Colgate Sensitive Multi Protection iti ofera un zambet mereu fermecator!

O singura solutie pentru 7 probleme dentare

- O singura solutie pentru 7 probleme dentare -

Vrei sa ai mereu un zambet frumos? Frumusetea inseamna in primul rand sanatate. Acum ai noua pasta de dinti Colgate Sensitive Multi Protection care previne si combate 7 dintre cele mai comune probleme dentare:

-Sensibilitate dentara
-Probleme gingivale
-Carii
-Placa bacteriana
-Tartru
-Pete dentare
-Respiratie urat mirositoare

Noua formula avansata Colgate Sensitive Multi Protection este special conceputa pentru a fi delicata cu dintii si gingiile tale.

Citratul de potasiu ce sta la baza noii formule active reduce durerea. in plus, fluorul si zincul din compozitie au un puternic efect antibacterian si ofera protectie eficienta impotriva afectiunilor gingiei.

Utilizata in fiecare zi, pasta de dinti Colgate Sensitive Multi Protection previne si combate sensibilitatea dentara si ajuta la mentinerea unui zambet sanatos si frumos!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nechifor pe 10 Iul 2010, 21:36
    colgheit

    acest produs colgheit este necesar pt igiena orala.cu colgheit poti zambi mereu el iti face ziua mai frumoasa sper sal incerce toata lumea e cel mai bun din toate incercati j o sa vedeti rezultatul, cu colgheit.

    0
    0

  • asinefta.gavrilas pe 14 Apr 2009, 23:45
    Colgate

    Produsele Colgate pentru igiena orala vor fi intotdeauna pe primul loc in lume.Este o marca cu traditie, care intotdeauna a adus ceva nou produselor sale.Cu siguranta si de acum inainte voi folosi produse marca Colgate!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod