Cine poate aplica terapia prin bioenergie?

Inainte de a prezenta conditiile necesare terapiei prin bioenergie, trebuie sa vedem cine si in ce masura isi poate insusi si folosi aceasta metoda de vindecare. Trebuie stiut ca stapanirea bioenergiei este data doar celor capabili sa depaseasca obstacolul intern al neincrederii in existenta acestui tip de energie si in posibilitatea dirijarii lui. Cei care pot aplica aceasta terapie sunt persoane inzestrate cu spirit creator, cu spiritul cautarii independente, caracterizate de dezinteres si dragoste de oameni.

Fara aceste calitati, stapanirea bioenergiei este imposibila si poate deveni periculoasa. Cel aflat in suferinta, care apeleaza la terapeut, vede in el salvarea.
Pacientul are incredere in terapeutul din fata lui. Astfel, nu ai voie sa inseli increderea celui ce isi pune toata speranta in tine, prin ganduri si atitudini vadite in interesul tau.

Pentru oamenii ce tind sa devina bioradiologi (biomagnetizatori) profesionisti sunt necesare:

o sanatate buna si absenta unei ereditati defectuoase;
o varsta intre 30 si 50 de ani, adica varsta intermediara intre incheierea perioadei de formare a organismului si inceputul imbatranirii acestuia.

Tuturor celor carora starea sanatatii nu le permite sa se ocupe cu terapia bioradiativa la nivel profesionist, consider ca este necesar sa le recomand totusi insusirea acestei metode de tratament, dar sa o aplice cu multa grija, limitat, in special in scop autoterapeutic.

Astfel, pot fi mobilizate la maximum fortele interne ale organismului, putandu-se obtine o imbunatatire substantiala a propriei stari de sanatate.
Acordarea unui ajutor celorlalti trebuie limitata, in acest caz, la cercul restrans al prietenilor si rudelor. Chiar si in acest caz se recomanda tratarea bolilor ce nu necesita un consum ridicat de energie, in conditiile in care alte metode nu pot fi aplicate din diverse motive, sau limitarea la diagnosticare.

Conditia de baza pentru stapanirea acestei metode terapeutice o constituie stapanirea unor cunostinte cat mai complete de medicina si fiziologie umana.

Lectia nr. 1

Antrenamentul psihologic este etapa cea mai importanta pe calea insusirii artei de a dirija energia prin efortul propriei vointe. Elibereaza-ti gandirea de balastul neincrederii in propriile forte si in posibilitatile psihologice ale organismului.


Mediteaza asupra imenselor posibilitati ce se deschid in fata unui om care stapaneste bioenergia.

Educa-ti bunatatea si calmul. Enervarea duce la o pierdere mare de energie. Nu sta in compania celor ce o declanseaza. Incearca sa nu auzi si sa nu vezi decat ceea ce doresti. "Vezi ceea ce vrei sa vezi si auzi ceea ce vrei sa auzi, esti ceea ce vrei sa fii!", spune un dicton celebru.

Lasa-ti ca spiritul sa iti fie echilibrat, disciplinat, retine-ti sentimentele.

Relaxeaza-te! Intinde-ti si relaxeaza-ti toti muschii. Indeparteaza energia si tensiunea acumulata in acestia. Straduieste-te sa nu te gandesti la nimic. Daca ajungi pe punctul de a adormi, aceasta stare echivaleaza cu somnul unei nopti intregi.
Este foarte bine, exerseaza zilnic. Cand vrei sa reusesti, apeleaza la continuitate si vei reusi. Nimic nu este intamplator, asa trebuie sa fie. Exersand vei fi din ce in ce mai bun!
 

Comentariile 51-79 din 79

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • razvan gelu pe 3 Apr 2009, 11:12
    priveste

    peste toate acestea exista cineva mai mare care are putere mult mai mare si acesta este Dumnezeu asa ca orice ai face fara stirea lui dumnezeu nu cade un fir de par toate vin si toate trec insa ramane faptele tale care le duci cu tine si pt toate astea exista judecata si eu cred ca bioenergia ca sa o practici trebuie sa faci lucruri necurate

    0
    1

  • Dany pe 1 Apr 2009, 14:00
    Oare am bioenergie???sau nu...

    Pot sa ridic anumite obiecte dar nu pe toate...Doar de cateva ore am observat ca pot sa ridic obiecte..De ex caiet,foi.. Lucruri usoare...Ii posibil sa am si eu bioenergie???

    0
    0

  • Gligor Dana-Bianca pe 1 Apr 2009, 13:58
    Dati-mi un sfat...Pls:P

    Buna,ma numesc Bianca si sunt din Ocna Sibiului. Am bioenergie...Adica pot sa ridic tot felul de obiecte si vreau sa imi dezvolt bioenergia...Adica nu stiu...Sa vindec oameni si nu stiu cum sa fac...Am mai vorbit cu alta persoana care are bioenergie si mi-a zis sa nu incerc sa vindec pe nimeni ca cica mi se transmite boala...Pentru ca nu stiu sa ma apar de nu stiu ce...:P

    0
    0

  • vali pe 1 Apr 2009, 11:59
    bioenergia

    Salut,ba este adevarat daca aveti ocazia mergeti si faceti cateva sedinte ,mergeti de cate ori va cheama doctorul eu am fost ,am vazut rezultate foarte bune vreau sa va spun m-am simtit foarte rau mergand la acest medic cu bioenergie ma vindecat timp de 9 ani nu am mai avut nici o problema acum am inceput dinou sa merg la dansul sunt foarte multumita daca aveti ocazia mergeti.Multumesc

    1
    3

  • Cristian pe 27 Mar 2009, 17:43
    citeste

    Buna ziua oameni buni,de la inceput asi dori sa lamuresc un lucru foarte important: in fiecare dintre noi exista ACELEASI puteri de vindecare,clarviziune,clarauditie etc., tot ce trebuie sa faceti este sa cititi carti de specialitate,eventual sa faceti un curs reiki,sa cautati mereu raspunsuri la intrebarile pe care singur vi le puneti.Vreau sa intelege-ti ca aveti PUTEREA DE A VA VINDECA SINGURI,DUMNEZEU NE-A DAT ACEASTA PUTERE NOI TREBUIE DOAR SA O FOLOSIM.Va doresc sanatate si numai bine.

    4
    1

  • bebelusha pe 13 Mar 2009, 22:53
    Bioenergia exista

    Eu sincer cred in bioenergie, deoarece am avut norocul sa intalnesc o persoana care se pricepe cu adevarat si m-a ajutat foarte mult atunci cand am avut probleme de sanatate. Am fost cativa ani la rand la sedinte de bioenergie si s-au vazut rezultatele, desi la inceput nu credeam. Chiar daca multi nu cred, ea chiar exista si poate face minuni.

    2
    0

  • alby pe 3 Mar 2009, 15:33
    bioenergie

    am un baietel si are bioenergie(testat) AS VREA SA STIU DACA EXISTA SCOLI SAU CURSURI PENTRU A INVATA CAT MAI MULT DIN ACEST DOMENIU. va mutumesc!

    4
    0

  • Maria pe 1 Mar 2009, 10:57
    bioenergie

    Am bioenergie, am facut mai multe tratamente de bioenergie la multe rude si cunostinte,gratis, am vazut si ceva rezultate.Doresc sa cunosc mai multe despre metode de vindecare cu bioenergie.Adresa mea este donnmary52@yahoo.com.

    2
    0

  • andrei pe 7 Feb 2009, 02:51
    bioenergie

    am 20 de ani si sunt expert in bioenergie pracitc bioenergia de la varsta de 10 ani contactati toti cei care sunt interesati sa ii invat sau sa ii vindec adresa mea este blackspion2004@yahoo.com

    4
    1

  • sintamarean cristina pe 6 Feb 2009, 15:23
    curs bioenergie

    bun ziua sunt interesata de a utma un curs de bioenergie....am fost descoperita ca sunt inzestrata cu aceasta energie....as vrea sa ajt oamenii daca ma poate ajuta cineva ce ar trebuii sa fac

    2
    3

  • Mihai pe 19 Ian 2009, 21:02
    rugaminte

    Buna ziua.As dori informatii referitoare la posibilitatea urmarii unui curs de bioenergie sau reflexoterapie in Iasi:perioada,locul,costul unui astfel de curs.Va multumesc.

    1
    0

  • andreea brasov pe 17 Ian 2009, 14:42
    bioenergie

    buna. in primu rand chestia aceasta cu bioenergia este ceva uimitor pt cine intelege si pentru cine are capacitaea unei energi pozitive. de ex cand un prieten vorbeste cu mine imi dau seama numa din priviri c are . si chiar dk e un necunoscut. ii citesc in ochii.. oricum simt. starile unora. deci am doar 16 ani si cred k mai am de invatat cu aceasta bioenergie desi nu stiu prea multe despre ea inteleg unele lucruri. va multumesc!

    1
    0

  • alexandrumeister pe 4 Ian 2009, 23:53
    sarlatani si profitori

    Dragi idioti, Daca bioenergia sau orice alta energie "supranaturala" ar exista, orice spital ar avea macar un bioenergetician. De fapt, ce vorbesc, nici nu ar mai exista spitale, ne-am duce toti la bioenergetician in loc de medic. Bioenergia, ca majoritatea ramurilor "medicinei alternative" functioneaza doar datorita efectului de placebo si datorita credintei voastre prost plasate in sarlatani fara studii, calificare, sau dovezi. Acelasi efect l-ati obtine si cu apa cu zahar, doar ca mai ieftin, cu conditia sa credeti neconditionat in apa cu zahar. Ca sa imprumut de la Tim Minchin, "Stiti cum se numeste medicina altenativa care functioneaza? Medicina."

    2
    3

  • eva pe 18 Dec 2008, 23:09
    intrebare

    am 21 de ani, am vindecat pana la varsta de aproximativ 16 cand am incetat pentru ca nu stiu exact ce pot sa fac mie si celor din jur. starea mea de sanatate nu este prea buna am o lipsa de energie si vreau sa stiu daca se cauzeaza bioenergiei. exista un loc in bucuresti unde ma pot testa? multumesc

    1
    2

  • George pe 16 Dec 2008, 22:51
    Cred ca pot!

    Buna ziua, As dori sa urmez un curs de pregatire sau macar sa stabilesc un contact cu cineva initiat in aceasta tehnica.Trebuie sa va mentionez ca fara a avea vreo pregatire , constientizez fuxuri energetice ce imi traverseaza corpul si am momente cind pot dirija aceste fluxuri in interiorul corpului meu cit si in afara acestuia.Va multumesc anticipat!

    2
    0

  • Delia Maria Alionescu pe 9 Dec 2008, 17:17
    curs bioenergie

    Buna ziua, Ma intereseaza sa urmez un curs de bioenergie.As dori mai multe informatii referitoare la durata, pret, perioada, etc

    1
    2

  • Adela pe 1 Dec 2008, 21:17
    informatii bioenergie

    Buna ziua. M-as bucura sa primesc din partea dumneavoastra mai multe informatii cu privire la acest subiect, sau eventual recomandari cu privire la surse de documentare. De asemenea, sunt interesata de un curs pe aceasta tema sau persoane cu experianta in acest domeniu, dispuse sa comunice.

    3
    0

  • cornelia pe 11 Nov 2008, 21:53
    curs bioenergie

    as dori sa pot invata printr-un curs, sau cel putin sa pot contacta pe cineva care sa-mi confirme daca intr-adevar am aceasta calitate. mentionez ca sunt din Bacau , si as dori sa pot contacta pe cineva care sa fie din raza orasului sau a judetelor apropiate. Multumesc

    0
    0

  • cristina pe 7 Oct 2008, 11:53
    curs bioenergie

    Buna ziua, sunt interesata de a urma un curs de bioenergie, am fost descoperita si initiata de un om deosebit, un maestru, am primit o ansa si un cristal, urma sa aprofundam stiinta lui, dar din pacate un necaz nu a mai facut sa ne intalnim. Drept pedeapsa , cared, mi-au fost furate din geanta si ansa si cristalul, pe langa multe altele. As dorii din tot sufletul sa le recapat, sa le simt puterea si sa ma ocroteasca, asa ca inainte. Fetita mea are nevoie de ajutorul meu, este un copil dislexic, cu probleme speciale si cea mai mare dorinta a unui parinte este de a o ajuta. Multumesc si astept un raspuns. O zi buna va doresc!

    0
    1

  • Tabaranu Daniela pe 5 Oct 2008, 14:56
    doresc cursuri

    buna ,sunt inzestrata si eu cu harul de a vedea aura si am si energie.doresc sa urmez cursuri ,in jud.iasi.aveti informatii despre acest curs? multumesc.

    5
    0

  • adi pe 3 Oct 2008, 14:40
    doresc cursuri

    asi dori sa urmez shi eu cursuri de bioenergie sunt un invatacel...

    0
    1

  • cosmin pe 2 Sep 2008, 23:44
    caut un specialist

    ma numesc cosmin sunt din galati si caut un specialist care sa ma poata ajuta in legatura cu asa ceva... :D va rog cine poate pt ca sunt foarte interesat de asa ceva:((

    0
    0

  • LUCIA BULAGARU pe 4 Iul 2008, 13:10
    curs bioenergie

    Buna ziua.Sunt din municipiul Alba Iulia si mi s-a parut interesant articolul dumneavoastra despre bioenergie si tot ce tine de starea de fapt al unui om.M-ar interesa un curs bioenergie in cat timp se desfasoara si cat costa.Va multumesc.

    0
    0

  • coca pe 21 Iun 2008, 14:48
    gresit

    nu pune tu limita de varsta asta o decide Dumnezeu cand trebuie si cand cineva trebuie sa-si inceapa aceasta misiune mai studiaza scuze daca am deranjat

    0
    0

  • simona pe 12 Iun 2008, 13:17
    cautare

    sunt foarte interesata de a cunoaste cit mai multe despre bioenergie si chiar as dori sa practic asa ceva daca ar fi posibil

    0
    0

  • Dany pe 7 Iun 2008, 12:32
    Am cum?

    Vreau sa stiu daca am "darul" ce trebuie sa fac ca sa descopar in ce masura pot practica?

    0
    0

  • lumi pe 18 Mai 2008, 22:05
    bioenergie

    sunt interesata sa urmez si eu cursuri de bioenergie, dar nu stiu unde si cand se organizeaza astfel de cursuri. as dori sa-mi spune si mie cineva care stie. multumesc anticipat!

    0
    0

  • valeriu axinte pe 15 Apr 2008, 20:25
    practica.

    va rog sa ma ajutati sa fac un curs.am avut pina acum 3 (pacienti) din fam .ma roaga sa continui.as vrea citeva amanunte .

    0
    0

  • vasile horge pe 10 Mar 2008, 21:47
    vreau sa corespondez

    am energie nu am facut nicici un curs vreau sa corespondez horgem@yahoo.com

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod