Suplimentele pentru cresterea sanilor - sigure sau nu?

"Vreau sani mai mari, dar fara operatie". Cate femei nu spun acest lucru? In ultima vreme, au aparut pe piata tot felul de suplimente alimentare, tincturi, creme si solutii care promit sa mareasca sanii...
"Vreau sani mai mari, dar fara operatie". Cate femei nu spun acest lucru? In ultima vreme, au aparut pe piata tot felul de suplimente alimentare, tincturi, creme si solutii care promit sa mareasca sanii. Dar cat de eficiente si, mai ales, cat de sigure sunt astfel de solutii pentru sanatatea ta? Suplimentele sunt realizate pe baza unor plante medicinale, precum mararul, feniculul, palmierul pitic etc.

"Cea mai importanta e sanatatea. Si eu imi doresc foarte mult sa reusesc o marire a sanilor, dar fara efecte adverse", spune Loredana.

"Inaintea administrarii suplimentelor pe baza de plante pentru marirea sanilor, este necesar sa se cunoasca statusul hormonal al persoanei care urmeaza sa faca un astfel de tratament, pentru a afla daca este indicat sau nu. Daca femeia sufera de o dereglare hormonala, administrarea poate fi un pericol pentru sanatate prin faptul ca poate determina aparitia unor afectiuni precum fibromatoza", declara Dr.
Cristina Bogdan, medic medicina generala, specialist homeopatie.


Numerosi producatori sustin faptul ca suplimentele lor pot determina o crestere semnificativa a sanilor, in cateva luni. "Unele dintre plantele folosite pentru a produce astfel de suplimente pot contine fitoestrogeni, substante asemanatoare estrogenului, hormonul feminin", declara Dr. Sandhya Pruthi, pe site-ul mayoclinic.com.

"Din aceasta cauza, fitoestrogenii pot cauza schimbari hormonale asemanatoare cu cele produse de estrogen.
De aici si pana la ideea ca iti pot face sanii sa creasca nu este un drum prea lung. Dar pana in prezent, nu s-a demonstrat stiintific ca fitoestrogenii pot determina marirea sanilor", adauga Dr. Sandhya Pruthi.

Desi fitoestrogenii nu sunt suficient de puternici pentru a determina cresterea sanilor, acestia pot insa contribui la aparitia unor delegrari hormonale in organism, in special daca femeia care apeleaza la suplimente sufera din cauza unui surplus de estrogen.

"Folosirea produselor pentru stimularea cresterii sanilor ar trebui descurajata din cauza lipsei dovezilor stiintifice in ceea ce priveste eficienta si riscurile acestora", declara pentru altmedicine.about.com Dr.
Adriane Fugh-Berman, profesor in medicina alternativa la Georgetown University School of Medicine.

 

Comentariile 51-62 din 62

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pro pe 1 Nov 2009, 13:01
    nu stiti ce vb

    eu am incercat cu tincturiele, marar si mai apoi lemn dulce. pot sa spun ca m-au ajutat fff mult. inainte nici macar un sutien A70 nu imi era bun, iar acuma imi este mic. Am simtit dureri la sani in timpul tratamentului, si mai apoi am obs ca imi cresc. Acuma fac pauza de jumatate de an din tratament (nu e bn sa iei prea mult) si voi incepe iarasi cu lemn dulce. Poate depinde de organismul fiecareia, dar mie mi-au folosit ffff mult. am inceput tratamentul la 19 ani, acuma am 21.Deci in 2 ani mi-au crescult mult.... acia astept sa vad cum voi arata peste ink 2 ani.

    2
    0

  • covrig pe 31 Oct 2009, 01:49
    tita

    marirea sinilor e simpla sutien ami mare si vata cit ami multa

    0
    0

  • dana pe 6 Aug 2009, 19:08
    marirea sanilor

    buna.eu am luat timp de o luna de zile breast succes dar nu a fost nici un rezultat.as incerca altceva dar nu stiu ce.am 40 ani.daca stie cineva altceva mai sigur va rog sa spineti.pa

    0
    2

  • Violeta pe 4 Iul 2009, 10:36
    Comment

    Imi place informatia de pe site........si nu in ultimul rind comentariile :)

    1
    1

  • AnaDumitru pe 2 Iun 2009, 12:39
    Marirea sanilor

    Daca doriti sani mai mari sau sani fermi, va recomand Breast success pentru marirea sanilor, fara interventii chirurgicale si efect definitiv de marire a sanilor. Sanii cresc 1-2 numere in 3 luni de zile. Eu sunt multumita! L-am luat de pe www.breastsuccess.ro

    1
    1

  • ALIANA pe 13 Mai 2009, 18:35
    VAND SUPLIMENT NATURAL PENTRU MARIREA SANILOR

    TRATAMENTUL NU CAUZEAZA ABSOLUT NICI O PROBLEMA / DEREGLARE ORGANISMULUI! A FOST TESTAT IN LABORATOR LA UN APARAT SCIO. VA OFERIM un supliment natural pe baza de plante (13 plante naturale) realizat special pentru a mari sanii dar si pentru a le oferi o fermitate sporita. Spre deosebire de alte branduri, care contin de la cinci la opt ingrediente din cele treisprezece necesare, fiecare pastila BREAST SUCCESS este certificata sa contina toate cele treisprezece plante eficiente in marirea tesutului mamar. Aceste ingrediente unice si exotice, folosite in aceasta combinatie, Breast Success, duc la rezultate uimitoare - RAPIDE! Orice metoda contraceptiva folositi acest produs nu va avea nici un efect daunator! Cu ajutorul lui Breast Success puteti obtine aceste rezultate cu o alternativa nechirurgicala, cu combinatia echilibrata si sigura a extractelor naturale. Breast Success (in opozitie cu numeroase produse naturale asemanatoare) nu produce o crestere in intreaga greutate a corpului. INCERCATI SI NU O SA REGRETATI!! ==== ACEST TRATAMENT ESTE TESTAT SI VERIFICAT! ==== === UN FLACON CONTINE 90 DE PASTILE === pentru doamnele / domnisoarele interesate: alinamacra@yahoo.com

    0
    5

  • blanca pe 10 Apr 2009, 12:39
    tratarea sanilor

    cred ca este riscant sa incepi o cura fara un consult prealabil...Dar mie imi spuneti despre sani,cand,dupa alaptat mi-au ramas doar niste buzunarase,pe care nu suport sa le atinga iubitul meu??Oricum,eu am facut-o,si cred ca mi-am dereglat organismul,insa pentru prima oara sanii mei sunt mai fermi,mai frumosi.Ma terorizeaza insa gandul ca nu stiu ce se intampla cu organismul meu.

    0
    2

  • ALINA pe 29 Mar 2009, 20:16
    corect Mihai

    este adevarat ce spui. dar o femeie nu este neaparat sexy daca are sanii mari. asta este mai mult un cliseu, o femeie este frumoasa cu tot ce este ea, sufletul,feminitatea, ochii, bratele, parul, machiajul subtil, parfumul delicat, picioarele drepte si abdomenul plat. o femeie este sexy CU TOTUL, nu numai cu .......sanii. o femeie inteligenta, puternica si sensibila in acelasi timp, aceea este sexxyyy. va pup

    0
    0

  • andra pe 9 Mar 2009, 13:34
    Toata stima pt mihai

    Mare adevar ai grait.Chiar cred ca o sa aiba mare greutate mesajul tau plin de adevar (mai ales ca vine din partea unui reprezentant al sexului tare ) pt aceste flori-doamne care nu mai stiu ce sa faca pt a se face placute.Nu stiu daca pun in balanta sa ofere si acel moment de tandrete,dulceata feminina care a disparut odata cu fuga asta dupa mirajul perfectiunii.

    1
    0

  • mihai pe 9 Mar 2009, 12:45
    parerea unui barbat..

    In orice relatie pentru un barbat destul de calculat sanii conteaza mai putin. Important e ca femeia sa stie sa fie dragastoasa si dulce in viata de zi cu zi si in pat. Sa puna pasiune in ceea ce face. Marirea sanilor pare a fi de domeniul filmelor porno. Crezi ca daca iti faci operatie de marire barbatul de langa tine nu se va mai uita la alta. Daca e facut sa se uite dupa altele tot se uita.

    8
    0

  • Mihaela pe 9 Mar 2009, 08:46
    Si daca nu...

    ..si daca nu sunt frumosi de la natura, daca trebuie corectati(din diverse motive)...?Suplimentele pt cresterea sanilor sunt niste pacaleli..ce-i mai trist este ca sunt foarte multe naive care chiar cred ca si porcul zboara.Singura care poate face ceva pentru frumusetea sanului este chirurgia estetica.

    1
    0

  • emilia pe 9 Mar 2009, 08:08
    sanatosi si frumosi...indiferent de marime

    nimic nu-i mai pretioasa decat sanatatea...asa ca nu conteaza marimea sanilor sa fie sanatosi, oricum in viata unei femei sunt destule greutati de ce sa te mai complici...

    2
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod