    Pot sa va spun ca, timp de 15 ani, am avut eruptii herpetice in diferite zone (fesa, genital, coapsa), de aproximativ 8-10 ori pe an. Acum 8 luni am inceput sa iau cate o tableta de Valtrex 500mg zilnic, la recomandarea medicului, tratament care functioneaza excelent in cazul meu, rezultatul fiind neapartitia nici unei noi eruptii. Tratamentul este permanent, avand in vedere faptul ca acest virus nu poate fi eliminat, ci doar tinut sub control. Bafta.

    2
    3

  • flavius pe 1 Aug 2010, 18:24
    bube negre pe corpul penisului

    ce tratament pot gasi pentru a-mi rezolva aceasta problema importanta pentru mine?de ceva zile am aparitii de bubite negre in varf si mancarimi in jurul capului penisului.

    3
    0

  • alfasiomega pe 20 Iul 2010, 22:02
    Ce complicatii apar daca fac sex oral cu o persoana de sex feminin!

    Cand fac dragoste cu o femeie ce complicatii imi apar sau ce se intimpla daca in timpul actului sexual practic cunilingus!

    4
    3

  • dana pe 10 Iul 2010, 11:57
    herpes

    buna,as vrea sa stiu si eu cat de des apare herpesul? eu prin luna februarie am avut niste bubite leziuni, si mi-am facut analize la sange mi-a spus k nu am nimic posibil un stafilococ...am luat antibiotice,o crema si spalaturi cu trantrum...dupa asta prin aprilie iar mi-ai aparut 2 bubite am fost iar la doctor, mi-a dat 10 antib si o crema mi-a facut iar analize pe la sange...k nu am nimic k din pct de vedere ginecologic nu stie c sa imi mai faca...azi m-am trez k iar am o bubita....este herpes sau ce?? pt k si acum vreo sapt jum aveam acceasi bubita..de fapt e mai mult ca oleziune f mica..astept rasp pls

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod