Homeopatia in tratamentul copiilor

Atunci cand parintii fac cunostinta cu tipul constitutional al copilului, vor putea intelege mai bine toate temerile acestuia (frica de intuneric, de animale, de saracie etc), modul lui de manifestare si reactie in societate si acasa (agresivitate, neatentie, lentoare, singuratate, rusine etc), toate acestea favorizand stabilirea unei relatii bune parinte - copil, alegerea unor metode educationale potrivite personalitatii copilului precum si cladirea increderii in fortele proprii.

Totalitatea simptomelor adunate in urma unei consultatii homeopate se regasesc in capitolele Repertoarului si a Materiei Medica si permit medicului sa aleaga cel mai bun remediu de fond (specific tuturor manifestarilor descrise) sau de faza (specific momentului acut al bolii manifeste) care va ajuta la vindecarea completa si rapida a pacientului.


Ce se poate trata la homeopat


Fie ca e vorba de cresterea dintilor, alergii, tulburari de vorbire, acnee juvenila, anxietate sau alte imbolnaviri, cunoasterea copilului de la varste fragede poate oferi sansa prevenirii imbolnavirilor si evitarea unei evolutii grave a bolilor aparute.

Remediile homeopate ofera o vindecare pe mai multe planuri (fizic, psihic si emotional), iar remediul bine ales poate face multe pentru micutul tau.

Cresterea copilului sub ochii medicului homeopat reprezinta cel mai frumos dar pe care parintii il pot face foarte usor copiilor de azi si adultilor de maine.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia Coseriu pe 17 Feb 2011, 13:58
    erizipel picior stang la pulpa

    Am inceput sa am iarasi dureri de picior(unde a fost erizipelul) si acum mi-a aparut la genunchi o pata rosie(dimineata nu este vizivila dar seara este foarte rosie, imi este umflat piciorul si ma deranjeaza). Ce sa fac sa scap de dureri pana cand veniti in Alba Iulia sa vin la dumneavoastra?

    0
    0

  • guta mirela pe 8 Apr 2010, 08:49
    homeopatie

    Buna ziua Fiul meu de 22 ani prezinta o umflatura exact in spatele urechii stangi. La palpare , e o umflatura plata, lata, , nu sunt noduli, parca ar fi o fisie de grasime. Umflatura e de cam 1 an si ceva, e nedureroasa nici macar la atingere, nu creste dar nici nu scade ca marime si isi aminteste de ea cand se tunde scurt. De ce nu se retrage?Ce tratament este necesar? Poate cineva sa-mi dea unsfat? Multumesc!

    0
    0

  • Simona Lazar pe 14 Apr 2009, 10:24
    baiat, 4,5ani, astm bronsic

    Este tratat cu FLIXOTIDE administrat, seara. Se intampla sa faca crize. Urmeaza sa faca a doua cura(una pe an) la Govora. In ce masura homeopatia poate interveni?

    0
    1

  • istrate irina pe 10 Apr 2009, 12:51
    tratamente

    oamenilor ,in general mai intii le trebuie tratat psihicul si apoi fizicul

    0
    0

  • mackanzie pe 10 Apr 2009, 12:33
    dr homeopat

    La DR TR SEVERIN cunoaste cineva vreun medic homeopat pt copii ca as vrea sa imi duc copilul la o consultatie si nu stiu sa fie? Multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod