Radacina de papadie

Planta care distruge cancerul în 48 de ore

Este o plantă comună, dar cu proprietăţi foarte puternice asupra corpului, după cum arată mai multe studii efectuate până în prezent.
În urma unor cercetări s-a descoperit că o plantă obişnuită pe care o găsim peste tot este una dintre cele mai puternice arme de luptă împotriva cancerului. Este vorba despre rădăcina de păpădie care s-a dovedit a distruge celulele canceroase în 48 de ore, după cum arată mai multe studii apărute în publicaţia Science Natural News.

Cercetările realizate la Universitatea Windsor din Canada arată că rădăcina de păpădie este foarte eficientă în vindecarea şi prevenirea cancerului, având un efect chiar mai puternic decât chimioterapia.
Cercetătorii sunt convinşi că în urma testelor efectuate în laborator au descoperit un dozaj perfect al extractului din rădăcină de păpădie care are rezultate promiţătoare, urmând să fie inclus în testele clinice.

Dr. Siyaram Pandey, medic biochimist la Departamentul de Chimie şi Biochimie de la Universitatea Windsor din Canada, susţine că extractul din rădăcină de păpădie generează aşa-numitul fenomen de apoptoză, adică moartea celulelor canceroase, fără să fie afectate celulele sănătoase.
Astfel că spre deosebire de chimioterapie care afectează toate celulele, rădăcina de păpădie are un efect doar asupra celulelor canceroase. Potenţialul anticancerigen al rădăcinii de păpădie a fost studiat pe parcursul a doi ani de zile, ajungându-se astfel la aceste rezultate remarcabile.

Un alt studiu apărut în 2011 în publicaţia The Journal of Ethnopharmacology şi care a testat efectele ceaiului din rădăcina de păpădie în caz de leucemie a demonstrat că acesta a omorât celulele afectate de leucemie printr-un proces numit apoptoză.


De asemenea şi alte cercetări vin să întărească efectul anticancerigen al rădăcinii de păpădie. Un studiu apărut în 2011 în publicaţia The International Journal of Oncology a arătat că un supliment alimentar ce conţinea păpădie suprimă dezvoltarea celulelor canceroase la prostată şi sân. 

Păpădia deţine proprietăţi de curăţare a ficatului şi de reducere a colesterolului. Este bogată în vitamina B6, tiamină, riboflavină, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic şi magneziu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicolae pe 20 Mar 2017, 01:10
    Ref. la - Celulele tumorale

    Omul este încă foarte departe, de a putea cunoaşte şi înţelege în mod real, fantastica forţa şi putere a naturii. Există şansa ca omul să poată controla eficient activitatea de apariţie şi dezvoltare a celulelor maligne Celulele tumorale şi afecţiunile provocate de ele, reprezintă o problema complexă cu foarte multe necunoscute, iar aceasta face ca eforturile medicilor şi aşteptările pacienţilor să fie de multe ori zadarnice. Toate informaţiile deţinute până actual de om, despre celulele tumorale, sunt practic insuficiente de a putea rezolva eficient problemele legate de afecţiunile maligne. Pentru aceasta, trebuie mai întâi să lărgim la maxim orizontul cunoaşterii, cu noi informaţii „cheie” în acest domeniu, iar eu nu am capitulat şi am făcut acest lucru, cu toată pasiunea şi forţa mea, în studiul de cercetare intitulat: „Totul despre celulele maligne şi combaterea lor” Iar acum, importanţa acestor noi descoperiri pot avea un impact decisiv pentru apărarea noastră anti-tumorală. Eu am făcut această lucrare nu pentru a impresiona pe cineva. Miza aici, ar putea fi oricând, chiar şi viaţa noastră. Am vrut ca lumea să ştie clar, în ce constă mecanismul care iniţiază apariţia şi dezvoltarea afecţiunilor maligne şi cine este practic principalul responsabil de această acţiune pentru ca omul să poată reorienta şi adapta strategia sa de apărare eficientă, preventivă şi defensivă, faţă de afecţiunile maligne, Nu este simplu să faci o lucrare de cercetare ştiinţifică aşa de amplă, într-un domeniu practic inaccesibil, situat dincolo de barierele cunoaşterii şi să reuşeşti totuşi, a scoate la lumină nişte mecanisme biologice necunoscute ale celulelor maligne şi nişte puncte „cheie” vulnerabile din comportamentul lor, care pot fi atacate selectiv. Nu am sponsor, iar costurile de editare sunt mari, mai ales pentru a susţine şi continua activitatea de cercetarea fundamentală şi aplicativă în acest domeniul al celulelor tumorale. Îmi pare rău că aceste noi informaţii şi soluţii despre celulele tumorale, nu pot să ajungă mai repede în circuitul public, pentru a le perfecţiona, pentru a le testate legal şi pentru a obţine licenţe de utilizarea lor. În timp ce multă lume tot speră şi tot aşteaptă de ani de zile, să apară ceva nou care să apere eficient sănătatea şi viaţa omului de această maladie nemiloasă, acum aceste informaţii noi, cu o astfel de importanţă publică, rămân ascunse printre hârtiile şi documentele mele, fără ca ele să aibă o şansă de a fi cunoscute şi mai ales de a fi în folosul omului. În acest sens caut o sugestie sau ajutor pentru a face cunoscute lumii, aceste noi informaţii pentru a continua această activitatea sau a edita una din cele patru cărţi scrise pe această temă intitulată “Viaţa mai presus de orice” care cuprinde totul despre celulele maligne şi combaterea lor (în 400 pag.). Vă mulţumesc pentru atenţia sau eventual sprijinul acordat. Cu stimă şi respect autorul acestor lucrări Nicolae Gheorghe Ccnt_nicolae@yahoo.com Pitesti, Romania

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod